Benim doktorum neden bu kadar taktı acabaGünaydın benim de suyum azalmış ama son aylarda normal dedi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum neden bu kadar taktı acabaGünaydın benim de suyum azalmış ama son aylarda normal dedi bana
Çok çok üzüldüm, başınız sağolsunMerhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedibebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun
Siİn haftanız daha erken ondan belki ya da miktarı çok mu az bilemiyorum ben de su içeyim bari bol bolBenim doktorum neden bu kadar taktı acaba![]()
Evet olabilir , Bol bol havuç tüketin sizdeSiİn haftanız daha erken ondan belki ya da miktarı çok mu az bilemiyorum ben de su içeyim bari bol bol
Havuç mu dedi havuç suyu muEvet olabilir , Bol bol havuç tüketin sizde![]()
Bol su iç ve bol bol havuç ye dedi. bebeğin suyu için havuç çok etkiliymiş.Havuç mu dedi havuç suyu mu
Gunaydin canim endise etme sen doktorunh dinle havuç suyu diye biliodum bende her ikisini de yap istersen cok faydasi oldugunu soyluyorlar dusunup strese sokma canim bebeginide kendini de insallah hayirli bir sekilde kucagina alirsinKızlar Günaydın ,
Nasılsınız. Ben dün kontrole gittim. BEbeğimin sıvısı azmış. Havuç ve su tüket demişti her gün tüketiyorum ama artmıyor. Ebeye yönlendirdi. Ebe de alttan muayene etti. Çok zor oldu(( Bebek baskı yapıyor muayene edemiyorum dedi. Doktor da istirahat et dedi ve 200 mg progestan verdi. Her hafta çağırıyor
(( Bi fikri olan ya da aynı durumda olan var mı
![]()
Ben de öylenyapayım o zaman kışın da su hiç gitmiyorBol su iç ve bol bol havuç ye dedi. bebeğin suyu için havuç çok etkiliymiş.
Havuç yiyodum ama havuç suyu da içerim artık. Sağol canım , hepimiz sağlıkla kuccağımıza alırız inşallah.Gunaydin canim endise etme sen doktorunh dinle havuç suyu diye biliodum bende her ikisini de yap istersen cok faydasi oldugunu soyluyorlar dusunup strese sokma canim bebeginide kendini de insallah hayirli bir sekilde kucagina alirsin![]()
Havuç suyu günde bir bardak havuctan etkili. Ve 4 lt su bana da biraz azalmış demişti. Ben faydasını gördümHavuç yiyodum ama havuç suyu da içerim artık. Sağol canım , hepimiz sağlıkla kuccağımıza alırız inşallah.
HAvuç suyu ne kadar içtin peki günde ?Havuç suyu günde bir bardak havuctan etkili. Ve 4 lt su bana da biraz azalmış demişti. Ben faydasını gördüm
Onu temizlemek de bir işlence yaHavuç suyu elde etmek için katı meyve sıkıcağına ihtiyaç var. Bundan başka yol varmı sizce arkadaşlar havuç suyu elde etmede
Allah rahmet eylesin,Merhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedibebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun
Günde 1 bardak ama aksatmadim suyu da 4.lt ictimHAvuç suyu ne kadar içtin peki günde ?
Başın sağolsun Allah rahmet eylesinMerhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedibebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun
Canim basiniz sagolsun Rabbim sabir versin geride kalanlara anneninde mekani cennet olsun insaAllah okurum ben yasin ruhuna annenin adi neydi ?Merhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedibebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun