• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim de dün gece göbeğime öyle bi kramp girdi ki göbeğim sanki nabız atar gibi atıyodu eşim de elini koydu o da şaşırdı güm güm atmasına. Bunu sık yaşayan var mı?
Tüm göbeğime kaburgalarıma belime kadar sancılandım bi 10 dk sürdü dinmesi çok zormuş ya geliyor gelmekte olan🫨🙄🙄🙄
Zaten dün o kadar yorgundum ki tüm gün evde olmama rağmen hep halsiz bitkindim hayırlısı bakalım🥴
O nabiz atisi bende de oluyor ara ara ama agri vs olmuyor

En dogru yorumu doktorunuz yapar tabi ama ben dusuk oldugunu düşünmuyorum acikcasi.
Benim bebegim 31+5 te 1500 gr çıktı ornegin doktor gayet iyi dedi. Boyu uzunmus zayif yapisi var, karin cevresi de biraz geri geliyor.
Bu sagliksiz oldugu anlamina gelmiyor dedi doktorum çünkü bas beyin boy olcumleri suyu kan akisi gayet ideal.
Yani persentil bandina bakiyorlar ona gore degerlendiriyorlar.
O yuzde doktorunuz uyarida bulunmadiysa strese girmeyin🌸 basta bende stres yapiyordum ama doktorum boyle anlatinca rahatladim.
Uygulamadan da bakıyorum 32 hafta içinde 1850 gr olmadı gerekiyor minimum tabi.Brnim bebeğim belki 1900 gr prematüre doğdu diye ben korkuyorum zaten doktorum çok kötü değil dedi

Şu evimi temizleyim. Hastane çantamı da hazırlayım da. Yani bi 10 güne falan ihtiyacım var bi de okul evrak işlerim var. Ondan sonra sadece yatıp doğumu bekliycem valla daha hamileliğin tadını çıkaramadım 😆
Ben de hastane cantalarina basladim kurudukca her gun az az yikiyorum.
Bu arada siveno bebek deterjani ile yikadim koku yok ama asiri temiz geldi gozume🤣
Duru granul sabunu kendi çamaşırımda denedim hafif koku vardi bir de camasirda kalir diye ilk kiyafetlerinde kullanmak istemedim 3 aydan sonra vucut topsrlaninca gecicem ona.
Cocuk doktoru gebelik egitiminde ilk aylarda derisi atmosfere uyum sagliyor bebeklerin krem falan da surmeyin demisti😊

Uygulamadan da bakıyorum 32 hafta içinde 1850 gr olmadı gerekiyor minimum tabi.Brnim bebeğim belki 1900 gr prematüre doğdu diye ben korkuyorum zaten doktorum çok kötü değil dedi
Uygulamalara bakmayin onlar ortalama diye her sitede farkli yaziyor🤣 burda benimde 32. Hafta icin 1780 yaziyor ama 31+5 te 1444 mesela
Allahin izniyle sağlıkla dogarlar inşallah bebisler, 2500 gecse yetermis

Ay hiç o hantal şeylerle uğraşma valla ben wagon drive premium aldım oh dünya varmış diyorum içine bebeyi atıyorum yanına market poşetlerini atıyorum banamısın demiyo pazar arabası gibi kullanıyorum valla ikiz falanda sığıyo buna baya geniş bişey tank gibi mübarek Wagon Premium Bebek Arabası
Çok güzelmiş güle güle kullanın yurtdışında yaşayanlarda görüyorum hep. Tr de her yerde kullanılmaz gibi geldi avm de markette iyi de günlük kullanımda bana uygun değil yoksa çok çocukta çok mantıklı sağlam bişeye benziyor bunun için güzel kaldırım lazım 😆

Ben de hastane cantalarina basladim kurudukca her gun az az yikiyorum.
Bu arada siveno bebek deterjani ile yikadim koku yok ama asiri temiz geldi gozume🤣
Duru granul sabunu kendi çamaşırımda denedim hafif koku vardi bir de camasirda kalir diye ilk kiyafetlerinde kullanmak istemedim 3 aydan sonra vucut topsrlaninca gecicem ona.
Cocuk doktoru gebelik egitiminde ilk aylarda derisi atmosfere uyum sagliyor bebeklerin krem falan da surmeyin demisti😊
Daha çamaşır işine başlamadım🫠 ben de şokta satılan bebek deterjanı çok hoşuma gitti onu alıp yıkıycam inşallah yumuşatıcı kullanmam ama kendimi tutucam😄
Granül sabun bende de var siyahlarda leke bırakıyor makinede kalıntı kalıyor diye bırakmıştım onu kullanırken çift durulama yaptırıyorum o yüzden aklında bulunsun😇
Bebek çantamı az önce sipariş ettim inşallah çok adi bişey değildir gelince görcez🤭

O nabiz atisi bende de oluyor ara ara ama agri vs olmuyor
Ağrısız olduğunda hıçkırıyor diyorum ama o atış bebek atışı değil gibi bildiğin rahmim kasıldı. Hiç alt bacağına kramp girdi mi bilmiyorum benim ergenlikte çok girerdi alt bacağımın kası taş kesilirdi ve gözle görülür bi şekilde kasılıp kasılıp gevşerdi kalp gibi aynı. Bu göbeğimdeki de aynı öyle oldu mormaldir heralde ne bileyim😄🙆‍♀️

Daha çamaşır işine başlamadım🫠 ben de şokta satılan bebek deterjanı çok hoşuma gitti onu alıp yıkıycam inşallah yumuşatıcı kullanmam ama kendimi tutucam😄
Granül sabun bende de var siyahlarda leke bırakıyor makinede kalıntı kalıyor diye bırakmıştım onu kullanırken çift durulama yaptırıyorum o yüzden aklında bulunsun😇
Bebek çantamı az önce sipariş ettim inşallah çok adi bişey değildir gelince görcez🤭
Yumusacik zaten bebeklerin kiyafetleri ya benimkiler pamuk givi cikti 🤣
Cift durulamayo unutmuştum bak iyi hatirlattin tesekkur ederim🌸
Insallah guzel gelir. Ben milk moo almistim el cantasi gibi cok buyuk ici gunluk kullanimda zor olurmu bilemedim ama hastane icin bebegin herseyi cok guzel sigdi.
Kendime de sporcu cantam vardi onu alicam, iki ayri canta tercih ettim bulmasi daha kolay olur herseyi anneme diye ve cok sey almicam🤣

Ağrısız olduğunda hıçkırıyor diyorum ama o atış bebek atışı değil gibi bildiğin rahmim kasıldı. Hiç alt bacağına kramp girdi mi bilmiyorum benim ergenlikte çok girerdi alt bacağımın kası taş kesilirdi ve gözle görülür bi şekilde kasılıp kasılıp gevşerdi kalp gibi aynı. Bu göbeğimdeki de aynı öyle oldu mormaldir heralde ne bileyim😄🙆‍♀️
Bacakta hic yasamadim. Ama soyle bisey mi acaba sanki bisey geriyo cekiyo birakiyo gibi🤣 gecen aksam oldu. Ayni hissi bolgesel incelmede bi makine vardi onda yasamiatim göbeğimde ahahha

Yumusacik zaten bebeklerin kiyafetleri ya benimkiler pamuk givi cikti 🤣
Cift durulamayo unutmuştum bak iyi hatirlattin tesekkur ederim🌸
Insallah guzel gelir. Ben milk moo almistim el cantasi gibi cok buyuk ici gunluk kullanimda zor olurmu bilemedim ama hastane icin bebegin herseyi cok guzel sigdi.
Kendime de sporcu cantam vardi onu alicam, iki ayri canta tercih ettim bulmasi daha kolay olur herseyi anneme diye ve cok sey almicam🤣
Ay dediğin milk moo da çok güzelmiş dur benimki gelsin beğenmezsem iade edip bundan alayım😃 ya şu standart koyu renk sırt çantası gibi olan çantaları görmekten gına gelmişti ben de böyle enli bişey arıyordum milk moo markasını bilmiyordum başka şeyleri de hoşuma gitti teşekkür ederim valla😍😍 Sporcu çantası bana da mantıklı geldi nike ın falan yumuşak olan kol çantası şeklinde olanları var belki onlardan da kullanırım demiştim😊

Bacakta hic yasamadim. Ama soyle bisey mi acaba sanki bisey geriyo cekiyo birakiyo gibi🤣 gecen aksam oldu. Ayni hissi bolgesel incelmede bi makine vardi onda yasamiatim göbeğimde ahahha
🤣🤣🤣 ya bebeğin tekmesinin çok kuvvetli hali gibi aynı noktada oluyor hep bi de gece gece oldu inleye inleye uyumuşum sabah dedim o neydi öyle😅

Ya ben bebek yumuşatıcısı kullandım dolabını açtığımda mis gibi bebek kokuyor ve kıyafetleri yumuşacık oldu malesef koku hastalığım var o kadar yıkadım her şeyi birazda güzel koksun istiyorum 🤣🤣

Ya ben bebek yumuşatıcısı kullandım dolabını açtığımda mis gibi bebek kokuyor ve kıyafetleri yumuşacık oldu malesef koku hastalığım var o kadar yıkadım her şeyi birazda güzel koksun istiyorum 🤣🤣
Ben de kokulara bayılıyorumm yaaa hele bebek yumuşatıcısı falan bi ara kendime kullanmıştım 😂😂🥹 valla ben kendim astım hastasıyım ve yoğun alerjisi olan biriyim sakınan göze çöp batar ama dedim şimdilik dur kızımızın nasıl huyları olacağı belli değil benim gibi alerjik olursa maazallah. Babasının da cildi çok hassas kime çekerse artık🤪🫨🫨😆

Konuyla alakasız bişey sorucam bu arada hastanede banyo yapma olasılığım nedir. Devlet hastanesinde dahi her odada duş var ama sezeryan ya da normal doğum duş aldırırlar mı izin verirler mi ona göre yanıma saç kurutma falan alayım diyorum. İlk doğumum çok cahilim tecrübeli olanlar bu ne saçmalıyo diyebilir 😄😁

Ben de kokulara bayılıyorumm yaaa hele bebek yumuşatıcısı falan bi ara kendime kullanmıştım 😂😂🥹 valla ben kendim astım hastasıyım ve yoğun alerjisi olan biriyim sakınan göze çöp batar ama dedim şimdilik dur kızımızın nasıl huyları olacağı belli değil benim gibi alerjik olursa maazallah. Babasının da cildi çok hassas kime çekerse artık🤪🫨🫨😆
Ayy inşallah öyle bişey olmaz bütün her şeyi en baştan yıkamak zorunda kalırım 😂

Ay dediğin milk moo da çok güzelmiş dur benimki gelsin beğenmezsem iade edip bundan alayım😃 ya şu standart koyu renk sırt çantası gibi olan çantaları görmekten gına gelmişti ben de böyle enli bişey arıyordum milk moo markasını bilmiyordum başka şeyleri de hoşuma gitti teşekkür ederim valla😍😍 Sporcu çantası bana da mantıklı geldi nike ın falan yumuşak olan kol çantası şeklinde olanları var belki onlardan da kullanırım demiştim😊
Rica ederimm ama cok buyuk canta enine🥰 bende sirt cantasi istemedim omzumda yuk olmasin esim de elde rahat tasir, lcw den aldigim vardi kadin spor cantasi lila gibi rengi kupon falan cikiyo ya cark oluyo 550 ye gelmişti canta 🤣

Back
X