2020 Şubat Anneleri

Kızlar benim bacaklarıma acayip kramp giriyo ya 😔 3 gün önce sol bacağıma girmişti daha onun acısı geçmeden bu sabh sağ bacağıma girdi 🤦‍♀️
Bu haftalarda normal canim ama egzersiz yapabilirsin yere oturup bacaklarini uzat sonra ayak parmaklarini kendine dogru cek birak , bacaklarina da masaj yap faydasini gorursun insaAllah

Kizlar bizim pasa erken dogacak sanirim hem hareketleriyle karnimi cok geriyo resmen cikarin beni buradan diye hem de gece wc sık sık uyandigim icin karnimi kontrol ediyorum gece tas gibiydi ama bende hala tık yok hic hissetmiyorum ne kasilma ne sanci ne agri 🙄 ruyamda da dogurucaktim yuruyerek gidiyorum dogumhaneye ebeler ortami hazirliyo ayakta bekliyorum onlari oturup dogurmam kalmisti bi cok sakindim siradan bir insan gibi esimde dogum yaparken gormus suda doguruyomusum bebek bogulacak diye dr u dovmus akilli sabah sabah cok gulmustum anlatinca 😂

Son düzenleme:
Bende zincomega veriyorum kuzum ama buna bir bakıyım ya içinde çinko varmı?
Sabrediyorum seneye daha rahat geçer inşallah ,ufaklıklarda inşallah emerde mikroba karşı dirençli olurlar, ablaları ister istemez okuldan getiricek cnku
vitaminli gıda takviyesi bu canım, çinko olması lazım evet şu an evde yok bakamadım ama internetten bakabilirsin. herhangi bir katkı yok, geçen kış hep kullandım. tadı da güzel ikinci kaşığı istiyor hep.

Kızlar benim bacaklarıma acayip kramp giriyo ya 😔 3 gün önce sol bacağıma girmişti daha onun acısı geçmeden bu sabh sağ bacağıma girdi 🤦‍♀️
magnezyum kullanıyorsun değil mi?
yine de olabiliyor çok normal, bana da bazen gece uyurken oluyor çok fena ya.

Kizlar bizim pasa erken dogacak sanirim hem hareketleriyle karnimi cok geriyo resmen cikarin beni buradan diye hem de gece wc sık sık uyandigim icin karnimi kontrol ediyorum gece tas gibiydi ama bende hala tık yok hic hissetmiyorum ne kasilma ne sanci ne agri 🙄 ruyamda da dogurucaktim yuruyerek gidiyorum dogumhaneye ebeler ortami hazirliyo ayakta bekliyorum onlari oturup dogurmam kalmisti bi cok sakindim siradan bir insan gibi esimde dogum yaparken gormus suda doguruyomusum bebek bogulucak diye dr u dovmus akilli sabah sabah cok gulmustum anlatinca 😂
hemen kendini erken doğum diye şartlama düşünme bunları canım, bu şekilde olup zamanını bile geçen o kadar kişi var ki. kızım karnımı delip çıkacak sanırdım, hele son haftalar daha fena oluyor. korkma o gerinmelerden onlar normal. sancıların için de sık sık takip altında olursun muhtemelen, açıklık olmadıkça su gelmedikçe endişelenme, stres yapma.

çok düşündün tabii rüyana girdi, komik rüyaymış allahtan 😂

vitaminli gıda takviyesi bu canım, çinko olması lazım evet şu an evde yok bakamadım ama internetten bakabilirsin. herhangi bir katkı yok, geçen kış hep kullandım. tadı da güzel ikinci kaşığı istiyor hep.

hemen kendini erken doğum diye şartlama düşünme bunları canım, bu şekilde olup zamanını bile geçen o kadar kişi var ki. kızım karnımı delip çıkacak sanırdım, hele son haftalar daha fena oluyor. korkma o gerinmelerden onlar normal. sancıların için de sık sık takip altında olursun muhtemelen, açıklık olmadıkça su gelmedikçe endişelenme, stres yapma.

Hepsi vaktinde gelir insaAllah 🤲 acilmamin olmayisi beni en cok rahatlatan sey zaten insaAllah dogum anina kadar da olmaz dun dr la soktan konusamadim hala tahmini bir dogum tarihimiz yok 5 gun onden gidiyodu gelisimi 1 haftaya cikmis usg deki tahmini tarih 11 subati gosteriyo gun olarak sayarsak eger o gunu baz alip tam 49 gun kalmis 😳

Hepsi vaktinde gelir insaAllah 🤲 acilmamin olmayisi beni en cok rahatlatan sey zaten insaAllah dogum anina kadar da olmaz dun dr la soktan konusamadim hala tahmini bir dogum tarihimiz yok 5 gun onden gidiyodu gelisimi 1 haftaya cikmis usg deki tahmini tarih 11 subati gosteriyo gun olarak sayarsak eger o gunu baz alip tam 49 gun kalmis 😳
eğer son adet tarihimize göre hesaplanan tahmini doğum tarihinde doğuran bir anne varsa hemen çıksın konuşsun, çünkü o bulunmaz bir nimettir :D
o imzamızdaki tarihler asla tutmuyor canım. hepimiz en azından 37’ye kadar dayanalım yeter. hatta 40 haftayı bile geçebilirsin benim gibi, o zaman bu yazdığımı unutma yine konuşuruz 😀.
bir dahaki kontrolünde her şeyi sakince sorarsın doktoruna rahatlarsın hem.

kızlar 30 haftalık muayenemizde bebeğim 1464gr dı, normal mi, dr biraz küçük dedi

Magnezyum kullanmıyorum canım ben. Az önce yazdım doktoruma belki verir diye vermedi minoset kullan dedi birde süt ürünlerini arttır dedi. Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum o yüzden sadece süt ürünlerini arttırıcam.

eğer son adet tarihimize göre hesaplanan tahmini doğum tarihinde doğuran bir anne varsa hemen çıksın konuşsun, çünkü o bulunmaz bir nimettir :KK70:
o imzamızdaki tarihler asla tutmuyor canım. hepimiz en azından 37’ye kadar dayanalım yeter. hatta 40 haftayı bile geçebilirsin benim gibi, o zaman bu yazdığımı unutma yine konuşuruz 😀.
bir dahaki kontrolünde her şeyi sakince sorarsın doktoruna rahatlarsın hem.
Adetimin ilk gununu baz aldigimizda 19 subat cikiyo zaten ama hani bi de haftasina gore gelisimi onden gittigi icin her kontrolumde o tarih dusuyo bende bi onceki gittigimde 14 subatti mesela dunki hesaplamalara gore 11 subata dusmus. Evet o tarihler tahmini zaten tutmuyo cogunda 😃 bende doktorun soyledigin tarihten 10 gun sonra gelmisim dunyaya mesela

Magnezyum kullanmıyorum canım ben. Az önce yazdım doktoruma belki verir diye vermedi minoset kullan dedi birde süt ürünlerini arttır dedi. Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum o yüzden sadece süt ürünlerini arttırıcam.
Sukur yalniz degilmisim 😃 banada dr um ayri bir ilac olarak hic vermedi ictigim vitaminin icinde var sadece magnezyum. Sorgulamaya baslamistim artik bu durumu burda cogu arkadas kullaniyo cunku magnezyum

Kızlar e bebeğin yazlık ürünlerinde baya indirim var çoğu %50 bir sürü bady aldım 6 aylık kendimi durduramıyorum 🤦‍♀️ Ama çok uyguna geliyo yaz girerken eminim hepsi çok pahalı olur. 6 ay tam yaza denk geliyo olur umarım alacağım ürünler 🙏

magnezyum ilaç değilki.
şimdi şu cümleyi kurunca hatırladım senle bu mevzuyu konuşmuştuk yine 😀
en iyisini sen bilirsin elbet, ama hamilelikte vücudumuz bazı eksiklikleri sadece besinlerle gideremez. vitamin takviyesi gerekir. çoğu doktor özellikle son aylarda ve özellikle kramp şikayetlerinde magnezyum verir. sen tabiiki doktorunu dinle bizi dinleme de, inatla magnezyum vermemesi de bir garip. ne diyeyim canım umarım besinlerle bu eksikliğini giderirsin.

Sukur yalniz degilmisim 😃 banada dr um ayri bir ilac olarak hic vermedi ictigim vitaminin icinde var sadece magnezyum. Sorgulamaya baslamistim artik bu durumu burda cogu arkadas kullaniyo cunku magnezyum
😂 aynı durumdayız bende bazen sorguluyorum kendi kendime 🙈 ama intten de okudum kullanılması şart olan birşey değilmiş magnezyum doktor gerekli gördüğü durumda verirmiş öyle yazıyo 😊 kan ilacı bile vermedi doktorum bana sadece vitamin 🤷‍♀️ her doktor farklı en iyisi doktorlarımıza güvenmek 😊

magnezyum ilaç değilki.
şimdi şu cümleyi kurunca hatırladım senle bu mevzuyu konuşmuştuk yine 😀
en iyisini sen bilirsin elbet, ama hamilelikte vücudumuz bazı eksiklikleri sadece besinlerle gideremez. vitamin takviyesi gerekir. çoğu doktor özellikle son aylarda ve özellikle kramp şikayetlerinde magnezyum verir. sen tabiiki doktorunu dinle bizi dinleme de, inatla magnezyum vermemesi de bir garip. ne diyeyim canım umarım besinlerle bu eksikliğini giderirsin.
Magnezyum için demedim canım onu minoset için dedim 😊 gerekli şikayetlerimi iletiyorum doktora o vermeyince de kafama göre gidip birşey kullanmak istemiyorum. Her doktor farklı benimki vermiyo ne yapayım ki 🤷‍♀️😊

Kizlar ozellikle kani dusuk olanlar hazir mevsimindeyiz bol bol nar tuketmeye calisin 12ydi gecen ay kanim bu ay deli gibi nar yedim 13e cikmis dr baya iyi kanin dedi normalde gunde 1 tane iciyodum kanim dusuk olmadigi icin artik gun asiri ic dedi kan ilacini

Magnezyum için demedim canım onu minoset için dedim 😊 gerekli şikayetlerimi iletiyorum doktora o vermeyince de kafama göre gidip birşey kullanmak istemiyorum. Her doktor farklı benimki vermiyo ne yapayım ki 🤷‍♀️😊
sana bir şey demedim canım doktoruna şaşırdım 😀 doktorlardan iyi bilecek değiliz de magnezyum yerine ilaç olan minoset kullan demesi gerçekten garip geldi. burda kasılma şikayetiyle hastaneye yatan arkadaşlarımıza bile serumla magnezyum veriyor doktorlar. şikayetin yoksa doktor vermez de belli ki kramplar canını yakıyor. o yüzden dedim. neyse tabiiki doktorunu dinle. umarım geçer şikayetlerin.

sagol canim muhakkak bakicam buna

sana bir şey demedim canım doktoruna şaşırdım 😀 doktorlardan iyi bilecek değiliz de magnezyum yerine ilaç olan minoset kullan demesi gerçekten garip geldi. burda kasılma şikayetiyle hastaneye yatan arkadaşlarımıza bile serumla magnezyum veriyor doktorlar. şikayetin yoksa doktor vermez de belli ki kramplar canını yakıyor. o yüzden dedim. neyse tabiiki doktorunu dinle. umarım geçer şikayetlerin.
Aslında ıspanak yeşil sebze falan çok yiyorum. Çok da sık olmuyor kramp ama şu 3 günde 2 kez oldu, ara sıra soda da içeyim bari ben belki o da iyi gelir 😊 sağol canım 🙏

Kizlar ozellikle kani dusuk olanlar hazir mevsimindeyiz bol bol nar tuketmeye calisin 12ydi gecen ay kanim bu ay deli gibi nar yedim 13e cikmis dr baya iyi kanin dedi normalde gunde 1 tane iciyodum kanim dusuk olmadigi icin artik gun asiri ic dedi kan ilacini
Hemen gidip sıkayım bari nar 😁 bi ara çok yiyordum da bu ara nedense yemiyorum. Çekirdeğinden de korkuyorum kabız yapar diye suyunu sıkayım en azından 🥰

Back
X