2020 Şubat Anneleri

doktorunuzun telefonu yok mu acaba sorsanız yine de? ama içinizi ferah tutun önemli bişey olduğunu sanmıyorum şahsen.
özel dra gitmedim eğitim ve araştırma hastanesine gittim, gebeliğimi öğreneli 1 hafta oldu, özel bir hastaneye başlamadım daha

İnşallah hepimizin çok kolay olur

Eevt tabloda isim- şehir-yaş- kaçıncı çocuk cinsiyet muhakkak olmalı gerisi eklenebilir bide yapabilseler veya yapabilen birine verin şifrenizi geri değişirsiniz
buycuy

Oğlumda ayrıntılıya kadar iki doktor da kız dedi ayrıntılda kesinlikle erkek dendi.Şimdi de oğlum kız olcak diyor.Oğlum erkek olursa da sev kardeş diyorum hayır kız olcak görürsün diyor.3,5 yaşında mağazaya gidiyoruz kız bebek elbiselerini alıp eline anne ben kardeşime bunu alcam diyor.Ben de oğlum cinsiyeti belli değil belki erkek olabilir dedim.Mağazada bağırdı hayır kız bebek olcak diye bi de kaşlarını çatıyor.Ben bizim abiyi oğlan olursa buna nasıl hazırlayacağım. İkide bir durup anne doğsun ben kardeşime Tuğçem bitanem diyeceğim diyor.Hiç isimde konuşmadık.Psikolojik olarak kimi aileler oğlan diye tutturur bizim oğlanda kız diye tutturuyor. Ya kız olmazsa korkusu oluştu bende

Oğlumda ayrıntılıya kadar iki doktor da kız dedi ayrıntılda kesinlikle erkek dendi.Şimdi de oğlum kız olcak diyor.Oğlum erkek olursa da sev kardeş diyorum hayır kız olcak görürsün diyor.3,5 yaşında mağazaya gidiyoruz kız bebek elbiselerini alıp eline anne ben kardeşime bunu alcam diyor.Ben de oğlum cinsiyeti belli değil belki erkek olabilir dedim.Mağazada bağırdı hayır kız bebek olcak diye bi de kaşlarını çatıyor.Ben bizim abiyi oğlan olursa buna nasıl hazırlayacağım. İkide bir durup anne doğsun ben kardeşime Tuğçem bitanem diyeceğim diyor.Hiç isimde konuşmadık.Psikolojik olarak kimi aileler oğlan diye tutturur bizim oğlanda kız diye tutturuyor. Ya kız olmazsa korkusu oluştu bende

içini ferah tut bişey olmaz korkma allahın izniyle. ilk haftalar riskli ama 10 haftadan sonra risk azalıyor. benim de meme hassasiyetim geçti. midem bulanmıyor. sadece inanılmaz yanma oluyor. özellikle sarımsak soğanlı bişey yediğimde, ya da kızartma vs. ama iştahım da açıldı yemeden duramıyorum gavisconu dikiyorum kafama sonra

hiç kilo almamıştım ama 600 gr almışım. bugün tartıldım. o kadar da olur ilk üç aya göre gayet iyi sanırım

Kızlar hepimiz buycuy a tablo için nasıl yapılacağını anlatıyoruz ama sorun ilk mesajını düzeltememesi zaten. dikkat edin mesajı yazdıktan sonra kısa bir süre altta üç nokta oluyor, güncelleme yapabiliyoruz.

bir süre sonra o düzeltme kısmı yok oluyor, eski mesajları düzenleyemiyoruz. ya da sadece bende mi böyle bilmiyorum, sizde bi bakar mısınız eski mesajlara?

tabloyu şu an burada herhangi biri yeni mesajla yapabilir, sorun o değil. yöneticilerden birinin kopyalayıp ilk mesaja eklemesi gerekir sanırım.

selam kızlar
doktor beni en son gittiğimde 3 hafta sonraya çağırdı
ikili test içinmi dedim yok ona tekrar gün veririm 9 gün içinde dedi
şimdi 3 hafta sonrası benim 31 temmuza geliyor
o zamanda 10+6 oluyorum
acaba bi kaç gün daha beklesemde ikili test içindemi gitsem bilemedim
sizce?

ben olsam biraz daha bekler giderdim.
ya da bekleyemezsen git ve sonra 10 gün içinde kontrol süresi oluyor yine gidersin. yani özel hastaneye gidiyorsan iki kere ücret vermemiş olursun diye dedim.

Yapabilen bana özelden mesaj atsın kızlar bu işi hallederim

ben olsam biraz daha bekler giderdim.
ya da bekleyemezsen git ve sonra 10 gün içinde kontrol süresi oluyor yine gidersin. yani özel hastaneye gidiyorsan iki kere ücret vermemiş olursun diye dedim.
özel hastane evet
ay insanda merak ediyor sürekli görmek istiyor :)
bu isteğimede engel olmak istiyorum olamıyorum
çalışıyorum bide git gel yol masrafı hastane iş eşimin işi uzak hep birbirine
dayanabilirsem biraz daha bekliyim haklısın

ayy meme hassasiyetinin geçmiş olmasına çok sevindim, tek belirtim o çünkü o da gidince korktum

ben de onu diyorum aynen 10dk düzeltilebiliyo sadece ondan sonra düzenlenmiyo, ama konu sahibi olunca ilk msjla ilgili bi düzeltme hakkı var mı onu bilmiyorum hiç konu açmadığım için. ama buycuy da denemişti ve düzenle seçeneği yok demişti diye hatırlıyorum.

benim göğüslerim aşırı hassas hala geçmedi
normalde sütyenle hayatta yatamazdım
ama şimdi sütyensiz yatamıyorum
bi gece denedim uykudan uyandım acısından ağırlığından
zaten ilk hamilemiyim diye göğüslerimin ağırlığından ve sol kasığımın ağrısından şüphelenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…