Harikaa❤ senin çocuk var mı? Normal mi oldu :)Ahaa bir yaşıtımı daha buldum
Hayırlısı tabiki sağlıkla dünyaya gelsinler de ... benim 3 bebeğim olacak 2 normal doğum bunda sezeryanı düşünmüyor değilimKolay da olabilir yaa ondan istiyor gibiyim yoksa sezaryen basiti bana göre. kızımda mecburi sezaryene dönüldü 4 cmden sonra açılma olmadı bebeğin kalp atışları yavaşladı diyerek acil sezaryene aldılar. Kısmet bakalım neler görücez. :) sağlıklı şekilde doğsunlar da.
Bende varım 40 lıkHarikaa❤ senin çocuk var mı? Normal mi oldu :)
Sende bozma o zaman inşallah normal gelsin basit dediysek de ameliyat en nihayetinde:)Hayırlısı tabiki sağlıkla dünyaya gelsinler de ... benim 3 bebeğim olacak 2 normal doğum bunda sezeryanı düşünmüyor değilimdaha mı rahat olurum acaba ?
Ssvd isteyen bi ben değilmişim demekKızımda %1500 kız demişti 12.haftada ve yanılmadı da.. tecrübe önemli gerçekten.
Sezaryen oldu diye daha önce gelir diye tahmin ediyorum.. ssvd araştırıyorum ama olur mu bilmem. Hayırlısı bakalım o günlere gelelim de
70 küsür ₺Doktorunuzun muayene ücreti ne acaba ? Nifty test 2000 tl demiştiniz değil mi ?
Geçmiş olsun canımArkadaşlar bugün ikinci gün oluyor , dünden beri 15 dk da dalsam 110 nabız , 15 büyük tansiyon ile uyanıyorum , öyle kötü ki , sizce sebebi ne olabilir ? Küçük tansiyonum da 76 oldu en son , dün gece üç defa da kustum , acilde serum takıldı ve oradaki Dr kardiyolojiye git , bu haftalarda yüksek tansiyon olmaması lazımdı dedi, sabah kendi kadın dıpumcum ile görüştüm , 15 e kadar normal sayarım ben tansiyon u , önemli olan küçük 9 u geçmesin dedi , nabız için de 120 ye kadar normal dedi, şuan geçici bi durum yaşıyorsun bi kaç gün sürebilir dedi ...
Az önce yarın saat daldım nasıl uyandımkalbim ağzımdan çıkacak gibiydi
Merhaba bende 56 kg dım başta 54,6 kg çıktı geçen kontrolde her gün çıkarmıyorum çok şükür ama az az sık sık yiyince vermişim birazMerhaba kızlar acaba kilo almaya başladınız mı ben oğlumda 65 ile hamile kaldım.İlk üç ayda iki kilo verip sonra kilo almaya başlamıştım.Hiç bulantı ve kusma olmamıştı.Hoş üç aydan sonra çokta hızlı kilo aldım tam yirmi üç kilo.Bu hamileliğimde ise 61 ile hamile kaldım,daha üç ay olmadan üç kilo aldım sonraki aylardan daha da korkuyorum.
Çok geçmiş olsun doktor normal dediyse biraz sakinleştirin kendinizi stres ya da uzuldugunuz birşeyler olduysa o da etkiler nabzı sakin müzikler dua sizi ne sakinlestiriyorsa ona yönelin o an bende istifra etmemek icin nefes egzersizi yapiyorum ya da bebisle konuşuyorum sakin olalım annecim hem sana hem de bedenime güzel bakabileyim diye telkin veriyorum kendime işe yarıyor geneldeArkadaşlar bugün ikinci gün oluyor , dünden beri 15 dk da dalsam 110 nabız , 15 büyük tansiyon ile uyanıyorum , öyle kötü ki , sizce sebebi ne olabilir ? Küçük tansiyonum da 76 oldu en son , dün gece üç defa da kustum , acilde serum takıldı ve oradaki Dr kardiyolojiye git , bu haftalarda yüksek tansiyon olmaması lazımdı dedi, sabah kendi kadın dıpumcum ile görüştüm , 15 e kadar normal sayarım ben tansiyon u , önemli olan küçük 9 u geçmesin dedi , nabız için de 120 ye kadar normal dedi, şuan geçici bi durum yaşıyorsun bi kaç gün sürebilir dedi ...
zor mu oldu normal doğum? herkesin hikayesi çok başka olabiliyor gerçekten. ben de kızımda çok güzel bir normal doğum yaşadım. evet alt tarafı baya bi kesti diktiYa boşver ssvd yi normal doğum da kolay değil ki , ikisi de zor ... bide alt tarafı bozmayın , ha geciyor ama kolay değil
Evet 27 aylik bir kizim var.Dogal yolla oldu evetHarikaa❤ senin çocuk var mı? Normal mi oldu :)
çok geçmiş olsun. bir şeyler için çok evham mı yapıyorsun? sürekli endişeli ve korku doluysan o da neden olur bence. kendini sakinleştirecek şeyler yap, rahatlamaya çalış. inşallah bir daha olmaz.Arkadaşlar bugün ikinci gün oluyor , dünden beri 15 dk da dalsam 110 nabız , 15 büyük tansiyon ile uyanıyorum , öyle kötü ki , sizce sebebi ne olabilir ? Küçük tansiyonum da 76 oldu en son , dün gece üç defa da kustum , acilde serum takıldı ve oradaki Dr kardiyolojiye git , bu haftalarda yüksek tansiyon olmaması lazımdı dedi, sabah kendi kadın dıpumcum ile görüştüm , 15 e kadar normal sayarım ben tansiyon u , önemli olan küçük 9 u geçmesin dedi , nabız için de 120 ye kadar normal dedi, şuan geçici bi durum yaşıyorsun bi kaç gün sürebilir dedi ...
İlkinde çok zordu çok zorlandım ama ikincisi çok kolay oldu sancıları saymazsak tabiki ... aslında hepsi unutuluyor ... kesiksiz dikişsiz doğurup hemen kalkanda var o işte güzel olan aslında düşünsene dikiş yok ... ne muhteşem bişi olur hiç doğurmamış gibi ... belki 3. De öyle doğurabilirim kimbilirzor mu oldu normal doğum? herkesin hikayesi çok başka olabiliyor gerçekten. ben de kızımda çok güzel bir normal doğum yaşadım. evet alt tarafı baya bi kesti diktiama tabiiki sezaryen kesiği gibi ciddi olmaz asla. bi hafta totomun üstüne pek oturamadım o kadar
Bende varım 40 lık
Ya birde şu sayfanın başına bi liste yapın konu sahibi .... veya yönetici yokmu ? Nasıl yapılıyor böyle olmasın herkes bakıp görebilsin... 10 yıl önce bile o listeler yapılıyordu ilk oğlumdan biliyorum
2009 doğumlu kızım. Kısmet bakalım :) inşallah sağlıkla gelsinler deSsvd isteyen bi ben değilmişim demekdoğum aralığı kaç ay olacak? İlk doğumumdan beri sürekli ssvd hikayeleri okuyorum, nasipse çok istiyorum
Maşallah Allah bağışlasın. Benim de bir kızım var 10 yaşında. evet normal geldi❤Evet 27 aylik bir kizim var.Dogal yolla oldu evetSizin?
Kızlar tablo nasılyapılıyor uğraştım ama yapamadımbuycuy konudaki bilen üyelerden öğrensen nasıl yapıldığını, böyle gerçekten zor oluyor çok kişi olduğumuz için unutuyoruz
Burada mesaj yazdığın alanın en üst kısmında kutucuklar olan bir simge var oradan kaç kolon ve sütun olduğunu seçip içlerini yazıyorsun. Ana yoneticelere de yazalım belki onlar yapabilir?Kızlar tablo nasılyapılıyor uğraştım ama yapamadım
inşallah üçüncü doğumun çok daha kolay olur.. ama bence daha kolay olur, herkes iki ve üç daha kolay doğuyor diyor. annem de üçüncü kardeşimi nerdeyse doğurduğumu farketmicektim der hep :)İlkinde çok zordu çok zorlandım ama ikincisi çok kolay oldu sancıları saymazsak tabiki ... aslında hepsi unutuluyor ... kesiksiz dikişsiz doğurup hemen kalkanda var o işte güzel olan aslında düşünsene dikiş yok ... ne muhteşem bişi olur hiç doğurmamış gibi ... belki 3. De öyle doğurabilirim kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?