2020 Şubat Anneleri

Merhabalar, ben de 8+2 günlük hamileyim,
Anti toxoplazma igg 8,15 pozitif çıktı, dra göstermek için gittim asistan vardı asistan dr bir sorun olmadığını daha önce geçirdiğimi söyledi ama ya şimdi de geçiriyorsam diye endişeliyim, test tekrarı istedim ama gerekli görmedi,
böyle bir durum yaşayan veya bilgisi olan var mı?

merhabalar hayırlı olsun, daha önce geçirmişsiniz ve bağışıklığınız var demek diye biliyorum, arkadaşımda da çıktı doktoru bağışıklığının olmasının daha iyi olduğunu söylemişti.

Ben de ıgg bağışıklık anında yükselir diye biliyorum. Igm şu an gecirip gecirmediginiz...

Ben sen gece yaşıyorum
12.haftanin içindeyim bu haftalarda bulantı başlaması normal mi Bu haftalar azalır yazılıyor benimki yeni yeni başlıyor. Her işim gibi bu da ters.
Akşamları yemekten sonra özellikle bi başlıyor uyuyana kadar. Çubuk krakerle idare etmeye çalışıyorum. Ani hareketlerden kaçınıyorum. Yoksa bulantım iyice artıyor.

Çok ilginç ya
Ben de 11. Haftadayım
Önceki gece üç kere kustum acilde aldık soluğu
Tansiyon nabız yüksek
Kusma ilk haftalarda tansiyon da son haftalarda çıkar normalde
Benim Dr um gebelik pimi çekilmiş el bombası gibidir diyo
Sanırım bir çok şeyi normal karşılamak zorundayız
Rabbim işimizi kolaylaştırsın
Hayırla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Kesinlikle. Mune Kazen falan bi yol gösterebilirler belki site yöneticisi olarak.. Çünkü konuyu açan denedi yapamadı diye hatırlıyorum

benim bi göğüs hassasiyetim vardı, bi kaç gündür o da yok, hiç hamile gibi hissetmiyorum, böyle olunca da insan tedirgin oluyo kızlar, şu an hafif bi bulantıyı -çok değil ama hafif - tercih edebilirdim randevuya da 10 gün var, hayırlısı bakalım..

Ah canim inan senin yerinde olmak icin can atardim azcik filan isteme inan azcik bir bulantiya bile tahammul edemez hale gelirsin

Arada benim de nabzim uçuyor. 135i gördüm. Daha üstüne çıkmaz inşallah. O an kulaklarında atıyor resmen..
Amin inşallah sağlıkla gelsinler hayırlısıyla ❤

Suan nasilsin ya cnm dustumu tansiyon nabiz

Aşağıda görüldüğü gibi o karelerden oluşan tıklanıp istenen satır ve sütunda tablo kolayca açılabilir.

Belirti olsa dert olmasa dert resmen olunca zaman çok zor geçiyor olmayınca da niye yok bişey mi oldu benimde midem çok bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum 1 kilo verdim. Daha önce 2 defa gebe kalıp düşük olmuştu 8. Haftalarda onlarda hiç mide bulantım olmamıştı bu sefer var ve inşallah bu gebeliğimin sonu iyi olacak diye düşünüyorum

Ah canim inan senin yerinde olmak icin can atardim azcik filan isteme inan azcik bir bulantiya bile tahammul edemez hale gelirsin

bebeğin kalp atışı durunca belirtiler de kesiliyomuş ya onu taktım kafama sanırım :/ bi göğüs hassasiyetim vardı, o da gidince insan tedirgin oluyo

evet orası da öyle, olsa bi dert olmasa başka dert
inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebiş

Son düzenleme:
naber şubat anneleriiii keşke şu cinsiyet aşamasına gelsek hemencik
bencede ilk sayfada tablo kesinlikle olmalı her topicte var özeniyo insan
buycuy kazen tarif atmiş kolay gözüküyor bi ayarla istersennn ismimiz yaşımız cinsiyet için sütun fln ayırabilirsin mesela :)
hadi yapabilirsin güveniyorum sana

teşekkür ederim, igm bakılmadı igg bakıldı sadece, asistan dr pek anlamıyor gibiydi, içimde şüpheler kaldı

Ben de ıgg bağışıklık anında yükselir diye biliyorum. Igm şu an gecirip gecirmediginiz...
igm bakılmadı sadece igg bakıldı, inşaallah bebeğime bir zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…