2020 Şubat Anneleri

Benim doktorumda hiç renkli göstermedi bende hep bu konudan şikayetçiyim ben yüzünü gördüğüm resimleri hep başka bi hastanede gördüm. Doktordan cok memnunum bide renkli gösterse🥴 bi kere söyledim pozisyonu uygun değil dedi fln kaldı öyle🙄
Ama ben normal muanedede anlamıyorum yüzü neresi falan ölçüm yapıyo o kadar 🙄 yarın kontrolüm var ama diğer hafta gittiğimde ücretli muane olucam yarın göstermezse haftaya üzerine düşücem merak ediyorum amaa hakkım değilmiiii 😂😂

Evet kanım düşük de idrar sonucunu anlamadım
Cnm benim kan sonucum da gecen ay 8.9 du. Dogumdan sonra zor olur kan takviyesi veirriz artmazsa dedi doktor. Bir ay boyunca her aksam bir nar yedim suan 10.0. Kan ilaclari bile arttiramadi. 3 ay kan ilaci kullandim hic artmadi. Zeyf Zeyf te soylemis her aksam bir nar ye yiyebiliyorsan.

Cnm benim kan sonucum da gecen ay 8.9 du. Dogumdan sonra zor olur kan takviyesi veirriz artmazsa dedi doktor. Bir ay boyunca her aksam bir nar yedim suan 10.0. Kan ilaclari bile arttiramadi. 3 ay kan ilaci kullandim hic artmadi. Zeyf Zeyf te soylemis her aksam bir nar ye yiyebiliyorsan.
Yaa ben ilacı günde iki defa kullandığım hale bu kasar düşük nar yicem canım çok sağol

Benim oğlum beklenen tarihte doğdu ama kendiliğinden değil. 4 kiloyu geçince suni sancıyla başlattı doktor doğumu :KK70:
maşallah 4 kilo üstü de cidden zor olur doğurmak ya anne karnında kilo alsın istiyoruz ama isteklerimize de dikkat etmek lazım :D
ben 42. haftada doğurmama rağmen 3500 doğdu kızım. ama boyu uzundu 53 cm doğdu. nasıl sığmış karnıma allahım bu nasıl mucize demiştim 😀

maşallah 4 kilo üstü de cidden zor olur doğurmak ya anne karnında kilo alsın istiyoruz ama isteklerimize de dikkat etmek lazım :KK70:
ben 42. haftada doğurmama rağmen 3500 doğdu kızım. ama boyu uzundu 53 cm doğdu. nasıl sığmış karnıma allahım bu nasıl mucize demiştim 😀
Aynen iri olunca kıyafetlerin hepsi de küçük geldi 3-6 aylara başladık ilk haftadan :KK70:

Kızlar bu arada bugün eczacıma danıştım tekrar, fikirlerine çok güvendiğim biri, şimdiye kadar ne önerdiyse hep memnun kalmışımdır.

mustela konusunda gözün kapalı güvenebilirsin hiç kuşkun olmasın dedi.
mustelanın pişik kremi yeterli gelmezse sudocrem kullan çok pişik olduğunda dedi. ama sudocremi her alt açımında kullanma çinko var onda, o yüzden yenidoğan bebeklerde sadece pişikken kullan dedi. ama sonra istediğin gibi kullanabilirsin gayet iyi bir krem dedi.

böylece bebeğimin bütün eksiklerini tamamladım şükür. şimdi ufak tefek bazı şeyler kaldı sadece.
hastane çantamı hazırlarım artık muhtemelen. hastane çıkışını koymak için de ufacık hurç aldım çok tatlı, üstüne not kağıdıyla yazıp yapıştırırım, bu da bir fikir olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-24-18-03-41.webp
    Screenshot_2019-12-24-18-03-41.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2019-12-24-18-03-11.webp
    Screenshot_2019-12-24-18-03-11.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20191223_073952.webp
    IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20191222_144327.webp
    IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar bizim pasa erken dogacak sanirim hem hareketleriyle karnimi cok geriyo resmen cikarin beni buradan diye hem de gece wc sık sık uyandigim icin karnimi kontrol ediyorum gece tas gibiydi ama bende hala tık yok hic hissetmiyorum ne kasilma ne sanci ne agri 🙄 ruyamda da dogurucaktim yuruyerek gidiyorum dogumhaneye ebeler ortami hazirliyo ayakta bekliyorum onlari oturup dogurmam kalmisti bi cok sakindim siradan bir insan gibi esimde dogum yaparken gormus suda doguruyomusum bebek bogulacak diye dr u dovmus akilli sabah sabah cok gulmustum anlatinca 😂

Eşlerde etkilenmeye başladı bizden, benimkide komşunun 2 yaşındaki erkek çocuğu kabuslarına girmiş, bizim kızdan uzaklaştırmaya çalışıyormuş çocuğu rüyasında😄 Bende geçen haftalara göre huzursuzum canım ama bence doğuma yaklaştığımız için böyle sanırım. Bugün doktor kontrolü vardı herşey yolunda dedi. Ama bizim kız içeride resmen isyanda, ittiriyor gerdiriyor uykumdan sürekli uyanıyorum, bir midem azıma geliyor bir çişim geliyor. Son ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum :)

Zeyf su yazdigina o kadar katiliyorum ki. Bu ay hee aksam 1 nar yedim. Esim hazirladi soydu hep mutfak halisi full nar izleri 😂 kanim 8.9-9 du cok uzulurdum ilaclarla yukselmezdi bu ay 10.0 cikti kanim doktorla cok sevindim. Nardan heralde diyordum onayladin beni.
Evet canim nardan o zaman yemeye devamm :KK49:

Eşlerde etkilenmeye başladı bizden, benimkide komşunun 2 yaşındaki erkek çocuğu kabuslarına girmiş, bizim kızdan uzaklaştırmaya çalışıyormuş çocuğu rüyasında😄 Bende geçen haftalara göre huzursuzum canım ama bence doğuma yaklaştığımız için böyle sanırım. Bugün doktor kontrolü vardı herşey yolunda dedi. Ama bizim kız içeride resmen isyanda, ittiriyor gerdiriyor uykumdan sürekli uyanıyorum, bir midem azıma geliyor bir çişim geliyor. Son ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum :)
Benim pasa da oyle cikcam diyo resmen 😂 cisi hic sorma serum verilirkende paso wc gittim ebe diyo ee az once gitmistin sanki keyfimden gidiyorum sanane cisimin kahyasi misin arkadasim 😂😂

Kızlar aranızda cilt bakımı yaptıran var mı. Hamileyken yaptırmak sorun olur mu ?

Aynen iri olunca kıyafetlerin hepsi de küçük geldi 3-6 aylara başladık ilk haftadan :KK70:

Eyvah ki ne eyvah, biz 5-6 tane yeter diye aldık 0-3 ay takım, gelen tüm hediyelerde 0-3 ay geldi. 15 20 parça 0-3 ay giysisi var ve şimdiden 2,5 kilo olmuş bizim kız. Hiç kullanamayacağım heralde bunları😄

Benim pasa da oyle cikcam diyo resmen 😂 cisi hic sorma serum verilirkende paso wc gittim ebe diyo ee az once gitmistin sanki keyfimden gidiyorum sanane cisimin kahyasi misin arkadasim 😂😂

Ahah iyi güldüm canım ya, hiç anlamıyorlar vallahi şu an içinde bulunduğumuz durumu. Tuvalete çıkma rekorumu tazeliyorum neredeyse hergün 😄

Back
X