• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Aylarına göre saklamak çok kolaylık oluyor hakkaten bende öyle yapmıstım, şimdi onları yavas yavas cıkarma zamanı😀 yatagı küveti koyafeti oyuncagı fln saklıyım derken dünya kadar yer tutuyor hepsi valla 😀
Çocuk bakımının bu kadar masraflı ve zahmetli olacağını bilmiyordum. Ciddi anlamda eşyalarına yer açmak gerekiyor. Eşyaları Doğumu sonrasında bakımı özel aşıları gerçekten bütçenizi zorlayabilir ama değer tabi ki ❤️❤️❤️

onu bilemiyorum 🙈
ama ikili test haftasındaki tahminler tutmayabiliyor işte. en garantisi 16. haftayı beklemek en az.
15.haftanin içinde çıktı çocuk ikili test zamanı mı kaldı 😂😢

UOTE="Seso53, post: 60818485, member: 778329"]
Gerçekten çok üzüldüm umut verir şekilde konuştuğum için de kendimi kötü hissettim..
Ya öyle düşünmeyin ben alıştım zaten hayal kırıklığına ama bu arada hala regl olamadm
[/QUOTE]
Adetinin gecikmesini bekleyip kan versen?
Bu arada ben gecikmenin 4.gunu idrar testi yaptığımda 2.cizgi hızlı bi şekilde kırmızı çıkmıştı bilgin olsun :)

15.haftanin içinde çıktı çocuk ikili test zamanı mı kaldı 😂😢
15+3 çıktı benimde önde dedi son adete göre 8 gün falan benim doğumum ocakta olucak sanırım 😂 zaten şubatın sınırlarında yaşıyodum ☺️
Valla banada 12 13 haftalarda ilk söylenen genellikle doğru oluyo dedi dün kü doktor 🙄

Cinsiyet konusu netleşince ayrıntılı ultrasonu konuşuruz , o biter şeker yüklemesi derken Doğum gelir inşallah. 🥰🥰🥰
Dün herkes soruyor nasılsın diye daha iyiyim dediğim hergünün ertesi çok kötü oluyorum. Hiç değişmedi bu İyiyim demeye korkuyorum 😥

15+3 çıktı benimde önde dedi son adete göre 8 gün falan benim doğumum ocakta olucak sanırım 😂 zaten şubatın sınırlarında yaşıyodum ☺️
Valla banada 12 13 haftalarda ilk söylenen genellikle doğru oluyo dedi dün kü doktor 🙄
O haftalarda malesef bana herhangi bi ihtimalden bahsetmedi doktorlar. Ancak bu haftaya nasip oldu o da benim sormamla 😄
Yani sat a göre 7 şubat ama önden önden giderse nasi l olur bilemiyorum ileriki haftalarda haftasıyla uyumlu gidiyor diye okumuştum. Bakalım zamanla göreceğiz 😊

Aycee azıcık gözümü korkuttu benim 😊
Yaaaa korkmasın canım hiç üzülürüm valla doktor ne dediyse o da 😞 benimde şuan kafam karıştı ama sende öyle değildir eminim cuma günü belli edicek zaten inşallah ☺️

Aycee azıcık gözümü korkuttu benim 😊
6 ayda bile cinsiyeti değişen oluyor. daha doğrusu bebişimizin cinsiyeti değişmitor tabii de 😀 yanlış tahmin ediyorlar işte.
ama öyle olacak diye de düşünme, en büyük sorun bu tip şeyler olsun ya yeterki sağlıkla kucağımıza alalım da.

6 ayda bile cinsiyeti değişen oluyor. daha doğrusu bebişimizin cinsiyeti değişmitor tabii de 😀 yanlış tahmin ediyorlar işte.
ama öyle olacak diye de düşünme, en büyük sorun bu tip şeyler olsun ya yeterki sağlıkla kucağımıza alalım da.
Bnm arkadaşımada 6 ay erkek dedi sonra kiz dedi arkadasm.baya alisveris yapmisdi hatta doktor git kiz al eger erkek cikarsa masraflarini karsilarim diye de eklemisdi😀

Yaaaa korkmasın canım hiç üzülürüm valla doktor ne dediyse o da 😞 benimde şuan kafam karıştı ama sende öyle değildir eminim cuma günü belli edicek zaten inşallah ☺️
Tabi işin şaka boyutundayız sağlıklı ve hayırlı insanlar olsunlar ❤
Bilmiyorum bakarsın 2 hafta sonra bana da erkek derler belli mi olur 😅

En büyük örneği benim kardeşimdir. 9 ay boyunca pipili denip doğumda dünyaya kız gelmesi 😂
Amin amin inşallah bu arada canım benim ❤

Kızlar yazılanları göremiyorum Son sayfa kaç söyler misiniz ilerlemiyor bende nedense.

Back
X