• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Eklentiler

• 20190719_123143.webp
    20190719_123143.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar dün tekrar farklı bir marka test yaptım onda negatif çıktı morelim cok bozuldu 😔😔
Gerçekten çok üzüldüm umut verir şekilde konuştuğum için de kendimi kötü hissettim..

hiç tatil şansınız yok mu yaz bitmeden 🤔
aslında bende gidemeyecektim de ilk aylar çok kötüydüm annemin yanına yazlığa gittim. genelde de yatarak geçti zaten, denizde yüzmek bile eziyetti. tatil denebilirse işte 😀 asıl biraz iyi zamanlarda gitmek daha güzel olur.
Hem eşimin işleri çok yoğun hemde yolculuk beni sarsabilir. hemde Aralık’ta kullanmayı planladığımız için gitmiyoruz. Erzurum’a tayin getirmedim Ankara’ya gidip Doğum raporu vermem gerekiyor 32 hafta 7 aralığa denk geliyor. Kısmetse yaza yapacağım tatilimi

Hem eşimin işleri çok yoğun hemde yolculuk beni sarsabilir. hemde Aralık’ta kullanmayı planladığımız için gitmiyoruz. Erzurum’a tayin getirmedim Ankara’ya gidip Doğum raporu vermem gerekiyor 32 hafta 7 aralığa denk geliyor. Kısmetse yaza yapacağım tatilimi
Yaza bebişle giderseniz canım☺️

gözünaydın ne kadar erken öğrenilmiş ya maşallah inşallah değişmez 😊

bu durumu bende dahil bir kaç kişi yaşıyor.
ama hiç birimizin doktoru 35. haftada doğuma alabiliriz gibi bişey demedi. neden öyle dedi ben anlamadım?
plesenta yukarı çıkmazsa sezaryen olmak zorunda kalınır bu durumda en fazla. neden erken olsun ki?

ayrıca bana doktorum büyük ihtimal yukarı çıkar dedi. hiç başka ihtimallerden bahsetmedi.
Bana da sezeryan dedi her ihtimali anlattı. Riske atmayız filan dedi.. her ihtimali söyledi ama yukarı çıkabilir daha erken dedi.

ben tatilimi yaptım bikinimi giydim geldim 😀
sen hamilesin ne olacak ya hiç takılma ☺️
Ne bileyim açıkçası hamile kişilere bikiniyi pek yakıştıramazdım mayoyu daha uygun bulurdum. Ama şimdi mayo almaya vakitte bulamadım elimdeki bikinilerle gidip duruyorum denize haliyle göbekte direkt ortada duruyor. Hoşuma pek gitmiyor 🤦‍♀️

2 kilo aldım canım mide bulantılarına rağmen ıyı yiyorum☺️
Yalnız olmadığımı bilmekte güzel 🤦‍♀️😘 inşallah kendimize değil de bebeğe aldırırız kiloyu. Doğum sonrası da kolaylıkla sağlıklı bi şekilde başlangıç kilomuza geri döneriz ❤

Ya aynı aynı 😂 bak geçen çektiğim bi fotoyu yüklüyorum ben de 🤦‍♀️ akşama doğru bu karin 2 katına çıkıyor tabi...
Ay ne güzel maşallah kızlar 🙏🏻Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar 🙏🏻🧿ben hiç atmayayım rezil olurum bu haftaya göre şişliğe 😂😂

Kızıma 7 aylık hamileyken bikinimi giydim gezdim
Garip garip bakana da kendi göbeğine bak benimki en azından bebek dedim türk yabancı farketmez giydirdim lafımı :KK70:
Bu sefer de hiç rahatsız olmadan giydim zaten ortada bişi yok hafif bir çıkıntı :KK70:

Ay ne güzel maşallah kızlar 🙏🏻Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar 🙏🏻🧿ben hiç atmayayım rezil olurum bu haftaya göre şişliğe 😂😂
Ama sen ona aldanma ben direkt sabah kalktığım gibi çektim onu 😊 kahvaltıdan sonra başlıyor iyice şişmeye onun 2 katını hayal et 😄

Yalnız olmadığımı bilmekte güzel 🤦‍♀️😘 inşallah kendimize değil de bebeğe aldırırız kiloyu. Doğum sonrası da kolaylıkla sağlıklı bi şekilde başlangıç kilomuza geri döneriz ❤
İnşallah canım🥰🥰🥰

Back
X