- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Palamutu evdeki kimse sevmediKullandigim uygulamada da 12 yaziyo ama anlamadim bir tek bize mi dendi
Yiyebilir bana bugun hemsire baligada basla yavastan dedi 7+13 gunluguz. Palamutun sirtindaki siyah et boy uzatiyo aklinda bulunsun
Aa benimde tek yedigim balik cok severim :) aslinda kuru degil ama size iyisi denk gelmedi sanirimPalamutu evdeki kimse sevmediöykü öğürdü bende vermedim çok kuru bir balık insanın boğazına takılıyor.
Ben pek sevmezdim ekşi bir tadı oluyordu buraya pek çeşit gelmiyor eşim bunu bulduğu için aldı. Bir daha almayız herhalde.Aa benimde tek yedigim balik cok severim :) aslinda kuru degil ama size iyisi denk gelmedi sanirim
Allah Allah :) damak tadi herkesin farklidir gerci ama ben yerken bana hic eksi gelmiyoBen pek sevmezdim ekşi bir tadı oluyordu buraya pek çeşit gelmiyor eşim bunu bulduğu için aldı. Bir daha almayız herhalde.
Evet canom emziriyorum. Ben 40 kontrolüme gittiğimde de önermişti doktorum canım ilk 6 ay cezeretta mıdır nedir onu kullan sonra yasmine geçebilirsin emzirmeye zararı yok dedi doktorum da gerçekten alanında iyi biridir. Dün bir korkuyla sordum regli olmadım haos başlasam olur mu diye herhangi bir gün başlayabilirsin yazdı. Ama haktan ziyade spiral mi taktirsam diye düşünüyorum ama biraz da canım yanar mı diye de korkuyorumİnşallah canım ya ama bende çok rahat hamilelik geçirmedim daha önce 2 defa kalbi durdu bebeklerimin 3. Sü sağlıkla devam etti ama hep bir korku vardı ya bişey olursa diye mesela doğru düzgün hamileyken çekilmiş fotoğrafım yoktur bişey olursa sonradan görüp üzülmeyim diyeşimdide bi 3 ay geçmeden sanırım rahatlatamam
kızın büyüdükçe oğlunla çok iyi anlaşacaklar bence❤❤❤
Gözün aydın canımemziriyormusun canım emziririken hap kullanılmıyor diye biliyorum ama bir araştır mutlaka birkaç sene düşünmüyorsanız iyi bir şekilde korunun derim. Bizde eşimle düşünüyoruz ne zaman olmuştur bebiş diye ne yumurtlama zamanı ilişki oldu ne öyle sık ilişki oldu ne de korunmasız toplam 4 kere fln olmuştur zaten kv de deydik fırsat bile yoktu ama olmuş işte o yüzden sende iyi bir önlem al derim
Eşim sağolsun anlar bu işlerden tazesini bayatını da bilir. Haftada bir veya iki gün yapardık. Kolay yemek benceAllah Allah :) damak tadi herkesin farklidir gerci ama ben yerken bana hic eksi gelmiyobir palamut 2 somon yerim baska balik sevmem bende :) bir de buraya gelince bir kac kez alabalik yedim idare ederdi tadi. Ben balik alip pisirmem anca kv falan gelir toplu yenir ama simdi kaan icin almam gerek balik sezonunu bizde acariz yakinda
Bizde 6 ay 11 günlük olduk hala oturmuyo koltuk altından tuttuğumda ayaklarının üstünde dimdik durabiliyo yürüteç de kullanıyoruz valla evet her yerde zararlı yazıyo ama bu zamana kadar kullanmayan bebek mi vardı hiç birine de bişey olmamış ben doktorumuza da sordum o da kullanma dedi çok belim ağrıyo dedim günde yarım saat durabilir o zaman dedi, bu ara yarım saatide geçiyor amaSlm kizlar nasılsınız uzun süredir giremedim. Yürüteç kullaniyormusunuz almak istiyorum zararlı yazıyor nette çekimser kaldım birde kızım oturmak istemiyor ellerinden tutunca direk kalkıyor güzelde basıyor oyun oynarken genelde karnının üstüne yatıyor yuvarlaniyor oturmayı sevmiyor sizde durumlar nasıl
Tv açmazsanız izleyemez.Bizde 6 ay 11 günlük olduk hala oturmuyo koltuk altından tuttuğumda ayaklarının üstünde dimdik durabiliyo yürüteç de kullanıyoruz valla evet her yerde zararlı yazıyo ama bu zamana kadar kullanmayan bebek mi vardı hiç birine de bişey olmamış ben doktorumuza da sordum o da kullanma dedi çok belim ağrıyo dedim günde yarım saat durabilir o zaman dedi, bu ara yarım saatide geçiyor amatv de zararlı diyolar benim kızım onu da izliyo
Benimki de bir hafta sonra 7aylik olacak taşı taşı benimde belim ağrıyor maşallah boyu kilosu üst sinirda bide.Tv fazla açmıyorum ama süt sağlarken durmadigi zaman bebek şarkıları dinletiyorum sakinlesip oynuyorBizde 6 ay 11 günlük olduk hala oturmuyo koltuk altından tuttuğumda ayaklarının üstünde dimdik durabiliyo yürüteç de kullanıyoruz valla evet her yerde zararlı yazıyo ama bu zamana kadar kullanmayan bebek mi vardı hiç birine de bişey olmamış ben doktorumuza da sordum o da kullanma dedi çok belim ağrıyo dedim günde yarım saat durabilir o zaman dedi, bu ara yarım saatide geçiyor amatv de zararlı diyolar benim kızım onu da izliyo
Benim arkadaş spiral taktırmıştı hiç anlamadım dedi ama bikaç ay regl miktarı artmış. Hap kullanmak daha kolay ama hormon sonuçta onun yerine spiral tsktırsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum tabi sen bilirsin yine deEvet canom emziriyorum. Ben 40 kontrolüme gittiğimde de önermişti doktorum canım ilk 6 ay cezeretta mıdır nedir onu kullan sonra yasmine geçebilirsin emzirmeye zararı yok dedi doktorum da gerçekten alanında iyi biridir. Dün bir korkuyla sordum regli olmadım haos başlasam olur mu diye herhangi bir gün başlayabilirsin yazdı. Ama haktan ziyade spiral mi taktirsam diye düşünüyorum ama biraz da canım yanar mı diye de korkuyorum
Ya benim eltim kullandı yürüteç oğluna günde nekadar koydu bilmiyorum ama 15 aylık anca yürümüştü oğlu o yüzden ben hiç sıcak bakmıyorum yürüteceBenimki de bir hafta sonra 7aylik olacak taşı taşı benimde belim ağrıyor maşallah boyu kilosu üst sinirda bide.Tv fazla açmıyorum ama süt sağlarken durmadigi zaman bebek şarkıları dinletiyorum sakinlesip oynuyor. Yiyenlerim hepsi yürüteç kullandı yaşında da yürüdüler neden zararliki. Birde kızımın popo havada bacaklar dik kafası yerde daha idrak edemedi kollarıyla desteklemeyi
Yaa almayım ozaman tembellik yapıyor kaslarda demekki tamda emeklemeye çalışırken...Benim arkadaş spiral taktırmıştı hiç anlamadım dedi ama bikaç ay regl miktarı artmış. Hap kullanmak daha kolay ama hormon sonuçta onun yerine spiral tsktırsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum tabi sen bilirsin yine de
Ya benim eltim kullandı yürüteç oğluna günde nekadar koydu bilmiyorum ama 15 aylık anca yürümüştü oğlu o yüzden ben hiç sıcak bakmıyorum yürütece
Bu arada hayırlı olsun canım hamileymissin tebrik ederim. Ben hala adet olmadım arada kahverengi lekelenme oldu o kadar. İkinciyi bende istiyorumBenim arkadaş spiral taktırmıştı hiç anlamadım dedi ama bikaç ay regl miktarı artmış. Hap kullanmak daha kolay ama hormon sonuçta onun yerine spiral tsktırsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum tabi sen bilirsin yine de
Ya benim eltim kullandı yürüteç oğluna günde nekadar koydu bilmiyorum ama 15 aylık anca yürümüştü oğlu o yüzden ben hiç sıcak bakmıyorum yürütece
İkinci olunca görürüm ben siziBu arada hayırlı olsun canım hamileymissin tebrik ederim. Ben hala adet olmadım arada kahverengi lekelenme oldu o kadar. İkinciyi bende istiyorum
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah. Zor günler atlatmissin.Allah sizi bebeklerini korudu şükür. Ankara çok kötü yürüyüşü bile bırakmak zorunda kaldım apartmanda karantinada olanlar var çok zor stresli zamanlar.Allahim korusunİkinci olunca görürüm ben sizi
Bizim evde de tam tersi 3 tv varTv açmazsanız izleyemez.
Sosyal gelişimi için iyi olur. Karı koca sizin sosyaliteniz bile zenginleşecek göreceksin
Ben eve tv almadım. Kafam rahat
Geçen gün bende düşündüm de annelerin işini kolaylaştıracak ne varsa hepsi zararlıBenimki de bir hafta sonra 7aylik olacak taşı taşı benimde belim ağrıyor maşallah boyu kilosu üst sinirda bide.Tv fazla açmıyorum ama süt sağlarken durmadigi zaman bebek şarkıları dinletiyorum sakinlesip oynuyor. Yiyenlerim hepsi yürüteç kullandı yaşında da yürüdüler neden zararliki. Birde kızımın popo havada bacaklar dik kafası yerde daha idrak edemedi kollarıyla desteklemeyi
Size hemsireniz soyledi mi peki 9. Ayda vurulacak misiniz ?9.aya aşı eklenmiş aynısı 12.ay karma aşısında da var. Bazı doktorlar 9.aydakine gerek duymuyor
3 tv bir ev icin cok fazla degil mi :)Geçen gün bende düşündüm de annelerin işini kolaylaştıracak ne varsa hepsi zararlıbütün gün etkinlik yap kitap oku oyun oynat ee evdeki işleri kim yapcak diyen yok. Çocuğumun ayrı dadısı olsa bende yürüteçe binmesin tv izlemesin derim ama tek başına hem ev hem çocuk öyle olmuyo maalesef. Bizimkide geri itiyo kendini ileri gitmeyi bilmiyo daha arada kafasını yere koyup popoyu kaldırıp kurt gibi ilerlemeye çalışıyo
Su an memeSana katılıyorum çok kuralcilik beni de yoruyor. gerçekten ben de tvyi akşam izliyorum Netflix e falan takılıyorum ne yapalım daha da ölelim miBizim evde de tam tersi 3 tv varvalla koca olayına hiç girmeyeyim şu ara onunla sosyalleşmek en son isteyeceğim şey ben televizyonumla mutluyum ama şu ara Badenin odasına geçtik orada tv yok gündüzleri izleyemiyorum o yüzden gece de masterchef olduğu günler bakmaya çalışıyrum ne kadar olursa işte
Geçen gün bende düşündüm de annelerin işini kolaylaştıracak ne varsa hepsi zararlıbütün gün etkinlik yap kitap oku oyun oynat ee evdeki işleri kim yapcak diyen yok. Çocuğumun ayrı dadısı olsa bende yürüteçe binmesin tv izlemesin derim ama tek başına hem ev hem çocuk öyle olmuyo maalesef. Bizimkide geri itiyo kendini ileri gitmeyi bilmiyo daha arada kafasını yere koyup popoyu kaldırıp kurt gibi ilerlemeye çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?