- Emoji Skoru
- 2.431
- Puanlar
- 133
Ya aynı aynıBenim de böyle belli oluyor demi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aynı aynıBenim de böyle belli oluyor demi![]()
Bende de akşam 4 aylık gibiYa aynı aynıbak geçen çektiğim bi fotoyu yüklüyorum ben de
akşama doğru bu karin 2 katına çıkıyor tabi...
Gerçekten çok üzüldüm umut verir şekilde konuştuğum için de kendimi kötü hissettim..Kızlar dün tekrar farklı bir marka test yaptım onda negatif çıktı morelim cok bozuldu![]()
Hem eşimin işleri çok yoğun hemde yolculuk beni sarsabilir. hemde Aralık’ta kullanmayı planladığımız için gitmiyoruz. Erzurum’a tayin getirmedim Ankara’ya gidip Doğum raporu vermem gerekiyor 32 hafta 7 aralığa denk geliyor. Kısmetse yaza yapacağım tatilimihiç tatil şansınız yok mu yaz bitmeden
aslında bende gidemeyecektim de ilk aylar çok kötüydüm annemin yanına yazlığa gittim. genelde de yatarak geçti zaten, denizde yüzmek bile eziyetti. tatil denebilirse işteasıl biraz iyi zamanlarda gitmek daha güzel olur.
Yaza bebişle giderseniz canımHem eşimin işleri çok yoğun hemde yolculuk beni sarsabilir. hemde Aralık’ta kullanmayı planladığımız için gitmiyoruz. Erzurum’a tayin getirmedim Ankara’ya gidip Doğum raporu vermem gerekiyor 32 hafta 7 aralığa denk geliyor. Kısmetse yaza yapacağım tatilimi
Bana da sezeryan dedi her ihtimali anlattı. Riske atmayız filan dedi.. her ihtimali söyledi ama yukarı çıkabilir daha erken dedi.gözünaydın ne kadar erken öğrenilmiş ya maşallah inşallah değişmez
bu durumu bende dahil bir kaç kişi yaşıyor.
ama hiç birimizin doktoru 35. haftada doğuma alabiliriz gibi bişey demedi. neden öyle dedi ben anlamadım?
plesenta yukarı çıkmazsa sezaryen olmak zorunda kalınır bu durumda en fazla. neden erken olsun ki?
ayrıca bana doktorum büyük ihtimal yukarı çıkar dedi. hiç başka ihtimallerden bahsetmedi.
Ne bileyim açıkçası hamile kişilere bikiniyi pek yakıştıramazdım mayoyu daha uygun bulurdum. Ama şimdi mayo almaya vakitte bulamadım elimdeki bikinilerle gidip duruyorum denize haliyle göbekte direkt ortada duruyor. Hoşuma pek gitmiyorben tatilimi yaptım bikinimi giydim geldim
sen hamilesin ne olacak ya hiç takılma![]()
Kilo aldın mı sen de şimdidenBende de akşam 4 aylık gibi![]()
2 kilo aldım canım mide bulantılarına rağmen ıyı yiyorumKilo aldın mı sen de şimdiden![]()
Yalnız olmadığımı bilmekte güzel2 kilo aldım canım mide bulantılarına rağmen ıyı yiyorum![]()
Ay ne güzel maşallah kızlarYa aynı aynıbak geçen çektiğim bi fotoyu yüklüyorum ben de
akşama doğru bu karin 2 katına çıkıyor tabi...
Senin yine 10 da benim 4 teKızlar heycan dorukta yatcaz kalkcaz doktora gidcem![]()
Ama sen ona aldanma ben direkt sabah kalktığım gibi çektim onuAy ne güzel maşallah kızlarRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
ben hiç atmayayım rezil olurum bu haftaya göre şişliğe
![]()
Hadi yarin öğren artık seninkine ben bile taktım kafayıKızlar heycan dorukta yatcaz kalkcaz doktora gidcem![]()
İnşallah canımYalnız olmadığımı bilmekte güzelinşallah kendimize değil de bebeğe aldırırız kiloyu. Doğum sonrası da kolaylıkla sağlıklı bi şekilde başlangıç kilomuza geri döneriz ❤
Biz napalim ay sonundaSenin yine 10 da benim 4 te![]()
Çabuk geçer inşallahBiz napalim ay sonundahayirli haberlerle gelin insallah