- 26 Eylül 2024
- 1.944
- 761
- 43
- 28
Ya evet babalar daha rahat, hissetmiyorlar ya suanAynen esimde ne olacak diyor .zaman yaklaştıkça stresduzeyi artıyor tabi haliyle evhamlaniyoruz da .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet babalar daha rahat, hissetmiyorlar ya suanAynen esimde ne olacak diyor .zaman yaklaştıkça stresduzeyi artıyor tabi haliyle evhamlaniyoruz da .
Annem kasik biberon kullanirsin emme sorunu olursa dedi baslarda, ilk ay cok biberon emzik vermek istemiyorum memeye alissin diyeKızlar biberonu ne zaman kullanıcaz tahmini![]()
O nabiz atisi bende de oluyor ara ara ama agri vs olmuyorBenim de dün gece göbeğime öyle bi kramp girdi ki göbeğim sanki nabız atar gibi atıyodu eşim de elini koydu o da şaşırdı güm güm atmasına. Bunu sık yaşayan var mı?
Tüm göbeğime kaburgalarıma belime kadar sancılandım bi 10 dk sürdü dinmesi çok zormuş ya geliyor gelmekte olan
Zaten dün o kadar yorgundum ki tüm gün evde olmama rağmen hep halsiz bitkindim hayırlısı bakalım![]()
Uygulamadan da bakıyorum 32 hafta içinde 1850 gr olmadı gerekiyor minimum tabi.Brnim bebeğim belki 1900 gr prematüre doğdu diye ben korkuyorum zaten doktorum çok kötü değil dediEn dogru yorumu doktorunuz yapar tabi ama ben dusuk oldugunu düşünmuyorum acikcasi.
Benim bebegim 31+5 te 1500 gr çıktı ornegin doktor gayet iyi dedi. Boyu uzunmus zayif yapisi var, karin cevresi de biraz geri geliyor.
Bu sagliksiz oldugu anlamina gelmiyor dedi doktorum çünkü bas beyin boy olcumleri suyu kan akisi gayet ideal.
Yani persentil bandina bakiyorlar ona gore degerlendiriyorlar.
O yuzde doktorunuz uyarida bulunmadiysa strese girmeyinbasta bende stres yapiyordum ama doktorum boyle anlatinca rahatladim.
Ben de hastane cantalarina basladim kurudukca her gun az az yikiyorum.Şu evimi temizleyim. Hastane çantamı da hazırlayım da. Yani bi 10 güne falan ihtiyacım var bi de okul evrak işlerim var. Ondan sonra sadece yatıp doğumu bekliycem valla daha hamileliğin tadını çıkaramadım![]()
Uygulamalara bakmayin onlar ortalama diye her sitede farkli yaziyorUygulamadan da bakıyorum 32 hafta içinde 1850 gr olmadı gerekiyor minimum tabi.Brnim bebeğim belki 1900 gr prematüre doğdu diye ben korkuyorum zaten doktorum çok kötü değil dedi
Çok güzelmiş güle güle kullanın yurtdışında yaşayanlarda görüyorum hep. Tr de her yerde kullanılmaz gibi geldi avm de markette iyi de günlük kullanımda bana uygun değil yoksa çok çocukta çok mantıklı sağlam bişeye benziyor bunun için güzel kaldırım lazımAy hiç o hantal şeylerle uğraşma valla ben wagon drive premium aldım oh dünya varmış diyorum içine bebeyi atıyorum yanına market poşetlerini atıyorum banamısın demiyo pazar arabası gibi kullanıyorum valla ikiz falanda sığıyo buna baya geniş bişey tank gibi mübarek Wagon Premium Bebek Arabası
Daha çamaşır işine başlamadımBen de hastane cantalarina basladim kurudukca her gun az az yikiyorum.
Bu arada siveno bebek deterjani ile yikadim koku yok ama asiri temiz geldi gozume
Duru granul sabunu kendi çamaşırımda denedim hafif koku vardi bir de camasirda kalir diye ilk kiyafetlerinde kullanmak istemedim 3 aydan sonra vucut topsrlaninca gecicem ona.
Cocuk doktoru gebelik egitiminde ilk aylarda derisi atmosfere uyum sagliyor bebeklerin krem falan da surmeyin demisti![]()
Ağrısız olduğunda hıçkırıyor diyorum ama o atış bebek atışı değil gibi bildiğin rahmim kasıldı. Hiç alt bacağına kramp girdi mi bilmiyorum benim ergenlikte çok girerdi alt bacağımın kası taş kesilirdi ve gözle görülür bi şekilde kasılıp kasılıp gevşerdi kalp gibi aynı. Bu göbeğimdeki de aynı öyle oldu mormaldir heralde ne bileyimO nabiz atisi bende de oluyor ara ara ama agri vs olmuyor
Yumusacik zaten bebeklerin kiyafetleri ya benimkiler pamuk givi ciktiDaha çamaşır işine başlamadımben de şokta satılan bebek deterjanı çok hoşuma gitti onu alıp yıkıycam inşallah yumuşatıcı kullanmam ama kendimi tutucam
Granül sabun bende de var siyahlarda leke bırakıyor makinede kalıntı kalıyor diye bırakmıştım onu kullanırken çift durulama yaptırıyorum o yüzden aklında bulunsun
Bebek çantamı az önce sipariş ettim inşallah çok adi bişey değildir gelince görcez![]()
Bacakta hic yasamadim. Ama soyle bisey mi acaba sanki bisey geriyo cekiyo birakiyo gibiAğrısız olduğunda hıçkırıyor diyorum ama o atış bebek atışı değil gibi bildiğin rahmim kasıldı. Hiç alt bacağına kramp girdi mi bilmiyorum benim ergenlikte çok girerdi alt bacağımın kası taş kesilirdi ve gözle görülür bi şekilde kasılıp kasılıp gevşerdi kalp gibi aynı. Bu göbeğimdeki de aynı öyle oldu mormaldir heralde ne bileyim![]()
Ay dediğin milk moo da çok güzelmiş dur benimki gelsin beğenmezsem iade edip bundan alayımYumusacik zaten bebeklerin kiyafetleri ya benimkiler pamuk givi cikti
Cift durulamayo unutmuştum bak iyi hatirlattin tesekkur ederim
Insallah guzel gelir. Ben milk moo almistim el cantasi gibi cok buyuk ici gunluk kullanimda zor olurmu bilemedim ama hastane icin bebegin herseyi cok guzel sigdi.
Kendime de sporcu cantam vardi onu alicam, iki ayri canta tercih ettim bulmasi daha kolay olur herseyi anneme diye ve cok sey almicam![]()
Bacakta hic yasamadim. Ama soyle bisey mi acaba sanki bisey geriyo cekiyo birakiyo gibigecen aksam oldu. Ayni hissi bolgesel incelmede bi makine vardi onda yasamiatim göbeğimde ahahha
Ya ben bebek yumuşatıcısı kullandım dolabını açtığımda mis gibi bebek kokuyor ve kıyafetleri yumuşacık oldu malesef koku hastalığım var o kadar yıkadım her şeyi birazda güzel koksun istiyorumDaha çamaşır işine başlamadımben de şokta satılan bebek deterjanı çok hoşuma gitti onu alıp yıkıycam inşallah yumuşatıcı kullanmam ama kendimi tutucam
Granül sabun bende de var siyahlarda leke bırakıyor makinede kalıntı kalıyor diye bırakmıştım onu kullanırken çift durulama yaptırıyorum o yüzden aklında bulunsun
Bebek çantamı az önce sipariş ettim inşallah çok adi bişey değildir gelince görcez![]()
Ben de kokulara bayılıyorumm yaaa hele bebek yumuşatıcısı falan bi ara kendime kullanmıştımYa ben bebek yumuşatıcısı kullandım dolabını açtığımda mis gibi bebek kokuyor ve kıyafetleri yumuşacık oldu malesef koku hastalığım var o kadar yıkadım her şeyi birazda güzel koksun istiyorum![]()
Ayy inşallah öyle bişey olmaz bütün her şeyi en baştan yıkamak zorunda kalırımBen de kokulara bayılıyorumm yaaa hele bebek yumuşatıcısı falan bi ara kendime kullanmıştımvalla ben kendim astım hastasıyım ve yoğun alerjisi olan biriyim sakınan göze çöp batar ama dedim şimdilik dur kızımızın nasıl huyları olacağı belli değil benim gibi alerjik olursa maazallah. Babasının da cildi çok hassas kime çekerse artık
![]()
Rica ederimm ama cok buyuk canta enineAy dediğin milk moo da çok güzelmiş dur benimki gelsin beğenmezsem iade edip bundan alayımya şu standart koyu renk sırt çantası gibi olan çantaları görmekten gına gelmişti ben de böyle enli bişey arıyordum milk moo markasını bilmiyordum başka şeyleri de hoşuma gitti teşekkür ederim valla
Sporcu çantası bana da mantıklı geldi nike ın falan yumuşak olan kol çantası şeklinde olanları var belki onlardan da kullanırım demiştim
![]()
Yok yok olmaz güzel enerji gönderiyoruz çok sağlıklı dirayetli olacaklar inşallahAyy inşallah öyle bişey olmaz bütün her şeyi en baştan yıkamak zorunda kalırım![]()
Allah Allah cok da merak etmek istemiyorum acılı bisey anlattigina gore hahahaya bebeğin tekmesinin çok kuvvetli hali gibi aynı noktada oluyor hep bi de gece gece oldu inleye inleye uyumuşum sabah dedim o neydi öyle
![]()