2020 Şubat Anneleri

cahilliğimi mazur görün ama nub nedir 🙄
Burda bi başlıkta görüp incelemiştim ben de, nub teorisi diye bişi, kız ve erkek genital organı oluşmadan önce ikisi de çıkıntı şeklinde oluyomuş, bu çıkıntıya nub diyoruz, erkek bebekse bu nub daha dik açıyla, kız bebekse 30°lik açıyla duruyomuş, bu ultrasonda da doğru gördüysem bebiş ayaklarını baya kaldırmış, düz gibi düşününce ordaki beyazlığı dik diye düşündüm ben de. Ama hiiiç anlamam, öyle okuduğum bi kaç şeyden yorum yaptım işte 🤣

Eklentiler

• BD727455-95E2-4DBF-BA24-9B29F7B8D3AB.webp
    BD727455-95E2-4DBF-BA24-9B29F7B8D3AB.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 44
Ay cok tatlısın sen ya hahahahaha
Toka heeee🤩🤩

Nub a gore erkek
Ama kalbinden geceni nasip etsin Rabbim.
Insallah hayirli saglikli bir prensesin olur ♥🙏
Kız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruo 😀😀😀 ay allah hepimize hayırlısı ve sağlıklısını versin ama tabi gönlümden geçen kız😍😍

Kız orda nub nerde görüyonuz ayaklarının ikiside yukarda ortası boş gibi duruo 😀😀😀 ay allah hepimize hayırlısı ve sağlıklısını versin ama tabi gönlümden geçen kız😍😍
Bak tam çizdiğim yer diye düşündüm ben, zihnimden minik bacaklarını aşağı indirdim ordan dedim bu nub dik 😂🤣🤣🤣 ama tabi kızdır belki, çünkü neden olmasın 😂

Eklentiler

• IMG_20190713_185654.webp
    IMG_20190713_185654.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 34
Bak tam çizdiğim yer diye düşündüm ben, zihnimden minik bacaklarını aşağı indirdim ordan dedim bu nub dik 😂🤣🤣🤣 ama tabi kızdır belki, çünkü neden olmasın 😂
Kız bebeğin pipisi te ordan oraya uzanmış olamazzz heralde 10 hafta için büyük değilmi kordondur o kordon😀😀😀
Ay bakalım 12. Haftada erkekse kabak gibi görürüz artık 2 hafta sonra😀😀

Kız bebeğin pipisi te ordan oraya uzanmış olamazzz heralde 10 hafta için büyük değilmi kordondur o kordon😀😀😀
Ay bakalım 12. Haftada erkekse kabak gibi görürüz artık 2 hafta sonra😀😀
Gölge yapmış aslında minik o 😂😂😂 artık bilemiyorum 😜 aşırı merak ettim mutlaka yaz cinsiyeti bize bak yazmazsan sorarım 😂😂

Back
X