2020 Şubat Anneleri

Günaydın güzel anneler
Ben çok halsizim ayağa kalkamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor ama kusma yok. Karnım aç ama yemek yiyemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ne iyi gelir bize

Tansiyonunu ölçtün mü canım hiç ?
Beyaz ve sarı leblebi mideni biraz rahatlatır

7+2 haftalık hamileyim. 6 haftadn beri midem bulanıyordu. Son 2 gündür bulanmıyor. En son çatşamba yani 3 gün önce gitmiştim doktora kalbi atıyordu. 2 gündür bulantı yok çok korkuyorum bugün. Böyle olan var mı

Benim bi bulanıyor bi geçiyor memelerim bi ağrıyor bi geçiyor
Her seferinde korkuyorum
Ama çok şükür her Dr a gittiğimde iyi haberini alıyorum ...

Benim bi bulanıyor bi geçiyor memelerim bi ağrıyor bi geçiyor
Her seferinde korkuyorum
Ama çok şükür her Dr a gittiğimde iyi haberini alıyorum ...
Umarım bir şeyciği yoktur. Sabahtan beri ağlıyorum hastaneler de kapalı. Pazartesi gideceğim tüm randevular dolu ama umarım beni alırlar. Çok korkuyorum ona bir şey olacak diye.

İlk zamanlar ara ara bulantı yaşadım ve bi kaç haftadır hiç bulantım yok korkulucak bişey yok bunda canım bende çok rahat geçiyorum bi kaç gündür bulanır gibi oluyo ama inşallah başlamaz

İlk zamanlar ara ara bulantı yaşadım ve bi kaç haftadır hiç bulantım yok korkulucak bişey yok bunda canım bende çok rahat geçiyorum bi kaç gündür bulanır gibi oluyo ama inşallah başlamaz
İçime bir korku düştü benim de. İnşallah bünyeyle ilgilidir

Tansiyonunu ölçtün mü canım hiç ?
Beyaz ve sarı leblebi mideni biraz rahatlatır
Ölçüyorum canım ben düşük tansiyonlu biriyim zaten hala düşük. 10/6 genelde . Inan o leblebiyi bile yiyemiyorum hiç halim yok sürekli uzanıyorum. Iyiki annem yakınımda hergün o yanımda

Canim zaten kizimda da dr um demisti bunu bana.
Isterseniz tahlilleri devlette yaptirin diye.
Ben kizimda da bunda da bu sekil ilerliyorum.
Extra bi tahlil soz konusu olursa ozelde yatırmıştım. Detayli zaten ozelde yaptirdim kizimda, bunda da ozelde olurum.

Devlete gidip ozel hastanedeki dr um bu tahlilleri istedi yaptirir mısınız dersem küfür eder :) :) :)

Benim kanama alani yüzünden ağrıyor diye düşünüyorum. Yarin dr ne diyecek paylaşırsan sevinirim cnm.
Canım gittim geldim doktora bu ağrılar normalmiş çok şiddetli kanama olmadığı sürece şükür iyi bebekte sende bence stres yapma çok fazla ama işte insan bazen tutamıyor kendini meraktayız hep haftaya birdaha gidicemRabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

gözünaydın canım
haftaya neden çağırdı peki?

hahaha doğru valla :)
o zaman iyiymiş ya şanslısın canım güzel olmuş bu yöntem.

gözünaydın canım
haftaya neden çağırdı peki?
Çok sağol canım Bir kaç damla kanama olmuştu leke tarzında canım dün o yüzden ama peçeteye silince sonra geçti daha da olmadı inşallahda olmaz .sanırım bu dönemlerde rahim ağzı boyu mu ne ölçüyorlarmış ya hatırlayamıyorumda eğer onda sıkıntı çıkarsa dikiş atıcaz dedi ama şuan da normal boyutta imiş bir sıkıntı yok yine de tedbiri elden bırakmıyor kanama alanıda görülmedi idrar tahlilide yaptı haftaya yine gel kontrole dedi bakalım dedi

Doktor da teklif etti gunde en az 5 serum yemen gerek dedi vucudun susuz kalmis dedi olmazsa onu yapacagim hastanede yatmakdan sa en azindan 3 5 gun annemde kalirm oglana da o bakar

Doktor da teklif etti gunde en az 5 serum yemen gerek dedi vucudun susuz kalmis dedi olmazsa onu yapacagim hastanede yatmakdan sa en azindan 3 5 gun annemde kalirm oglana da o bakar
Canım çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah Rabbim şifa versin

Cok sevindim.
Darisi basimiza diyelim.
Karnim halen agriyor benim ama oturunca ve uzanınca geciyor cok sukur.
Lakin kizimdan dolayı pek dinlenemiyorum.
P.tesi ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…