2020 Şubat Anneleri

Kızlar sezeryan normal doğum konuşmuşsunuz
Sıfır sıkıntıyla atlattım ben ameliyatı doktorunuza güvenin yeter
Benim açılmam olmadı suni sancı falan hakgetire kolumda serum ben kahkaha atıyordum arkadaşlarımla kalp atışları da zayıflayınca sezeryane aldılar
normale yakın iki gece geçirdim sonra kızım yoğun bakıma alındı 4 gün hastane bahçesinde yattım şaka değil bildiğiniz evsiz insanlar gibiydim bebeğimi bırakıp gelemedim eve (Umarım bunu yaşamazsınız) sıfır sıkıntı yaşadım yaramdan ötürü
Yumruk kadar da miyom alınmıştı üstelik ameliyatta
Bunu sezeryan iyidir demek için yazmadım gözünüz korkmasın diye yazdım doğru kararı zamanı gelince doktorunuzla verirsiniz

Kizlar doktordan geldim ben bulantilardan hic birsey soramadim cinsetinu bile unutmusum doktor hastaneye yatiralim cok kotusun dedi kan ve idrar aldi ikili test icindr kan aldilar normalde ben oglum da hic bir testi yaptirmadim bu sefer kan alinca seslenmedim bebek gayet iyi dedi sikinti yokmus şükür eller kollar olusmus görünüyordu

Günaydın güzel anneler
Ben çok halsizim ayağa kalkamıyorum başım dönüyor midem bulanıyor ama kusma yok. Karnım aç ama yemek yiyemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ne iyi gelir bize

Merhaba kızlar bende ikiz bebek bekliyorum ama aranızda en rahat gebelik geçiren benim galiba sadece progestandan uyku hali var . Bence bulantıda yapıyla alakalı bende çok korkmuştm ama çok şükür hiç olmadı daha olmazda inşallah sizinde bu zorlu dönem biran önce geçer inşallah

bebişin iyi olmasına çok sevindim canım ama sen cidden kötüydün iyi olur hastaneye yatman bence de. inşallah iyi gelir sana.

bebişin iyi olmasına çok sevindim canım ama sen cidden kötüydün iyi olur hastaneye yatman bence de. inşallah iyi gelir sana.
Bilmiyorum cnm ya cok kararsizim napsam sonuclar cikinca tekrar konuşcaz ona gore karar verrz dedi bnm hic yatasim yok

Bilmiyorum cnm ya cok kararsizim napsam sonuclar cikinca tekrar konuşcaz ona gore karar verrz dedi bnm hic yatasim yok

Hastaneye yatmak gibi değil de serumunu alıp evine geçmeyi teklif etsen Dr a ?
Takviye birşeyler Alman lazım canım, ayrıca bulantı geçirecek bi ilaç ...
İnşallah serum alıp evine geçersin , bir kaç gün böyle yapabilir mi acaba ? Benim aralıklı olarak bir kaç saatte bir mide bulantım oluyor o anlar dünya başıma yıkılıyor ama geçtiği an yemeğimi yiyebiliyorum
Durumun çok zor biraz rahatlatmaları lazım seni canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…