- Emoji Skoru
- 6.549
- Puanlar
- 158
BanadaaaBende kullanıyorum bi sıkıntı yapmadı ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BanadaaaBende kullanıyorum bi sıkıntı yapmadı ama![]()
Psikolojik olabilir hemoroid sorunumu tetikledi diye düşündüm hemde Omega takviyesi alamıyordum malum balık yok.Neden çıkardınız kiii ? Bana herhangi bi yan etkisi yok şuan size yan etki falan mı yaptı
Aynen kutusu böyle parlak pembe gibi bir şey verdi doktor adını unuttumBende decaviti hayatımdan çıkardım. Omegalı bir takviye yazdırdım.
Bende yemiyorum en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bileBanadaaaKontrolde omegayı sorucam ama haftada 2 kere balık yiyemiyorum çünkü
İsmi ne acaba doktor bana da yazmıştı adını unuttum eczacı decavit le aynı demiştiTek sıkıntı kutusu 67 lira mı ne şuan decavit yerine kullanacağım omega takviyeli vitamin. Içerisinde decavitteki kadar çokta yok. Biraz çok gibi geldi fiyatı ama napalim.
Balik hic yemedigimi soyledigimde bana da omega yazdi ama ayriyetten decavit de vardi.Ben. Ama bugün doktor içerisinde omega bulunan başka bi ilaç verdi devletin karşılamadığı. Decavit bugünden sonra hayatımda yok şükürler olsun.
2 hafta önce yedim ama balık ekmek yiyiyodum eşim alıyodu eve gelirken kendim pişiremem de her hafta 1 kez yiyodum ama 2 haftadır istemedi canımBende yemiyorum en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile![]()
B 12 li bir takviye aliyordum bende her ictigimde istifra edinceBalik hic yemedigimi soyledigimde bana da omega yazdi ama ayriyetten decavit de vardi.
Haftaya gittigimde konusayim da kucuk ebatta olani felan varmi bi sorayim,iskence gibi o ilaci yutmak.
Direkt görselini yolluyorumİsmi ne acaba doktor bana da yazmıştı adını unuttum eczacı decavit le aynı demişti
Saol canımDirekt görselini yolluyorum
Ben de nefret ediyorum o ilaçtan. Geçen boğazıma takıldı kaldı hatta boğuluyordum resmen.Balik hic yemedigimi soyledigimde bana da omega yazdi ama ayriyetten decavit de vardi.
Haftaya gittigimde konusayim da kucuk ebatta olani felan varmi bi sorayim,iskence gibi o ilaci yutmak.
Tamam cnm cok saol.Ben de nefret ediyorum o ilaçtan. Geçen boğazıma takıldı kaldı hatta boğuluyordum resmen.
Şimdiki ilaç progestanın görünümünde kahverengi versiyonu.
Bende aynı Parol içiyorum 2 gündür çok ağrıdı başım
Kizlar bas agrisindan ölüyorum iki gündür(
Ah sen bide onu ultrasonda çekirge gibi zıplarken gorseydinsürekli kıçını havaya zıplatıp durdu
❤
Şuan yaklaşık 15 haftalık dedi önden gitmeye devam ediyor inşallah yaniltmaz da bizi kız olarak devam eder
Inşallah seninki de bir an önce kendini gösterir de merakın gider ayrıntılı ultrasona kadar idare eder bu bizi![]()
İnşallah canım . ben kavacık medipol sandım senin gittiğiniEsenler medipole gidiyorum, geçen medipol megaya gittim bakalım doğuma kadar ikisi arasında kalıcm gibi sen nereye gidiyosun
Ayy gerçekten 6 ayda az değil kii inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bişey![]()
Ucretli olanlardan onlarda faydalanıyor canım doktorlarla anlaşıyorlar ilac mumessilleri oglumda bende hep ucretli olanini aldim suan kullanmiyorum gitmedim icin gidince gene ole alirim devletinkini hic kullanmadmInnate pronotal diye bir omegalı takviye yazdı bana da doktor. Balık yiyip yiyemedigimi sordu. Devletin verdiğini mi almak istersin vitamin olarak dedi ben de hangisi iyiyse onu yazın ücretli olsa da olur dedim. 67 TL benimkinin de fiyatıSanki sözleşmişler gibi niye bütün vitaminler 60 küsür.