2020 Şubat Anneleri

Kendi açtığınız konuyu her zaman düzenleyebiliyorsunuz 'şikayet et' yanında üç nıkta var orda düzenle yazıyor buycuy

Şifremi vereyim mı siz yapin
Yok ben kimsenin şifresiyle giriş yapamam.daha önce hiç yapmadım ama kendi açtığım bi konuda denedim zor değil inanın çok vakit alacak bir şeye de benzemiyor .. bilen başka biri varsa ondan yardim alın

Ayni canim bende her daim yatiom bulanti cekiom hic degisiklik yok

Merhabalar size çok geçmiş olsun bende hamileym ve nabız yüksekliği yaşadım 175 e kdr çktı nabzım ama benm tansynm düşüktü o an ve hemen kardiyoloji dr una gzktüm kadın doğumcm 110 u geçmemeli dedi nabızın bu sefer bebeğin beslenmesini oksijenlenmesini etkiler dedi.

nabız ykseldiğinde ileri ki haftalarda sıkıntı daha çok oluyormş şuan bebekler kçk olduğından etkilenme az olurmuş.

Dr um ikinci kardiyoloji dr una daha gnderdi beni fikir değişikliği olur mu dye, holter de takıldı taşikardi olduğum anlaşldı ama ilaç şuan başlanmadı 16.hfta tekrr kardiyoloji dktrna gdicem progestan da kullanıyorm oda tetkleyeblyr dedi ilaçlar ve hormonlar tetkliyormş bu durumu.

Sana tavsiyem kardiyoloji dr una da git en azndn için rahat eder ve stres çay kahve uzak dur ağır yağlı hamur işleri tüketme kalbi yoracak her türlü şeyden kaçın günde en az iki ltre su iç,tekrrdan geçmş olsun.

Kızlar 2 3 gündür öyle halsizim ki bir şey yapasım yok işte akşamı zor ediyorum. Eve gelince hemen yatağa geçiyorum ne yemek yemek istiyorum ne başka bir şey

Nabzın o Kadar yükseldiğinde naptın peki ? Nasıl sakinleştin ? Ben 120 lerde mahvoluyorum , çok zor elim ayağım tutmuyor enseme buz takviyesi yapıyorum
Hamur işi yemezsem basıl olacak ki ? Tek zevkle yiyebildipim makarna şu ara nabzın tekrar yükselmedi değil mi ?

Saniyeler için de hatta tansynumu evde ölçtüm ikinci ölçümde 136 çktı düşmeye başladı Allahtan kalıcı olmadı şmdi dr un dedklerine dkkt etmeye çalışıyorum bol su içiyrm sıcakta gezmiyrm 16.haftada tekrr gdip holter taktırıcm ilaçta vereblrm demişti ama yne byle olursan hemen gel dedi

P Prensescann çok şükür tekrr yükselmedi makarna bende yiyiyorum ben daha yağlı börek tarzı kızartma tarzı şeyleri kastettim kalbi yoruyor diye doktor söyledi sende kardiyolojiye gitmelisin tansynn da yüksekmş

P Prensescann devamlı hergün tansyn ölçümü yapıyorm 106 ya kdr da çktığı oluyor 95 oluyor ama 106 kadın dgumda ölçüldüğünde çkıyor heyecandan olduğunu düşünüyorum size de tekrr geçmş olsun

Şifremi vereyim mı siz yapin
Yok ben kimsenin şifresiyle giriş yapamam.daha önce hiç yapmadım ama kendi açtığım bi konuda denedim zor değil inanın çok vakit alacak bir şeye de benzemiyor .. bilen başka biri varsa ondan yardim alın
Akşam pcden bakayım telefondan yapamıyorum
Bence konuyu bilen biri devir alsın.
Sorun çözülmüş olur.
Ne dersiniz?

Selam arkadaslar.

Benim karin agrim oluyor, hic karni agriyan var mi ?
Ciddi anlamda etkiliyor artik beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…