2020 Şubat Anneleri

Gönlüne göre olsun sağlıkla gelsin de. Bizimkiler kız istiyo yine bakalım ne gelecek şansımıza
Bizimkiler de kız istiyo yaa hele kayınvalidem kız olmazsa saymam bunu diyo sağlıkla gelsinler de inşallah bakalım öğrenicez hepimiz inşallah az kaldı

Bizimkiler de kız istiyo yaa hele kayınvalidem kız olmazsa saymam bunu diyo sağlıkla gelsinler de inşallah bakalım öğrenicez hepimiz inşallah az kaldı
Aa iyiymiş normalde erkek isterler sende durum değişik.. eşime de diyorum erkekler genelde erkek ister sen kız istiyorsun diye, erkekler yaramaz oluyomuş
Senin az kalmış bana en az 6 hafta var:)

Aa iyiymiş normalde erkek isterler sende durum değişik.. eşime de diyorum erkekler genelde erkek ister sen kız istiyorsun diye, erkekler yaramaz oluyomuş
Senin az kalmış bana en az 6 hafta var:)
Vallahi erkekse nasıl dicez bilmiyorum, her konuştuğumuzda kızım napiyo diyo bana hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin farketmez, ikisi de evlat yani

Aa evet sizin 7. Haftaymış benim 12. Haftanın son gününde randevum var, belki doktor bi tahminde bulunur diyorum, eğer tahmin etmezse taa 16. Hafta

Kızımda %1500 kız demişti 12.haftada ve yanılmadı da.. tecrübe önemli gerçekten.
Sezaryen oldu diye daha önce gelir diye tahmin ediyorum.. ssvd araştırıyorum ama olur mu bilmem. Hayırlısı bakalım o günlere gelelim de

Ayy inşallah ben de alırım bi tahmin

Hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler de minikler

Kaçıncı haftada gösteriyor genelde ? Bende çok merak ediyorum ☺
Kızımda ikili teste gittiğimde yüzde 80 görüyorum söyleyim mi dedi dur um, şakın dedim yüzde 100 olana kadar söyleme diye tembih ettim, 14. Haftada artık kaçarı yok söylüyorum prenses geliyor dedi

Aslında rahme düştüğünde belli cinsiyetleri ama anlaşılması en erken 12.hafta oluyor:)
Yok tabiki belli de ultrasonda ikisi de aynı görünüyomuş, erkek ve kız cinsel organı 14. Haftada ayırt edilecek gibi oluşuyo gibi bişey demişti diye hatırlıyorum Banu Çiftçi bi videoda, ordan biliyorum ben sadece yoksa görmediğimiz için değil demişti

ha belki o cümleyi 14 diye değil 12 diye kurmuştur onu hatırlamıyorum ama

günde kaç tane tüketmen gerektiğini söyledi mi canım? çünkü ben zararlı olabileceğini düşünmesem günde 3-4 tane içeceğim, doğal maden suyuna limon sıkıp
İki tane içebilirsin dedi fazlasını bilmiyorum tabi canım yine muayeneye gittiğinde dr sorarsın tabi ama ben iki tane içiyorum canım istediğinde

Rakamlar dahil durumumuz birebir aynı

Ya boşver ssvd yi normal doğum da kolay değil ki , ikisi de zor ... bide alt tarafı bozmayın , ha geciyor ama kolay değil

Ya boşver ssvd yi normal doğum da kolay değil ki , ikisi de zor ... bide alt tarafı bozmayın , ha geciyor ama kolay değil
Kolay da olabilir yaa ondan istiyor gibiyim yoksa sezaryen basiti bana göre. kızımda mecburi sezaryene dönüldü 4 cmden sonra açılma olmadı bebeğin kalp atışları yavaşladı diyerek acil sezaryene aldılar. Kısmet bakalım neler görücez. :) sağlıklı şekilde doğsunlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…