2020 Şubat Anneleri

Benim kanama alani yüzünden ağrıyor diye düşünüyorum. Yarin dr ne diyecek paylaşırsan sevinirim cnm.
en son doktora gittiğimde benim de kanama alanı çok hafif kalmıştı. ama karın ağrım olmadı pek. belki hazımsılık oluyordur, ya da üşütme ağrısı gibi olabilir mi?

karnımda bazen acayip şeyler oluyor ama genelde midemle ilgili, anlam veremiyorum bazen sanki bebeğim hareket ediyor gibi hissediyorum ama tabii çok erken ya. ikinci üçüncü hamileliklerde daha erken hissedilebilirmiş, ama tabii birkaç hafta daha geçmesi gerek.

karın ağrısı dedim nerelere geldim. yani belki bebek gelişiyo ve rahim büyüyo ya ondan dolayı da olabilir sanki.

buycuy canim beni yanlis etiketlemissin listede başka birinin nicki o
Sahra- kısa çizgi işareti isme bitişik canim boşluk yok zahmet olacak sana ama profil resmi çıkar zaten elimde yazılı kart var :)

Ah canim hazimsizlik ya da üşütme ağrısı degil bu. Keske oyle olsa.
Dediğin gibi 2,3 hamileliklerde daha erken hissediliyormus hareketleri lakin daha var aynen.
Bebek gelişimi rahim buyumesi de etkenlerden bazilari evet, nette arastirdim orada yazıyordu.
Hayirlisi olsun hakkimda ama bu kadar uzun sureli karin agrisi da ister istemez tedirgin yapiyor insani. Pazartesi kontrol günüm, insallah güzel geçer ne diyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilermi kayıt ediliyor kızlar bende yazıyım
İstanbul
Sat:25 mayıs
2. Çocuk
Kilo : 63

Aranizda benim gibi ilerleyen var mi merak ediyorum. Şöyle ki;
Ayda 1 ozel
Ayda 1 devlete gidiyorum.
Ikisini de ayarladim ki 15 gunde sira gelsin diye.
Devleti tahliller icin, ozeli de bebegimi ekranda rahat rahat gorebilmek ve tabiki dogum icin tercih ediyorum.
Pazartesi gunu devletteki randevu günüm.
Karın agrisini da soracagim, o da muhtemelen ikili test hakkinda konusacaktir.
Benim gibi devlet +ozel ilerleyen var mi tahlil ucretlerini bedavaya getiren

Canım umarım ciddi bir durum değildir. kontrolden sonra bizi de bilgilendir olur mu? güzel haberler alırsın inşallah.
insan ister istemez tedirgin oluyor haklısın..

Ben de tahlillerimi vakıf hastanesinde ücretsiz yaptırıyorum. İkili testi de orda yaptırıcam. Pzartesi randevum. Ama bugün özelde kendi doktoruma gittim, ense ölçümünü yaptı. Burun kemiği de oluşmuş. Önemli konularda iki fikir almak iyi oluyor.

peki özel hastanedeki doktorun şu testleri yaptır dediğinde sen de devlette yaptırdım deyince ne diyor?
özel hastaneler ne yazık ki biraz ticari kurumlar oldukları için kabul edemeyiz bizde yaptırcaksınız diyebilirler çünkü.

ben hiç sormadım, denemedim bilmiyorum tabii ama gittiğim özel hastanede kan idrar vs tahliller ücretsiz, sadece ikili test, detaylı ultrason vs ücreti ödemiştim.

Bende gebeliğin başında istenen çoğu kan tahlilini aile sağlığı merkezinde yaptırdım kalan 3-4 tahlili özelde verdim. Banada uygun oldu bayağı.
Aile sağlık merkezi gebeliginizi kaydediyor ilerde bebisin aşıları falan için sizde bildirin kızlar.

ense ölçümünü hemen yapıyormu nasıl oluyor canım cok merak ediyorum

buycuy canim beni yanlis etiketlemissin listede başka birinin nicki o
Sahra- kısa çizgi işareti isme bitişik canim boşluk yok zahmet olacak sana ama profil resmi çıkar zaten elimde yazılı kart var :)
ısrarla seni etiketliyorumm olmuyor canım sürekli o kişi çıkarıyor se nın resmine basıyorumm anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…