- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
Allah kolaylık versin bizimki de bu aralar uyku problemi başladı 00.00 da mızıldanmaya başlıyor sabah kadar sabah iki saat uyuyor o kadar dişten desem dişi de çıktı çok gazı var bu aralar kabızlık başlayacak gibi acaba yedikleri mi rahatsız ediyorKaan 8 de uyudu bu saate kadarda iste bi 88 kere uyandi simdi mememde uyuyo
Evet bende hazır değilim bizde kısa süreli oldu minik di zaten parçalar 1 ay daha bekleyeyim bakalım geçmiş olsun gerçekten çok zormuş şu ek gıda olayıYa valla bizimde bi şeftaliyi kaçırma hikayemiz var ben elimle yediriyodum koca parçayı çekti yaman da annemin kucağındaydı boğuldu mu öğürdümü annemin paniğiyle anlayamadım o zamandan beri lokma lokma veriyorum öyle büyük vermeye korkuyorum. Yani yavaş yavaş alıştırmak lazım ama korkuyosanda biraz daha böyle devam et elinde sonunda yicek sonuçta
Valla eşin bıraktıktan sonra yapacağı bi iş varsa bence de en güzeli bırakmak 1 sene çok güzel vakit geçirirsiniz maddi olarakta hazırlarsanız kendinizi yeme de yanında yat yani
Ne kadar piştiğini bilmeden bişey diyemem ama bi haftadır geçmeyecek kadarsa pudrayla olacak iş değil. Hametan sürebilirsin ciddileştiyse mantar kremi bile gerekebilir. Troysd ya da travocort kullanılıyor.Pişik kremi için ne önerirsiniz pudra kurutuyor gibi ama 1 hafta olacak geçmedi b panter pişik önleyici kullanıyordum ama korumadı
Canım hastalık bulaştıktan 3 gün sonra başkasına bulaşmaya başlıyormuş yani eşinin kardeşi cuma fln kaptıysa belki size bulaşmamıştır. Benim kuzenimde çıktı ama annesiyle babasına bulaşmamış ki aynı evdeler bazen bulaşmadımı bulaşmıyorda inşallah sizde de yoktur bişeyCuma aksamindan beri kv deydik. Dun esimin kardesinin is arkadasinin testi pozitif cikmis ayni arabada ise gitmisler suan hepimiz risk altindayiz
Gerçekten çok güzel oluyor benim eşimde ilk zamanlar dönüşümlü çalışmıştı 1 haft gitti 1 hafta gitmedi çok iyidi şimdi yine dönüşüme geçtiler baya güzel oluyorKızlar eşimin karantinası yarın bitiyor ptesi işe başlıcak ve ben çok alıştım onun evde olmasınaBade doğduğundan beri ilk kez böyle zaman geçirdik normalde hep ilgisiz derdim ama çok çalışmaktanmış o. Şu 10 gün öyle iyi geldiki bana süpürgede tuttu bulaşık da akıttı çocukla da ilgilendi herşeyi birlikte yaptık nasıl güzel bi duyguymuş hiç bitmesin istedim karantina Her şeyi tek başına yapmak zor gerçekten özellikle çocuk olduktan sonra eşi daha fazla evde olan anneler çok şanslı evin işi hiç bitmiyor ki yardım eden birinin olması çok güzelmiş. Bu saate kadar da film izledik sabah uyanamıcaz yine İyi geceler
Bizde aynı durumdayız aöf sınavım var diye annemlere geldim cuma dönücektim perşembe eşimin iş yerinde birinin annesinde çıkmış işe gelmiyomuş ama gelmeyin dedi kaldım annemdeCuma aksamindan beri kv deydik. Dun esimin kardesinin is arkadasinin testi pozitif cikmis ayni arabada ise gitmisler suan hepimiz risk altindayiz
Biz cuma buraya geldik kardesi dun temasli oldu bugun arkadasi arayip soylemis testim pozitif diyeCanım hastalık bulaştıktan 3 gün sonra başkasına bulaşmaya başlıyormuş yani eşinin kardeşi cuma fln kaptıysa belki size bulaşmamıştır. Benim kuzenimde çıktı ama annesiyle babasına bulaşmamış ki aynı evdeler bazen bulaşmadımı bulaşmıyorda inşallah sizde de yoktur bişey
Bence sizde bişey yoktur canım o zamanBiz cuma buraya geldik kardesi dun temasli oldu bugun arkadasi arayip soylemis testim pozitif diye
Evet mantar gibi duruyor aslında en iyisi doktora sormak ilk defa karşılaşıyorumNe kadar piştiğini bilmeden bişey diyemem ama bi haftadır geçmeyecek kadarsa pudrayla olacak iş değil. Hametan sürebilirsin ciddileştiyse mantar kremi bile gerekebilir. Troysd ya da travocort kullanılıyor.
Bende ondan kullanmıştım. Doğum olunca bir hafta kullandım sonra kalanı iade ettik. Virüsten dolayı ilaçlarla birlikte veriliyormuş annemde kullandı. O nedenle kalmamıştır. Eczaneden önceden ayırtman lazım.Oksapar 0.4 lük bu arada gerçi herhangi biri olsa da olır
Aynen canım öyleymiş koronadan dolayı hep hastanelere veriliyormuş benimde bugün haberim oldu 2 tanecik iğnem kaldı inşallah bulurumBende ondan kullanmıştım. Doğum olunca bir hafta kullandım sonra kalanı iade ettik. Virüsten dolayı ilaçlarla birlikte veriliyormuş annemde kullandı. O nedenle kalmamıştır. Eczaneden önceden ayırtman lazım.
Bukadar kötü hissediyorsan kendini belkide psikolojik destek almalısın canım bukadar yıpratma kendini. bu günler de geçecek geçince vay be ne günlerdi diyeceksin. Aslında 1-2 saat evin dışında çocuklar olmadan yalnız veya eşinle vakit geçirsen biraz rahatlamış hissedersin benceBizim kızın uyku düzeni acayip bozuldu babamızın yokluğu da etkili tabi bunda. Gerçekten çok yıprandım şu an ayaktayız. Şöyle derin bir uyku uyumayalı yıllar oldu. Psikolojik olarak da yoruldum. Terapiye ihtiyacım var. Gidip birine uzun uzun anlatasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?