- Emoji Skoru
- 2.431
- Puanlar
- 133
YaaKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış![]()
Benim rüyamda gördüğümde tam bu şekilde forumda o kadar çok pipi gordum ki rüyaları süsler olduKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış![]()
Asıl sorun ağrılarındı kuzumm ona ne dediKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış![]()
Kızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış![]()
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış![]()
Aynen canım saçlarım baya baya dökülüyor benim deMerhaba güzel anneler
Her gün bir cinsiyet öğreniyoruz artık ne güzelerkekler açık ara önde
Bir sorun olmazsa 30 ağustosta gidicem ben kontrole. evlilik yıl dönümümüz o gün bir de. kızım ben eşim üçümüz gidicez ilk kez, inşallah güzel haberler alırız ve cinsiyetini kesin öğreniriz. doktorun tahmini erkekti ama emin değildi. daha 20 gün var ama bir yandan da zaman çok hızlı geçiyor.
o arada kbb ve cildiyeye gidicem. benim klasik egzamalarım coştu yine, suratımda çıktı ve 4 aydır ne yaptıysam geçmiyor. kortizonlu merhem kullanmadan da geçmeyecek. hamilelere uygun bir şey vardır umarım.
bu arada sizin de saçlarınız normalden daha fazla dökülüyor değil mi? yedi bitirdi sömürdü bizi bu sıpalardökülen saçlarımı görseniz kel kalırım sanırsınız. kestiricem birazcık baş edemiyorum
![]()
Biz de 20 Ağustosta gideceğiz kontrole öğreniriz belki cinsiyetini. Benim saçlarım da o kadar çok dökülüyor ki dökülene mi üzüleyim her yerden saç topluyorum ona mı üzüleyim bilemedim.Merhaba güzel anneler ❤
Bir sorun olmazsa 30 ağustosta gidicem ben kontrole. evlilik yıl dönümümüz o gün bir de. kızım ben eşim üçümüz gidicez ilk kez, inşallah güzel haberler alırız ve cinsiyetini kesin öğreniriz. doktorun tahmini erkekti ama emin değildi. daha 20 gün var ama bir yandan da zaman çok hızlı geçiyor.
o arada kbb ve cildiyeye gidicem. benim klasik egzamalarım coştu yine, suratımda çıktı ve 4 aydır ne yaptıysam geçmiyor. kortizonlu merhem kullanmadan da geçmeyecek. hamilelere uygun bir şey vardır umarım.
bu arada sizin de saçlarınız normalden daha fazla dökülüyor değil mi? yedi bitirdi sömürdü bizi bu sıpalardökülen saçlarımı görseniz kel kalırım sanırsınız. kestiricem birazcık baş edemiyorum
![]()
Canım yanlış hatırlamıyorsam tokluk 120 olması lazım ama yanlış bilgilendirmeyeyim ben öyle hatırlıyorum çünkü bende hamile değilken 1 ay ölçmüştüm doktor ölçtürdü risk var diyeKızlar açlık kan şekerim 77 tokluk 140 çıktı bilen var mı İnternetten baktım tokluk sınırda yazıyor
Çıkıyor canım tek tek de olsa çıkıyor saçlarda dökülüyorKizlar sizde de sivilce çıkıyor mu hamilelik sürecinde sivilce çıkmaya başladı anlamadim ben bu işi daha önceki hamileliklerimde hiç çıkmamıştı ve sizler gibi saçlarım da dokuluyor
Benim 2 haftadır acayip sivilcem var. Ergenlikte bile bu kadar olmadı. Güya hamilelik beni güzelleştirmişti. Kız bütün güzelliğimi almaya başladı.Kizlar sizde de sivilce çıkıyor mu hamilelik sürecinde sivilce çıkmaya başladı anlamadim ben bu işi daha önceki hamileliklerimde hiç çıkmamıştı ve sizler gibi saçlarım da dokuluyor
O saç dökülmesni bende yaşıyorum ve her defasında duşa girmekten korkar oldum öyle böyle değil böyle devam etmez inşallahMerhaba güzel anneler
![]()
denemek gerek çünkü doğumdan sonra da dökülecek böyle giderse sonumu dusunemiyorumBenim de saçlarım dökülüyor, 1 litre suya 10-15 karanfil atıp 40 dakika kaynatıyorlarmış, sprey şişesine koyup duştan sonra ıslak saça sıkıyorlarmış, herkes çok memnun bende yapmayı düşünüyorum yapmak isterseniz aklınızda bulunsun![]()
Gamzeli hayırlı olsun gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah .dayanamadın öğrendin hadiKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış![]()