2020 Şubat Anneleri

Bugün bebeğimi gördüm kızlar 😍 Gerçekten artık bebeğe benziyordu. Anlatması imkansız gerçekten ancak hissedilirmiş ❤ Kıpır kıpırdı sürekli 😍 O bacakları sürekli pedal kullanıyordu sanki 😂❤ Eli kolu sürekli kıpır kıpırdı ya. Çok şaşırdık eşimle onu görünce. Resmen eli kolu bi rahat durmuyordu ya😂 Gebeliğim 2 gün öndeydi şimdi 3 gün önde görünüyor bugun 10+6 ❤ Gerçekten çok güzeldi ❤

Bugün bebeğimi gördüm kızlar 😍 Gerçekten artık bebeğe benziyordu. Anlatması imkansız gerçekten ancak hissedilirmiş ❤ Kıpır kıpırdı sürekli 😍 O bacakları sürekli pedal kullanıyordu sanki 😂❤ Eli kolu sürekli kıpır kıpırdı ya. Çok şaşırdık eşimle onu görünce. Resmen eli kolu bi rahat durmuyordu ya😂 Gebeliğim 2 gün öndeydi şimdi 3 gün önde görünüyor bugun 10+6 ❤ Gerçekten çok güzeldi ❤
Oyy maşallah 😍

canım çok sevindim 😍 çok güzel bir duygu gerçekten ❤️

canım çok sevindim 😍 çok güzel bir duygu gerçekten ❤️
Çok güzel çok ❤ O anki hisleri anlatmak cidden zor yasamak lazımmış. O an biraz daha hissettim anne olacağımı. Her seferinde gördüğüm farklı bir şey annelik hissiyatını daha çok yaşatıyor bana sanirim 🤗

Şu cinsiyet tahmini başlığına usg yollucam bakalım bi tahmin gelecek mi 😁

Kızlar bende biraz evham yaptım bugün tekrar gittim kıpır kıpırdı 😍😍❤️ çikolatayla falan alakası yok bence tatlı yememiştim çünkü cinsiyetini sordum nub varmış diye ilk kez duyuyorum dedi 🙄🙄 baktı cinsiyet için çok erken dedi 😞 burda anlayan arkadaşlar var videodan aldım ama bellimi bilmiyorum nubu saklamış sanki

Eklentiler

• 8999FA53-C7F0-4B4C-B346-69C2C61982BD.webp
    8999FA53-C7F0-4B4C-B346-69C2C61982BD.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 08EBCBBD-4783-48B7-87EA-FEF3C11EEE70.webp
    08EBCBBD-4783-48B7-87EA-FEF3C11EEE70.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
Ay biz tatildeyiz en son İstanbul’a geçeceğiz ve yanımızda hep yazlık kıyafet var ufak bebek de var bu iş nasıl oldu anlamadım Temmuz Dayız ya
Şuan böyle bende anlamadım 🤣🤣, dün yağmurluydu mesela ama siz gelene kadar düzelir kesin geçicidir istanbulun havası güven olmuyo gerçekten ☺️ Başakşehirde oturuyorum biliyosunuz belki burası biraz daha serin oluyo belki onunda etkisi vardır

Ay biz tatildeyiz en son İstanbul’a geçeceğiz ve yanımızda hep yazlık kıyafet var ufak bebek de var bu iş nasıl oldu anlamadım Temmuz Dayız ya
ben şu an egedeyim annemin yanında yazlıktayım, çocukluğumdan beri ben temmuz ayında burda böyle soğuk hava görmedim. inan üç gecedir pikeyi kafama kadar çekiyorum yetmiyor, utanmasam yorgan örtünücem 😂
ülkede genel olarak bi soğuk hava dalgası var.

Back
X