2020 Şubat Anneleri

Hayırlısı tabiki sağlıkla dünyaya gelsinler de ... benim 3 bebeğim olacak 2 normal doğum bunda sezeryanı düşünmüyor değilim daha mı rahat olurum acaba ?

Harikaa❤ senin çocuk var mı? Normal mi oldu :)
Bende varım 40 lık

Ya birde şu sayfanın başına bi liste yapın konu sahibi .... veya yönetici yokmu ? Nasıl yapılıyor böyle olmasın herkes bakıp görebilsin... 10 yıl önce bile o listeler yapılıyordu ilk oğlumdan biliyorum

Hayırlısı tabiki sağlıkla dünyaya gelsinler de ... benim 3 bebeğim olacak 2 normal doğum bunda sezeryanı düşünmüyor değilim daha mı rahat olurum acaba ?
Sende bozma o zaman inşallah normal gelsin basit dediysek de ameliyat en nihayetinde:)

Arkadaşlar bugün ikinci gün oluyor , dünden beri 15 dk da dalsam 110 nabız , 15 büyük tansiyon ile uyanıyorum , öyle kötü ki , sizce sebebi ne olabilir ? Küçük tansiyonum da 76 oldu en son , dün gece üç defa da kustum , acilde serum takıldı ve oradaki Dr kardiyolojiye git , bu haftalarda yüksek tansiyon olmaması lazımdı dedi, sabah kendi kadın dıpumcum ile görüştüm , 15 e kadar normal sayarım ben tansiyon u , önemli olan küçük 9 u geçmesin dedi , nabız için de 120 ye kadar normal dedi, şuan geçici bi durum yaşıyorsun bi kaç gün sürebilir dedi ...
Az önce yarın saat daldım nasıl uyandım kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi

Ssvd isteyen bi ben değilmişim demek doğum aralığı kaç ay olacak? İlk doğumumdan beri sürekli ssvd hikayeleri okuyorum, nasipse çok istiyorum

Geçmiş olsun canım
Bana bazen bi fenalık geliyor kalbim çarpıyor ama hiç ölçmek aklıma gelmedi özellikle yemeklerden sonraları

Merhaba bende 56 kg dım başta 54,6 kg çıktı geçen kontrolde her gün çıkarmıyorum çok şükür ama az az sık sık yiyince vermişim biraz bizler ve bebişler sağlıklı olalımda kilo önemli değil

Çok geçmiş olsun doktor normal dediyse biraz sakinleştirin kendinizi stres ya da uzuldugunuz birşeyler olduysa o da etkiler nabzı sakin müzikler dua sizi ne sakinlestiriyorsa ona yönelin o an bende istifra etmemek icin nefes egzersizi yapiyorum ya da bebisle konuşuyorum sakin olalım annecim hem sana hem de bedenime güzel bakabileyim diye telkin veriyorum kendime işe yarıyor genelde doğduğunu onla geçireceğim güzel anları hayal ediyorum bazen

Ya boşver ssvd yi normal doğum da kolay değil ki , ikisi de zor ... bide alt tarafı bozmayın , ha geciyor ama kolay değil
zor mu oldu normal doğum? herkesin hikayesi çok başka olabiliyor gerçekten. ben de kızımda çok güzel bir normal doğum yaşadım. evet alt tarafı baya bi kesti dikti ama tabiiki sezaryen kesiği gibi ciddi olmaz asla. bi hafta totomun üstüne pek oturamadım o kadar

çok geçmiş olsun. bir şeyler için çok evham mı yapıyorsun? sürekli endişeli ve korku doluysan o da neden olur bence. kendini sakinleştirecek şeyler yap, rahatlamaya çalış. inşallah bir daha olmaz.

İlkinde çok zordu çok zorlandım ama ikincisi çok kolay oldu sancıları saymazsak tabiki ... aslında hepsi unutuluyor ... kesiksiz dikişsiz doğurup hemen kalkanda var o işte güzel olan aslında düşünsene dikiş yok ... ne muhteşem bişi olur hiç doğurmamış gibi ... belki 3. De öyle doğurabilirim kimbilir

buycuy konudaki bilen üyelerden öğrensen nasıl yapıldığını, böyle gerçekten zor oluyor çok kişi olduğumuz için unutuyoruz

Kızlar tablo nasılyapılıyor uğraştım ama yapamadım
Burada mesaj yazdığın alanın en üst kısmında kutucuklar olan bir simge var oradan kaç kolon ve sütun olduğunu seçip içlerini yazıyorsun. Ana yoneticelere de yazalım belki onlar yapabilir? Kazen

inşallah üçüncü doğumun çok daha kolay olur.. ama bence daha kolay olur, herkes iki ve üç daha kolay doğuyor diyor. annem de üçüncü kardeşimi nerdeyse doğurduğumu farketmicektim der hep :)

eskiden kesmiyorlardı çok ama şimdi çoğu doktor o kesiği atıyor ya. keşke olmasa tabii ama emin ol ameliyat yarasından çok daha iyidir. inşallah hepimizin çok kolay doğumları olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…