Ay inşallah inşallahBen kiz diye dusunuyorum acikcasi icimden oyle geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah inşallahBen kiz diye dusunuyorum acikcasi icimden oyle geldi
Ben akşam acı yiyorum sabah bişi kalmıyo içerdeKızlar kabızlık yaşayan var mı nasıl çözüm buluyorsunuz
Ay bakma sen bana zaten çok anlamam ama sanki dik bir nub gördüm gibi geldi ondan dedimAyy demeeee içimden cok kız geçiyo önce sağlıklı sonra inşallah pembe tokalıdırtesekkürler cvp için bu arada canım
Burda bi başlıkta görüp incelemiştim ben de, nub teorisi diye bişi, kız ve erkek genital organı oluşmadan önce ikisi de çıkıntı şeklinde oluyomuş, bu çıkıntıya nub diyoruz, erkek bebekse bu nub daha dik açıyla, kız bebekse 30°lik açıyla duruyomuş, bu ultrasonda da doğru gördüysem bebiş ayaklarını baya kaldırmış, düz gibi düşününce ordaki beyazlığı dik diye düşündüm ben de. Ama hiiiç anlamam, öyle okuduğum bi kaç şeyden yorum yaptım iştecahilliğimi mazur görün ama nub nedir![]()
Sanki minik bir prens geliyor :))Kızlar bugun doktora gittim 10+1 iz bugun cinsiyet için tahmin yapabilen varmı aranızda bakalım ne hissetceksiniz![]()
bide böyle baksan arkadasımSanki minik bir prens geliyor :))
Hihihibide böyle baksan arkadasım![]()
Ay cok tatlısın sen ya hahahahahabide böyle baksan arkadasım![]()
Kız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruoAy cok tatlısın sen ya hahahahaha
Toka heeee
Nub a gore erkek
Ama kalbinden geceni nasip etsin Rabbim.
Insallah hayirli saglikli bir prensesin olur ♥![]()
Bu nub u bi ben anlamadımKız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruoay allah hepimize hayırlısı ve sağlıklısını versin ama tabi gönlümden geçen kız
![]()
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin kızlar ama gönlümdeki kız tabiHihihihadi insallah kiz olur diyelim valla ben kendimce tahmin etmeye calistim yanildim kesinlikle kiz
![]()
Bak tam çizdiğim yer diye düşündüm ben, zihnimden minik bacaklarını aşağı indirdim ordan dedim bu nub dikKız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruoay allah hepimize hayırlısı ve sağlıklısını versin ama tabi gönlümden geçen kız
![]()
Kız bebeğin pipisi te ordan oraya uzanmış olamazzz heralde 10 hafta için büyük değilmi kordondur o kordonBak tam çizdiğim yer diye düşündüm ben, zihnimden minik bacaklarını aşağı indirdim ordan dedim bu nub dikama tabi kızdır belki, çünkü neden olmasın
![]()
Insallah canim benim insallah kizdirAllah hepimize sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin kızlar ama gönlümdeki kız tabibakalım
inşallah kızdır
![]()
Gölge yapmış aslında minik oKız bebeğin pipisi te ordan oraya uzanmış olamazzz heralde 10 hafta için büyük değilmi kordondur o kordon
Ay bakalım 12. Haftada erkekse kabak gibi görürüz artık 2 hafta sonra![]()
Hem ben anlamam demiştim bana mı inanıyosun allasenKız bebeğin pipisi te ordan oraya uzanmış olamazzz heralde 10 hafta için büyük değilmi kordondur o kordon
Ay bakalım 12. Haftada erkekse kabak gibi görürüz artık 2 hafta sonra![]()
yazarım tabi ayıp ediyosunGölge yapmış aslında minik oartık bilemiyorum
aşırı merak ettim mutlaka yaz cinsiyeti bize bak yazmazsan sorarım
![]()
Ben yaptırcam canım sen ?Kizlar ikili tarama yaptircak mısınız
Bende yaptircamsürekli aklıma geliyorBen yaptırcam canım sen ?