• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Canan_Ela Canan_Ela

bu sefer güzel haberlerle geldim kızlar 🥰

çok şükür her şey yolunda. beyindeki koroid pleksus kisti yok olmuş gitmiş 🥰 doktor 28. haftalarda gider demişti zaten çok endişeliydim ama dediği gibi oldu şükürler olsun.

tek problemimiz kordondaki tek arter durumu o da şu an sıkıntı yaratmıyor, gelişim geriliği yok. haftasıyla uyumlu, 30+2 bugün, kilosu 1650 gram. her şeyi normal, gayet sağlıklı dedi 🥰🥰

kan ve idrar kültürü istedi tekrar verdim.
20 gün sonra çağırdı artık, nst başlıcakmış bir dahaki gidişimde.
çok rahatladım ya çok mutluyum şu kist geçti ya ohh ❤
Hey maşşallah geçmişler olsun

Canan_Ela Canan_Ela

bu sefer güzel haberlerle geldim kızlar 🥰

çok şükür her şey yolunda. beyindeki koroid pleksus kisti yok olmuş gitmiş 🥰 doktor 28. haftalarda gider demişti zaten çok endişeliydim ama dediği gibi oldu şükürler olsun.

tek problemimiz kordondaki tek arter durumu o da şu an sıkıntı yaratmıyor, gelişim geriliği yok. haftasıyla uyumlu, 30+2 bugün, kilosu 1650 gram. her şeyi normal, gayet sağlıklı dedi 🥰🥰

kan ve idrar kültürü istedi tekrar verdim.
20 gün sonra çağırdı artık, nst başlıcakmış bir dahaki gidişimde.
çok rahatladım ya çok mutluyum şu kist geçti ya ohh ❤

Gözün aydın canım ne de güzel haberlerle gelmişsin. Çok şükür 💜💜💜

sağol canım 🥰

sağol canım benim, ay bi görsen nasıl gergindim ya, önce tansiyon ölçüyolar ya hafif yüksek çıktı gerginlikten.
ama şükür güzel haberler aldım, hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah ❤

bu arada duş alırken daha bi dikkatli inceledim gerçekten karnım inanılmaz sivrileşti, yanlar bomboş öne doğru kocaman. gerçekten cinsiyet etkiliyo olabilir kızımda yusyuvarlaktı.
Benimkisi erkek ama tam bir kiz karni kalca ve yanlar var gobekte bugun resmini attigim kadar iste ufacik 😆

Bugun dustan sonra ilk defa rahmimde agri hissettim ozellikle suyun cok sicak olmamasina dikkat ettim ama cok korktum uzandim 1 saat kadar gecti sukur sizde de boyle oluyo mu kizlar sicaktan mi etkilendi acaba 🙄

Kv. Kız yükü tuz yükü gibi ağır olur diyor . Haklı galiba bu hamilelik çok zor geçiyor aniden tekme atıyor yolda çığlık atacak oluyorum. Karnım hep sert eğilemiyorum. Şimdiden ördek gibi yürümeye başladım 🤣
Yaa benim de ilk hamileliğimde 40 hafta hiç ağrım sızım olmamıştı. Bu sefer ağır gidiyor. Yere bir şey düşünce sinir oluyorum eğilip alamıyorum diye :KK70:

Bugun dustan sonra ilk defa rahmimde agri hissettim ozellikle suyun cok sicak olmamasina dikkat ettim ama cok korktum uzandim 1 saat kadar gecti sukur sizde de boyle oluyo mu kizlar sicaktan mi etkilendi acaba 🙄
Sanmıyorum ama çok sıcak suyla duş alma tabi.
Rahimde ağrı derken böyle adet sancısı gibi mi?

Yaa benim de ilk hamileliğimde 40 hafta hiç ağrım sızım olmamıştı. Bu sefer ağır gidiyor. Yere bir şey düşünce sinir oluyorum eğilip alamıyorum diye :KK70:
Ben eğilip alabiliyorum ama açıyı iyi ayarlayamazsam kalkıp ayarlama yapıp baştan eğilmem gerekiyo :D olduğum yerde sağ sol yapamıyorum çünkü,eğildiğimde göbeğim görüş alanımı kapatıyo :D

Sanmıyorum ama çok sıcak suyla duş alma tabi.
Rahimde ağrı derken böyle adet sancısı gibi mi?
Cok sicak degildi su ilikti nasil tarif etsem bilemedim simdi sanki vajinama dogru bi agri hissettim kasildi gibi sanki 🤷🏻‍♀️

Beni çok sarstı bu hamilelik kızım duymasın 🤣 Oğlan ne rahatmış bunda nefes nefeseyim sürekli tuvalete gidiyorum. Yoruluyorum bacaklarım ağrıyor. Zamanın çabucak geçmesini istiyorum. Cumartesi gününü iple çekiyorum kontrol var inş. Herşey yolundadır.

Gözün aydın çok sevindim:KK200:
Hey maşşallah geçmişler olsun
Gözün aydın canım ne de güzel haberlerle gelmişsin. Çok şükür 💜💜💜
hepinize çok teşekkürler ve kocaman öpücükler 😘❤️

Benimkisi erkek ama tam bir kiz karni kalca ve yanlar var gobekte bugun resmini attigim kadar iste ufacik 😆
belli olmuyo bence o ya, insanın yapısıyla alakalı bence diyodum da kızımda farklı oğlumda farklı karnım oldu onu da anlamadım 🤷‍♀️

bu arada bu haftalardan itibaren vajinaya kramp girmesi gibi ağrılar olabilir hepsi normal.

Bende de bacak ağrıları uyutmaz oldu bu haftalar. Birde bebeğimin hareketleri azaldı eskisi gibi kıpır kıpır değil bu aralar acaba neden haftadan dolayı mı ? Herkes güzel haberler alır inşallah bende 16sında randevum rapor alaacam çalışabilir diye. Tabi herşey yolundaysa kilo almıştır inşallah bebişim :( Suyum azalıştır inşallah :( sağ sağlım kucağımıza alırız meleklerimizi inşallah :anneadayı::KK36:

Oy mis gibi kokmuştur şimdi benİmkilerde yıkadı ütüledi çünkü yarısı annemde yarısı kvde idi birazda bende vardı ablamın verdiklerini sepet beşiğini de ayarlayıp örttüm üstünü 🤣Artık çantayıda 30 dan sonra yaparız nasipse böyle daha iyi oluyor sanki çünkü ne eksik onu alırız sizede kolay gelsin canım biz erken davranıyoruz 🤣🤣
Bende erkenciyimm aynen 32 de hazirlarim cantayi 4 hafta sonra :))

Ben
Kizlar bugun tam 29 hafta olduk benim karnim hala cok buyumus degil xs kazagimi bu sekilde giyebiliyorum sizin gobusler ne durumda :KK64:
Ben 7 ayligim ama beni 8 aylik saniyorlar 🤪

Eklentiler

• 04F10278-3334-4823-9BFE-59DCF446D7B1.webp
    04F10278-3334-4823-9BFE-59DCF446D7B1.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 91
Back
X