- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Günaydın güzel anneler
Ben çok halsizim ayağa kalkamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor ama kusma yok. Karnım aç ama yemek yiyemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ne iyi gelir bize
106 rahatsız edici canımHayır canım nabzım 106 oluyor tansynm da 11/7 yada 9/4 düşüyor bu şekldeym yani susuz kalınca özellikle tansynm düşüyor nabzım artıyor
Benim bi bulanıyor bi geçiyor memelerim bi ağrıyor bi geçiyor7+2 haftalık hamileyim. 6 haftadn beri midem bulanıyordu. Son 2 gündür bulanmıyor. En son çatşamba yani 3 gün önce gitmiştim doktora kalbi atıyordu. 2 gündür bulantı yok çok korkuyorum bugün. Böyle olan var mı
Evet canım çok şükür ki biraz daha iyiyim artk inş sende iyisindir106 rahatsız edici canım
Ben başıma ve enseme soğuk ve buzlu bez koyuyorum
Ancak öyle sakinleşebiliyorım
Umarım bir şeyciği yoktur. Sabahtan beri ağlıyorum hastaneler de kapalı. Pazartesi gideceğim tüm randevular dolu ama umarım beni alırlar. Çok korkuyorum ona bir şey olacak diye.Benim bi bulanıyor bi geçiyor memelerim bi ağrıyor bi geçiyor
Her seferinde korkuyorum
Ama çok şükür her Dr a gittiğimde iyi haberini alıyorum ...
İlk zamanlar ara ara bulantı yaşadım ve bi kaç haftadır hiç bulantım yok korkulucak bişey yok bunda canım bende çok rahat geçiyorum bi kaç gündür bulanır gibi oluyo ama inşallah başlamaz7+2 haftalık hamileyim. 6 haftadn beri midem bulanıyordu. Son 2 gündür bulanmıyor. En son çatşamba yani 3 gün önce gitmiştim doktora kalbi atıyordu. 2 gündür bulantı yok çok korkuyorum bugün. Böyle olan var mı
Ben 10 senedir ilaç alıyorum. İsim vermem pek uygun olmayabilir canım. Doktor sana uygun olanı verecektir.Hangisini ?
Gebelik harici kullandın mı o ilacı
İçime bir korku düştü benim de. İnşallah bünyeyle ilgilidirİlk zamanlar ara ara bulantı yaşadım ve bi kaç haftadır hiç bulantım yok korkulucak bişey yok bunda canım bende çok rahat geçiyorum bi kaç gündür bulanır gibi oluyo ama inşallah başlamaz
Ölçüyorum canım ben düşük tansiyonlu biriyim zaten hala düşük. 10/6 genelde . Inan o leblebiyi bile yiyemiyorum hiç halim yok sürekli uzanıyorum. Iyiki annem yakınımda hergün o yanımdaTansiyonunu ölçtün mü canım hiç ?
Beyaz ve sarı leblebi mideni biraz rahatlatır
Canim zaten kizimda da dr um demisti bunu bana.peki özel hastanedeki doktorun şu testleri yaptır dediğinde sen de devlette yaptırdım deyince ne diyor?
özel hastaneler ne yazık ki biraz ticari kurumlar oldukları için kabul edemeyiz bizde yaptırcaksınız diyebilirler çünkü.
ben hiç sormadım, denemedim bilmiyorum tabiiama gittiğim özel hastanede kan idrar vs tahliller ücretsiz, sadece ikili test, detaylı ultrason vs ücreti ödemiştim.
Canım gittim geldim doktora bu ağrılar normalmiş çok şiddetli kanama olmadığı sürece şükür iyi bebekte sende bence stres yapma çok fazla ama işte insan bazen tutamıyor kendini meraktayız hep haftaya birdaha gidicemBenim kanama alani yüzünden ağrıyor diye düşünüyorum. Yarin dr ne diyecek paylaşırsan sevinirim cnm.
gözünaydın canımCanım gittim geldim doktora bu ağrılar normalmiş çok şiddetli kanama olmadığı sürece şükür iyi bebekte sende bence stres yapma çok fazla ama işte insan bazen tutamıyor kendini meraktayız hep haftaya birdaha gidicemRabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
hahaha doğru valla :)Canim zaten kizimda da dr um demisti bunu bana.
Isterseniz tahlilleri devlette yaptirin diye.
Ben kizimda da bunda da bu sekil ilerliyorum.
Extra bi tahlil soz konusu olursa ozelde yatırmıştım. Detayli zaten ozelde yaptirdim kizimda, bunda da ozelde olurum.
Devlete gidip ozel hastanedeki dr um bu tahlilleri istedi yaptirir mısınız dersem küfür eder :) :) :)
Çok sağol canım Bir kaç damla kanama olmuştu leke tarzında canım dün o yüzden ama peçeteye silince sonra geçti daha da olmadı inşallahda olmaz .sanırım bu dönemlerde rahim ağzı boyu mu ne ölçüyorlarmış ya hatırlayamıyorumda eğer onda sıkıntı çıkarsa dikiş atıcaz dedi ama şuan da normal boyutta imiş bir sıkıntı yok yine de tedbiri elden bırakmıyor kanama alanıda görülmedi idrar tahlilide yaptı haftaya yine gel kontrole dedi bakalım dedigözünaydın canım
haftaya neden çağırdı peki?
Doktor da teklif etti gunde en az 5 serum yemen gerek dedi vucudun susuz kalmis dedi olmazsa onu yapacagim hastanede yatmakdan sa en azindan 3 5 gun annemde kalirm oglana da o bakarHastaneye yatmak gibi değil de serumunu alıp evine geçmeyi teklif etsen Dr a ?
Takviye birşeyler Alman lazım canım, ayrıca bulantı geçirecek bi ilaç ...
İnşallah serum alıp evine geçersin , bir kaç gün böyle yapabilir mi acaba ? Benim aralıklı olarak bir kaç saatte bir mide bulantım oluyor o anlar dünya başıma yıkılıyor ama geçtiği an yemeğimi yiyebiliyorum
Durumun çok zor biraz rahatlatmaları lazım seni canım ....
Canım çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah Rabbim şifa versinDoktor da teklif etti gunde en az 5 serum yemen gerek dedi vucudun susuz kalmis dedi olmazsa onu yapacagim hastanede yatmakdan sa en azindan 3 5 gun annemde kalirm oglana da o bakar
Cok sevindim.Canım gittim geldim doktora bu ağrılar normalmiş çok şiddetli kanama olmadığı sürece şükür iyi bebekte sende bence stres yapma çok fazla ama işte insan bazen tutamıyor kendini meraktayız hep haftaya birdaha gidicemRabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Tansiyonun çok da düşük değilmiş aslında canımÖlçüyorum canım ben düşük tansiyonlu biriyim zaten hala düşük. 10/6 genelde . Inan o leblebiyi bile yiyemiyorum hiç halim yok sürekli uzanıyorum. Iyiki annem yakınımda hergün o yanımda
Ben de kullanıyorum ilaçBen 10 senedir ilaç alıyorum. İsim vermem pek uygun olmayabilir canım. Doktor sana uygun olanı verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?