• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

UOTE="Seso53, post: 60818485, member: 778329"]
Gerçekten çok üzüldüm umut verir şekilde konuştuğum için de kendimi kötü hissettim..
[/QUOTE]
Ya öyle düşünmeyin ben alıştım zaten hayal kırıklığına ama bu arada hala regl olamadm

kızlarrr bebişsiz son bayramımızzz kutlu mutlu olsunnn bidakine çocuklu olcaz :-)

çocuğu olanlar da ikileyip, üçleyecek tabi :p

bu arada cinsiyet ögrenen arkadaslar G gamzeli_bebis ve A Aycee09 hayirli olsun, saglikla alin kucaginiza ins 🤗

son not: Deniz bebis de teyzislerinin bayramini kutluyormus 🎊

Eklentiler

• C2A08AED-0199-4F91-B311-270F5D7730B8.webp
    C2A08AED-0199-4F91-B311-270F5D7730B8.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar tesekkür ederim hepinize 😀
Bizim cinsiyet partisi iptal oldu 😀
Eşimde bende bi espirisi klmadgını düşündük öğrenip parti yapmanın .
Ama bayram dolayısıyla burda olmayan halalara ve teyzelere durumu söylemek için balon patlattık ananemin bahcesinde 😀
Durum bu biberlerin üstüne patlayan balon ve tüyler balonlar 💙💙
Bu arada evet kesin erkek 😀
@can09e abla bacak ağrım içinde magnezyum yazdı olabilir yorma kendini dedi bebişimizde gayet iyidi boyu 13 cm 100 gram olmuş😀
Hadi geri sayımdan kurtuldun, gözünaydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 😘

Kızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor 🙄🙄🙄🙄

Siz sezeryan mi istiyorsunuz oyle dusunceniz varsa lütfen o düşünceyi kafanizdan atin mepcbur kalmadikca sezerysn olmayin ben ilk kizimi dr baskisindan sezeryan oldum 2 .kizimi normal dogum yaptim nasip olur bi aksilik olmassa bunuda normal yapacagim

kızlarrr bebişsiz son bayramımızzz kutlu mutlu olsunnn bidakine çocuklu olcaz :-)

bu arada cinsiyet ögrenen arkadaslar G gamzeli_bebis ve A Aycee09 hayirli olsun, saglikla alin kucaginiza ins 🤗

Deniz ismini bende istiyorum ama esim pek sicak bakmıyor. Cinsiyet erkek dimi?
Ömer ya da Deniz isimlerinden baska hic bir isme isinamiyorum. Kiz ismi cok kolay olacakti ama erkekte zorlanacagim seçerken.
(Deniz ismini esim kabul ederse Bahar&Deniz baya da uyumlu sanki 😝)

Siz sezeryan mi istiyorsunuz oyle dusunceniz varsa lütfen o düşünceyi kafanizdan atin mepcbur kalmadikca sezerysn olmayin ben ilk kizimi dr baskisindan sezeryan oldum 2 .kizimi normal dogum yaptim nasip olur bi aksilik olmassa bunuda normal yapacagim
Kaç yıl sonra normal Doğum yaptınız.

Keşke benim işimde isim konusunda kolay olsa 😀
Eşimin adı deniz bu arada cok güzel bence deniz koyun 😀
Denizin tarafında kuzenlerinin cocukları ve kendi yeğenleri dahil 8 erkek cocuk
Benim tarafımda kuzenlerimin 5 erkek cocugu var 😀
Tahmin edersinizki bütün erkek isimleri kapılmış 😀
Şuan seceneklerimiz
Oğuz
Demir Alp
Arden bu hiç aklımda yoktu rüyamda gördüm gece hiçte duymadıgım bi isim ve türkçe kökenli değil sanırım bu düşük bi ihtimal.
Buğra yı beğeniyodum ama anlamı hoş değil erkek deve demekmiş 😕

Keşke benim işimde isim konusunda kolay olsa 😀
Eşimin adı deniz bu arada cok güzel bence deniz koyun 😀
Denizin tarafında kuzenlerinin cocukları ve kendi yeğenleri dahil 8 erkek cocuk
Benim tarafımda kuzenlerimin 5 erkek cocugu var 😀
Tahmin edersinizki bütün erkek isimleri kapılmış 😀
Şuan seceneklerimiz
Oğuz
Demir Alp
Arden bu hiç aklımda yoktu rüyamda gördüm gece hiçte duymadıgım bi isim ve türkçe kökenli değil sanırım bu düşük bi ihtimal.
Buğra yı beğeniyodum ama anlamı hoş değil erkek deve demekmiş 😕

Canım benin adım belliydi çınar koyucaktım anlamıda güzel hem Allah nasip ederse 2. Bebege inşallah 😂 sende düşünebilirsin
Kız ismini hiç düşünmedim sakin bü kafayla araştırma yapmam lazım bi yandan cinsiyeti kesin mi acabada diye soruyorum kendime detaylıda emin olucağım heralde 😂😂

Canım benin adım belliydi çınar koyucaktım anlamıda güzel hem Allah nasip ederse 2. Bebege inşallah 😂 sende düşünebilirsin
Kız ismini hiç düşünmedim sakin bü kafayla araştırma yapmam lazım bi yandan cinsiyeti kesin mi acabada diye soruyorum kendime detaylıda emin olucağım heralde 😂😂
Çınar görümcemin oğlu 😀
Bende de kız isimleri hazırdı erkekte hiç bişi yoktu aklımda 😀
Defne
İdil
İkisinden birinii istiyordum kız olursa 😀

Çınar görümcemin oğlu 😀
Bende de kız isimleri hazırdı erkekte hiç bişi yoktu aklımda 😀
Defne
İdil
İkisinden birinii istiyordum kız olursa 😀
Dün kardeşim falanda defne diye önerdi 😂 ama çok düşünmem lazım bunun için 😁 hiç aklımda bişey yok valla 😂 bugün tekrar başka doktora gidebilirim emin olmak için tabi eşimi ikna edebilirsem 😂 sonrada bebiş için ilk alışverişi yaparız 🤣

Dün kardeşim falanda defne diye önerdi 😂 ama çok düşünmem lazım bunun için 😁 hiç aklımda bişey yok valla 😂 bugün tekrar başka doktora gidebilirim emin olmak için tabi eşimi ikna edebilirsem 😂 sonrada bebiş için ilk alışverişi yaparız 🤣
Alışveriş için sabırsızlanıyorsunuz değil mi. Ben 8 ayımda toplu alışveriş yapmıştım. Ürünlerin organik olmasına dikkat edin. Birde acele etmeyin bizimkiler kış bebeği olacak. Kışlıklar henüz çıkmamış olabilir. Çocuk arabasını iyi araştırın. Travel sistem çok güzel ama çok yer kaplıyor arabanın bağajını yok sayın. Şehirler arası yolculuk için küçük bir araba almak zorunda kalmayın.

Back
X