Kendi açtığınız konuyu her zaman düzenleyebiliyorsunuz 'şikayet et' yanında üç nıkta var orda düzenle yazıyorben de onu diyorum aynen 10dk düzeltilebiliyo sadece ondan sonra düzenlenmiyo, ama konu sahibi olunca ilk msjla ilgili bi düzeltme hakkı var mı onu bilmiyorum hiç konu açmadığım için. amabuycuy da denemişti ve düzenle seçeneği yok demişti diye hatırlıyorum.
Panik atak olabilir mi acabaAyaktayken düşüyor
Ne zaman ki uyuma moduna geçsem nabız 110 larda tansiyon 148 lerde falan uyanıyorum , gece resmen oturdum yatakta ara ara daldım yine nabızla ıyandım
Gün içinde uyumayı deneyeceğim bakalım
Sen nasılsın
e süper o zaman.Kendi açtığınız konuyu her zaman düzenleyebiliyorsunuz 'şikayet et' yanında üç nıkta var orda düzenle yazıyorbuycuy
Şifremi vereyim mı siz yapinKendi açtığınız konuyu her zaman düzenleyebiliyorsunuz 'şikayet et' yanında üç nıkta var orda düzenle yazıyorbuycuy
Yok ben kimsenin şifresiyle giriş yapamam.daha önce hiç yapmadım ama kendi açtığım bi konuda denedim zor değil inanın çok vakit alacak bir şeye de benzemiyor .. bilen başka biri varsa ondan yardim alınŞifremi vereyim mı siz yapin
Ayni canim bende her daim yatiom bulanti cekiom hic degisiklik yokAyaktayken düşüyor
Ne zaman ki uyuma moduna geçsem nabız 110 larda tansiyon 148 lerde falan uyanıyorum , gece resmen oturdum yatakta ara ara daldım yine nabızla ıyandım
Gün içinde uyumayı deneyeceğim bakalım
Sen nasılsın
Akşam pcden bakayım telefondan yapamıyorumYok ben kimsenin şifresiyle giriş yapamam.daha önce hiç yapmadım ama kendi açtığım bi konuda denedim zor değil inanın çok vakit alacak bir şeye de benzemiyor .. bilen başka biri varsa ondan yardim alın
Merhabalar size çok geçmiş olsun bende hamileym ve nabız yüksekliği yaşadım 175 e kdr çktı nabzım ama benm tansynm düşüktü o an ve hemen kardiyoloji dr una gzktüm kadın doğumcm 110 u geçmemeli dedi nabızın bu sefer bebeğin beslenmesini oksijenlenmesini etkiler dedi.Çok ilginç ya
Ben de 11. Haftadayım
Önceki gece üç kere kustum acilde aldık soluğu
Tansiyon nabız yüksek
Kusma ilk haftalarda tansiyon da son haftalarda çıkar normalde
Benim Dr um gebelik pimi çekilmiş el bombası gibidir diyo
Sanırım bir çok şeyi normal karşılamak zorundayız
Rabbim işimizi kolaylaştırsın
Hayırla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Nabzın o Kadar yükseldiğinde naptın peki ? Nasıl sakinleştin ? Ben 120 lerde mahvoluyorum , çok zor elim ayağım tutmuyor enseme buz takviyesi yapıyorumMerhabalar size çok geçmiş olsun bende hamileym ve nabız yüksekliği yaşadım 175 e kdr çktı nabzım ama benm tansynm düşüktü o an ve hemen kardiyoloji dr una gzktüm kadın doğumcm 110 u geçmemeli dedi nabızın bu sefer bebeğin beslenmesini oksijenlenmesini etkiler dedi.
nabız ykseldiğinde ileri ki haftalarda sıkıntı daha çok oluyormş şuan bebekler kçk olduğından etkilenme az olurmuş.
Dr um ikinci kardiyoloji dr una daha gnderdi beni fikir değişikliği olur mu dye, holter de takıldı taşikardi olduğum anlaşldı ama ilaç şuan başlanmadı 16.hfta tekrr kardiyoloji dktrna gdicem progestan da kullanıyorm oda tetkleyeblyr dedi ilaçlar ve hormonlar tetkliyormş bu durumu.
Sana tavsiyem kardiyoloji dr una da git en azndn için rahat eder ve stres çay kahve uzak dur ağır yağlı hamur işleri tüketme kalbi yoracak her türlü şeyden kaçın günde en az iki ltre su iç,tekrrdan geçmş olsun.
Makarna yiyebiliyor musun ?Ayni canim bende her daim yatiom bulanti cekiom hic degisiklik yok
Panik atağım var , cipram alıyorum her gün , kadın doğumcum al dedi , ama birden bire bu şekilde ortaya çıkması olabilir mi ki ?Panik atak olabilir mi acaba
Hamilelikte panik atak diye bir bak internete olabiliyormus.ozellikle ani hormon değişiklikleri tetikleyebiliyormusPanik atağım var , cipram alıyorum her gün , kadın doğumcum al dedi , ama birden bire bu şekilde ortaya çıkması olabilir mi ki ?
Yok cnm malesef yiyemiyorumMakarna yiyebiliyor musun ?
Saniyeler için de hatta tansynumu evde ölçtüm ikinci ölçümde 136 çktı düşmeye başladı Allahtan kalıcı olmadı şmdi dr un dedklerine dkkt etmeye çalışıyorum bol su içiyrm sıcakta gezmiyrm 16.haftada tekrr gdip holter taktırıcm ilaçta vereblrm demişti ama yne byle olursan hemen gel dediNabzın o Kadar yükseldiğinde naptın peki ? Nasıl sakinleştin ? Ben 120 lerde mahvoluyorum , çok zor elim ayağım tutmuyor enseme buz takviyesi yapıyorum
Hamur işi yemezsem basıl olacak ki ? Tek zevkle yiyebildipim makarna şu aranabzın tekrar yükselmedi değil mi ?
Hamilelikte panik atak patlk veriyor canım malesef. Bende aynı durumdayım oyüzden hem psikiyatriste hem k. Doguma gitPanik atağım var , cipram alıyorum her gün , kadın doğumcum al dedi , ama birden bire bu şekilde ortaya çıkması olabilir mi ki ?
Şifremi vereyim mı siz yapin
Yok ben kimsenin şifresiyle giriş yapamam.daha önce hiç yapmadım ama kendi açtığım bi konuda denedim zor değil inanın çok vakit alacak bir şeye de benzemiyor .. bilen başka biri varsa ondan yardim alın
Bence konuyu bilen biri devir alsın.Akşam pcden bakayım telefondan yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?