kızlar kusura bakmayın moral bozukluğu stres falan buraya yazamadım. Çok şükür hastaneden çıktık, doğum yapmadım.
Hastane de şekerim çok yüksekti, bunun için endokrin doktoruma gideceğim haftaya. Böbrek ağrım da geçti gibi bir şey baya azaldı. Üroloji Doktoruma gittim. Böbrek genişlemem hala var ama biraz küçülmüş ve enfeksiyon baya azalmış.
Rapor verildi evde dinleneceksin sadece wc ihtiyacı için kalk yürüyüş falan yapma denildi. Sürekli yatman gerekmiyor ama kendini de yorma dedi. Çok şükür annem yakınımda o ilgileniyor. Evde 95 yaşında dedem var annem bel fıtığından yürüyemiyor bile, bir de benimle ilgilenmek zorunda kalıyor. Oradan oraya mekik dokuyor sağ olsun.
Dün kontrole gittim 30+3 de bebek 200 gr almış 1700 kadar olmuş. rahim boyu aynıydı 1 hafta da daha fazla kısalmamış 14 mm hala. doktor her şey iyi görünüyor ama belli olmaz belki 2 saat sonra suyun gelir doğum başlar dikkat et kendine dedi.
bu arada
P
Prensescann
hem gözün aydın hem geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın. Allah sağlık sıhhat versin.
rahatsız olan, hastaneye yatan arkadaşlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.