- Emoji Skoru
- 2.354
- Puanlar
- 133
Allah kavustursun cnm ya birine alisinca gittiginde cok zorlanıyorsunKızlar annecim gitti. Kaldık oğlumla başbaşa . Akşama ne pişirecem diye düşünmeye başladım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavustursun cnm ya birine alisinca gittiginde cok zorlanıyorsunKızlar annecim gitti. Kaldık oğlumla başbaşa . Akşama ne pişirecem diye düşünmeye başladım.![]()
Sabah ilk idrarla yaptınmi canimKızlar dün tekrar farklı bir marka test yaptım onda negatif çıktı morelim cok bozuldu![]()
Hayır akşam yaptım ilk idrarla yapmadmSabah ilk idrarla yaptınmi canim
Hayır akşam yaptım ilk idrarla yapmadm
Kızlar annecim gitti. Kaldık oğlumla başbaşa . Akşama ne pişirecem diye düşünmeye başladım.![]()
Ama bi şey cıkmadı kı adetime 2 gün kaldıDirek gidip kan tahlılı yaptırsana
Sabah dene birde yada kan ver canim hangisini istersen ben o cizgiyi hic gormedim oglum 3 sene gelmedi her ay yapardm ertesi.gun bile tek cizgi olurdu belki vardir senin 2.cizgin gorunuyorHayır akşam yaptım ilk idrarla yapmadm
Bekleyeceğim 1 2 gün dahaSabah dene birde yada kan ver canim hangisini istersen ben o cizgiyi hic gormedim oglum 3 sene gelmedi her ay yapardm ertesi.gun bile tek cizgi olurdu belki vardir senin 2.cizgin gorunuyor
haydaa herkesın erkekSelamm kızlarr bende bugün kontrole gittim 11+5 olmuşuz ikili test için kan verdim ense kalınlığını ölçtü 0,10 cm çıktı bişey demedi sıkıntılı olsaydı söylerdi sanırım burun kemiğini göremedik çünkü eliyle kapatmıştı cinsiyeti de erkeğe benzetti resmi de eklerim banada baya erkek gibi geldibu arada bebiş hiç hareket etmedi doktora da sormak aklıma gelmedi bidaha ki gittiğimde de öyle olursa sorucam niye hareket etmiyor diye
bu arada bizde kız isteyenlerdendik ama bizimkide erkek nerde bu kızlarrrEki Görüntüle 2297231
seni gidi senii kasılmayı bahane edip bebeği görücen öyleyse.. :)) 3 ayı doldurdunuz yazıyor muhtemelen 3.döngü olduğundan ağrıların var.. ama neyse için rahat etsin kuzum belki de görürsünüz cinsiyetini :))kızlar ben yarın bi doktoruma gidcem sanırım.
sağ bacağım baya kasılıyor. topallıyom arada.
bide kasıklarıma dünden beri ağrı giriyor.
bi bebişimi görüp bacak ağrımı sölicem![]()
abla o değilde bacağım cok ağrıyo topallıyom yaaaseni gidi senii kasılmayı bahane edip bebeği görücen öyleyse.. :)) 3 ayı doldurdunuz yazıyor muhtemelen 3.döngü olduğundan ağrıların var.. ama neyse için rahat etsin kuzum belki de görürsünüz cinsiyetini :))
Selamm kızlarr bende bugün kontrole gittim 11+5 olmuşuz ikili test için kan verdim ense kalınlığını ölçtü 0,10 cm çıktı bişey demedi sıkıntılı olsaydı söylerdi sanırım burun kemiğini göremedik çünkü eliyle kapatmıştı cinsiyeti de erkeğe benzetti resmi de eklerim banada baya erkek gibi geldibu arada bebiş hiç hareket etmedi doktora da sormak aklıma gelmedi bidaha ki gittiğimde de öyle olursa sorucam niye hareket etmiyor diye
bu arada bizde kız isteyenlerdendik ama bizimkide erkek nerde bu kızlarrr
Hayırlı olsun benimkide hareketsizdi dr biraz dürtükledi karnımı başladı kıpırdımaya
ay bi dövmediği kalmış töbe töbe. eşleri almıyolar mı devlette ya ne kadar saçmaSelam kızlar 600. Sayfadan başlayarak okuyacağım fırsat buldukça
Umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Ben bugün kontrole gittim çok korka korka ağrım da bulantım da halsizliğim de hat safhadaydı eşimi de almadı doktor içeri (devlete gittim)
Herşey yolunda şükür hatta 1 hafta önden gidiyormuş doktor haftanı mi bilmiyorsun der gibi baktı 14+0 dedim hayır 15+0 dedi sertçe
Cinsiyeti bu doktora da sordum görünmüyor dedi söylemedi hala erkek değilse bizimkiler çok üzülür![]()
Allah kavuştursun. çok zor oluyor annenin yanından ayrılmak böyle durumlarda. ben de çok afalladım ama biraz daha alıştım. ağzımdan nefes ala ala yapıyorum yemek mecburKızlar annecim gitti. Kaldık oğlumla başbaşa . Akşama ne pişirecem diye düşünmeye başladım.![]()
Selamm kızlarr bende bugün kontrole gittim 11+5 olmuşuz ikili test için kan verdim ense kalınlığını ölçtü 0,10 cm çıktı bişey demedi sıkıntılı olsaydı söylerdi sanırım burun kemiğini göremedik çünkü eliyle kapatmıştı cinsiyeti de erkeğe benzetti resmi de eklerim banada baya erkek gibi geldibu arada bebiş hiç hareket etmedi doktora da sormak aklıma gelmedi bidaha ki gittiğimde de öyle olursa sorucam niye hareket etmiyor diye
bu arada bizde kız isteyenlerdendik ama bizimkide erkek nerde bu kızlarrrEki Görüntüle 2297231
Benimde dünden beri hem belime hem kasığıma vuran ağrım var çözemedim belime sanki bıçak saplanıyorkızlar ben yarın bi doktoruma gidcem sanırım.
sağ bacağım baya kasılıyor. topallıyom arada.
bide kasıklarıma dünden beri ağrı giriyor.
bi bebişimi görüp bacak ağrımı sölicem![]()