- 26 Eylül 2018
- 999
- 2.183
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy maşallahBugün bebeğimi gördüm kızlarGerçekten artık bebeğe benziyordu. Anlatması imkansız gerçekten ancak hissedilirmiş ❤ Kıpır kıpırdı sürekli
O bacakları sürekli pedal kullanıyordu sanki
❤ Eli kolu sürekli kıpır kıpırdı ya. Çok şaşırdık eşimle onu görünce. Resmen eli kolu bi rahat durmuyordu ya
Gebeliğim 2 gün öndeydi şimdi 3 gün önde görünüyor bugun 10+6 ❤ Gerçekten çok güzeldi ❤
Gönül isterdi ki yazı yaz gibi geçireyimAynı kars![]()
Ben daha babet giyemedimGönül isterdi ki yazı yaz gibi geçireyimYazlık giyilmiyor adam akıllı
Ben de daha sandaletlerimi falan hiç giyemedim. Birkaç haftaya izmire ailemin yanına gidicem. Orda acısını çıkarırım inşallahBen daha babet giyemedim![]()
Şuan üstümde battaniye var![]()
canım çok sevindimBugün bebeğimi gördüm kızlarGerçekten artık bebeğe benziyordu. Anlatması imkansız gerçekten ancak hissedilirmiş ❤ Kıpır kıpırdı sürekli
O bacakları sürekli pedal kullanıyordu sanki
❤ Eli kolu sürekli kıpır kıpırdı ya. Çok şaşırdık eşimle onu görünce. Resmen eli kolu bi rahat durmuyordu ya
Gebeliğim 2 gün öndeydi şimdi 3 gün önde görünüyor bugun 10+6 ❤ Gerçekten çok güzeldi ❤
Canım ya gel evde var ben sana hemen ikram edeyimHerşey bir yana ama hiçbir yerde gürkan ın çekirdeği kadar güzel çekirdek yememiştim![]()
Çok güzel çok ❤ O anki hisleri anlatmak cidden zor yasamak lazımmış. O an biraz daha hissettim anne olacağımı. Her seferinde gördüğüm farklı bir şey annelik hissiyatını daha çok yaşatıyor bana sanirimcanım çok sevindimçok güzel bir duygu gerçekten
![]()
Kız gibi geldiKızlar bugun doktora gittim 10+1 iz bugun cinsiyet için tahmin yapabilen varmı aranızda bakalım ne hissetceksiniz![]()
Kız sende yün yorgan olması lazımAynı kars![]()
Kız sende yün yorgan olması lazım![]()
Ay İstanbul da mı soğuk yaBen istanbuldayım ama bi kaç gündür çok serin yün yorganla yatıyorum hala ne kadar örtmesemde üşüyünce iyi oluyootabi oralar kadar soğuk değildir ama
Çok şükür serinn sıcağı sevmeyen biri olarak seviniyorum bu durumaAy İstanbul da mı soğuk ya![]()
Ay biz tatildeyiz en son İstanbul’a geçeceğiz ve yanımızda hep yazlık kıyafet var ufak bebek de var bu iş nasıl oldu anlamadım Temmuz Dayız yaÇok şükür serinn sıcağı sevmeyen biri olarak seviniyorum bu duruma![]()
Şuan böyle bende anlamadımAy biz tatildeyiz en son İstanbul’a geçeceğiz ve yanımızda hep yazlık kıyafet var ufak bebek de var bu iş nasıl oldu anlamadım Temmuz Dayız ya
ben şu an egedeyim annemin yanında yazlıktayım, çocukluğumdan beri ben temmuz ayında burda böyle soğuk hava görmedim. inan üç gecedir pikeyi kafama kadar çekiyorum yetmiyor, utanmasam yorgan örtünücemAy biz tatildeyiz en son İstanbul’a geçeceğiz ve yanımızda hep yazlık kıyafet var ufak bebek de var bu iş nasıl oldu anlamadım Temmuz Dayız ya