2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Kızlar 1 aylıkken yapılacak göz muayenesini yaptırdınız mı ?
Benim bebeğim 16 günlük şu iki gündür sağ gözünde akıntı ve çapaklanma var internette felan hep gözyaşı kanalı tıkanıklığı yazıyor gözünü öyle gördükçe içim parçalanıyor başına gelen var mı

Onuda denedim canım da tekrarlayınca korktum
Biz bugün aynı şeyi yaşadık sabah kalktığımda iltihaptan gözü kapanmıştı. Doktor damla verdi günde 3 kere damlatılacak. Bir de kaynamış ılıtılmış suyu ağız mendiliyle alıp gözünü iyice temizle aktıkça dedi.

Biz bugün aynı şeyi yaşadık sabah kalktığımda iltihaptan gözü kapanmıştı. Doktor damla verdi günde 3 kere damlatılacak. Bir de kaynamış ılıtılmış suyu ağız mendiliyle alıp gözünü iyice temizle aktıkça dedi.
Teşekkürler aklımda bulunsun doktora da gideceğim inşallah

Kimlerrr bizim gibi meme emdikten sonra hıçkırıktan nefret ediyoooor 😤😡
Bizzzzz 😬
Benim bebeğim 16 günlük şu iki gündür sağ gözünde akıntı ve çapaklanma var internette felan hep gözyaşı kanalı tıkanıklığı yazıyor gözünü öyle gördükçe içim parçalanıyor başına gelen var mı
Büyük kızımda oldu. Birkaç aya geçti. Genelde geçici bi durum oluyor o. Bazı kişilerde geçmeyip minik bi operasyon gerekebiliyormuş. Goz pınarına bi masaj yapıyordum. Netten bi araştır.

Bende hala almadım ama yarın alayım bu kullandığınız yorumları baya iyi canım sen memnun musun?
Ben memnunum , bu yada başkası güvenilir bir marka olursa bence memnun kalırsın 🙏🏼
Enerjimi artırıyor, birde plesebo değilse kendimi daha mutlu hissediyorum
Doktorlar minderi önermiyor canım bir Araştır istersen.
Ayy artık birşey araştırmak istemiyorum 😂
Pusette çok terliyor seninkide terliyor mu bizim pusete özel birşey mi 😬
Yorumlarına baktım , yapay zekada bana teri önlemek için minder önerdi , ucuzda birşey oyüzden en azından yaz dönemi için aklıma yatıyor 😬
Kullanıyorum çok memnunum 3 yıl önce büyük oğluma almıştım onu kullanıyorum özelden foto atayım
Çok tatlı 🌸 benimde baktığım böyle birşey?
Terletmeyi engelledi mi?

Terletmeyi engelledi mi?
Ben puset içinde beli desteklesin diye kullanıyorum canım terleme yapabilir elyaf dolgulu çünkü. Evdeyken anakucağına koyduğumda sıcak günlerde üstüne pamuklu battaniye örtüyorum minderin. O zaman terletmiyor. Tabi pusette kullanırken battaniye örtülmez kemerden dolayı

Ben memnunum , bu yada başkası güvenilir bir marka olursa bence memnun kalırsın 🙏🏼

Yorumlarına baktım , yapay zekada bana teri önlemek için minder önerdi , ucuzda birşey oyüzden en azından yaz dönemi için aklıma yatıyor 😬

Terletmeyi engelledi mi?
Ahahhahah😂😂gerçekten bende ama yani çok haklısın😅

Genelde pusetler öyle oluyor ya bizimki de terletiyor maalesef

Sana kocaman sarılıyorum 🫠
İlk kızımda dış sesler beni çok etkiliyordu mantıksız olduğunu bildiğim halde aşırı etkileniyordum ve herşey stres oluyordu bebeğimde çok gazlı zor bebekti bende stresle işleri daha zorlaştırıyordum 😓
Etkilendiğimi bildikleri halde dış sesler hiç susmuyordu ama herkes evine döndü o çocukla ben kaldım iyi kötü büyüttüm büyüdü herkes dediğini unuttu , çocuğum zaten hiçbirşey hatırlamıyor
Ama bende korkunç anılar ve tadını çıkaramadığım günlerin üzüntüsü kaldı.
Lütfen duyma , hatta cevap ver sussunlar yüz bulmasınlar 🙏🏼
2 bebeğim şimdide sütüm var mıymış , yetiyor muymuş , kucağa alışırmış , yanlış tutuyormuşum 😂
İlkinde olsa saatlerce ağlar yada sinirden köpürürdüm şimdi hepsine tatlı tatlı cevap veriyorum yada duymuyorum 😂

Eczaneden aldım online satışı kontrol etmedim.

O roll on u ınstagramda çok görüyorum gerçekten işe yarıyor mu 🤨
Nekadardır kullanıyorsun ?
Sadece bu akşamdan bahsetsem bile anlarsın halimi..
Kızımı emzirdim yumuşak silikon bir yastık üzerinde sonra Azcık oynaşalım dedim kustu o pozisyonda sonrası curcuna.. Annem diyor tıkandı ver şunu bi telaşlı bi tedirgin odadan odayakoşturuyor bişey oldu diye bende kucağından aldım aldığımda yüzü vücudu kıpkırmızıydı ağlamaya başladım eşimi aradım ve hastaneye geldik bişeyi yok dedi doktor muayene edip , eve geldiğimde annem kayınvalidem ağlıyordu ben zaten perişan ..
saat 3:54 benimle bebek bekliyorlar kusarsa yetişiriz diyerek .. 🤷🏻‍♀️
Lohusalık 4. Gün 📝

Terletmeyi engelledi mi?
Pusetler yanmaz kumaştan yapılması gerektiği için o şekilde ve terletiyor evet ama minderler riskli kullanmayın bence ben kafasının altına mendil ya da müslin seriyorum pamuklu

Kızlar 1 aylıkken yapılacak göz muayenesini yaptırdınız mı ?
Daha bir aylık olmadık göz doktoruna mı çocuk doktoruna mı yaptıracağız muayeneyi?
Benim bebeğimde de oldu malesef. 7 günlükken başladı 21 deyiz daha da bitmedi. Kaynatılmış soğutulmuş suyu pamukla gözüne masaj yap demişti doktor işe yaramadı malesef. Arkadaşlarda sütünü sür masaj yap dedi o da işe yaramadı. Cumartesi çok fenaydı hiç açamıyordu acile gittik. Suni göz yaşı ve antibiyotikli damla verdi doktor. Hafifledi şimdi ama geçmedi tam. 5 gün damlaları kullanacağım geçmezse doktora gideceğim.

Günaydınlar kızlarr, 41+2 den bir selam vereyim dedim. Dedim ben rekora koşuyorum diye😭 var mıdır benden uzun duran😅 şu anda suni sancı sırası bekliyorum, inş çok sürmez😅 şu listemizi bi güncelleyeyim Eldorin Eldorin i çıkarıyorum, haber yok ama gelir inş bebeğine kavuşmuştur diye düşünüyorum🙃 N nonsense38 zaten kavuştu😍

Hepimize sağlıkla ve kolaylıkla listeden elenmek dileğiyle😂

Irmakkk Irmakkk
K kadingibikadiinnn
F fundaslansu
ben boyle sey gormedim ben boyle sey gormedim
Sakayik35 Sakayik35
K Kirazxyz
Allah yardımcın olsun dualarım seninle. Gününü doldurmuş artık kolaylıkla gelsin inş bebeğin ❤️
Benim de bugün kontrol var bakalım doktor insafa gelir de belki doğurtur beni 😀

kızlar ya bugün 11. gün, doğduğundan beri memede sorun yaşamıyordu, emip doyup bırakıp uyuyordu. çocuk 2 gündür saatlerce (10 saat falan) memede duruyor bırakır bırakmaz elini kolunu emiyor sanki memem boşmuş gibi, doymuyormuş gibi. asla da uyumuyor saatlerce. en son 1 haftalıkken gittik doktora, mama başlamadı yeterli geliyor demişti sütüm için. azaldı mı acaba? sağım da yaptım dün emzirdikten sonra artsın diye. nasıl anlarım yeterli mi değil mi?

kızlar ya bugün 11. gün, doğduğundan beri memede sorun yaşamıyordu, emip doyup bırakıp uyuyordu. çocuk 2 gündür saatlerce (10 saat falan) memede duruyor bırakır bırakmaz elini kolunu emiyor sanki memem boşmuş gibi, doymuyormuş gibi. asla da uyumuyor saatlerce. en son 1 haftalıkken gittik doktora, mama başlamadı yeterli geliyor demişti sütüm için. azaldı mı acaba? sağım da yaptım dün emzirdikten sonra artsın diye. nasıl anlarım yeterli mi değil mi?
Bezler nasıl boş mu cisli mi, kaç bez çıktı ortalama on satte, özellikle son bezler boş mu cisli mi

Back
X