- Emoji Skoru
- 17.645
- Puanlar
- 448
özel dra gitmedim eğitim ve araştırma hastanesine gittim, gebeliğimi öğreneli 1 hafta oldu, özel bir hastaneye başlamadım dahadoktorunuzun telefonu yok mu acaba sorsanız yine de? ama içinizi ferah tutun önemli bişey olduğunu sanmıyorum şahsen.
ssvd şansın çok yüksek senin, ben nisan 2018 de doğum yapmıştım 22 ay arası olcak nasipse2009 doğumlu kızım. Kısmet bakalım :) inşallah sağlıkla gelsinler de
İnşallah hepimizin çok kolay olurinşallah üçüncü doğumun çok daha kolay olur.. ama bence daha kolay olur, herkes iki ve üç daha kolay doğuyor diyor. annem de üçüncü kardeşimi nerdeyse doğurduğumu farketmicektim der hep :)
eskiden kesmiyorlardı çok ama şimdi çoğu doktor o kesiği atıyor ya. keşke olmasa tabii ama emin ol ameliyat yarasından çok daha iyidir. inşallah hepimizin çok kolay doğumları olur..
Eevt tabloda isim- şehir-yaş- kaçıncı çocuk cinsiyet muhakkak olmalı gerisi eklenebilir bide yapabilseler veya yapabilen birine verin şifrenizi geri değişirsiniznaber şubat anneleriiii keşke şu cinsiyet aşamasına gelsek hemencik
bencede ilk sayfada tablo kesinlikle olmalı her topicte var özeniyo insan
buycuy kazen tarif atmiş kolay gözüküyor bi ayarla istersennn ismimiz yaşımız cinsiyet için sütun fln ayırabilirsin mesela :)
hadi yapabilirsin güveniyorum sana
içini ferah tut bişey olmaz korkma allahın izniyle. ilk haftalar riskli ama 10 haftadan sonra risk azalıyor. benim de meme hassasiyetim geçti. midem bulanmıyor. sadece inanılmaz yanma oluyor. özellikle sarımsak soğanlı bişey yediğimde, ya da kızartma vs. ama iştahım da açıldı yemeden duramıyorumbenim bi göğüs hassasiyetim vardı, bi kaç gündür o da yok, hiç hamile gibi hissetmiyorum, böyle olunca da insan tedirgin oluyo kızlar, şu an hafif bi bulantıyı -çok değil ama hafif- tercih edebilirdim randevuya da 10 gün var, hayırlısı bakalım..
ben olsam biraz daha bekler giderdim. ya da bekleyemezsen git ve sonra 10 gün içinde kontrol süresi oluyor yine gidersin. yani özel hastaneye gidiyorsan iki kere ücret vermemiş olursun diye dedim. |
özel hastane evet
ben olsam biraz daha bekler giderdim.
ya da bekleyemezsen git ve sonra 10 gün içinde kontrol süresi oluyor yine gidersin. yani özel hastaneye gidiyorsan iki kere ücret vermemiş olursun diye dedim.
içini ferah tut bişey olmaz korkma allahın izniyle. ilk haftalar riskli ama 10 haftadan sonra risk azalıyor. benim de meme hassasiyetim geçti. midem bulanmıyor. sadece inanılmaz yanma oluyor. özellikle sarımsak soğanlı bişey yediğimde, ya da kızartma vs. ama iştahım da açıldı yemeden duramıyorumgavisconu dikiyorum kafama sonra
hiç kilo almamıştım ama 600 gr almışım. bugün tartıldım. o kadar da olur ilk üç aya göre gayet iyi sanırım
ben de onu diyorum aynen 10dk düzeltilebiliyo sadece ondan sonra düzenlenmiyo, ama konu sahibi olunca ilk msjla ilgili bi düzeltme hakkı var mı onu bilmiyorum hiç konu açmadığım için. amaKızlar hepimizbuycuy a tablo için nasıl yapılacağını anlatıyoruz ama sorun ilk mesajını düzeltememesi zaten. dikkat edin mesajı yazdıktan sonra kısa bir süre altta üç nokta oluyor, güncelleme yapabiliyoruz.
bir süre sonra o düzeltme kısmı yok oluyor, eski mesajları düzenleyemiyoruz. ya da sadece bende mi böyle bilmiyorum, sizde bi bakar mısınız eski mesajlara?
tabloyu şu an burada herhangi biri yeni mesajla yapabilir, sorun o değil. yöneticilerden birinin kopyalayıp ilk mesaja eklemesi gerekir sanırım.
Ayaktayken düşüyorSuan nasilsin ya cnm dustumu tansiyon nabiz
Nabzın mı 135 oluyor ?Arada benim de nabzim uçuyor. 135i gördüm. Daha üstüne çıkmaz inşallah. O an kulaklarında atıyor resmen..
Amin inşallah sağlıkla gelsinler hayırlısıyla ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?