2020 Şubat Anneleri

Merhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedi 😔 bebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun
Çok çok üzüldüm, başınız sağolsun

Kızlar Günaydın ,

Nasılsınız. Ben dün kontrole gittim. BEbeğimin sıvısı azmış. Havuç ve su tüket demişti her gün tüketiyorum ama artmıyor. Ebeye yönlendirdi. Ebe de alttan muayene etti. Çok zor oldu :KK43:(( Bebek baskı yapıyor muayene edemiyorum dedi. Doktor da istirahat et dedi ve 200 mg progestan verdi. Her hafta çağırıyor :KK43:(( Bi fikri olan ya da aynı durumda olan var mı :KK43:
Gunaydin canim endise etme sen doktorunh dinle havuç suyu diye biliodum bende her ikisini de yap istersen cok faydasi oldugunu soyluyorlar dusunup strese sokma canim bebeginide kendini de insallah hayirli bir sekilde kucagina alirsin 🙏

Gunaydin canim endise etme sen doktorunh dinle havuç suyu diye biliodum bende her ikisini de yap istersen cok faydasi oldugunu soyluyorlar dusunup strese sokma canim bebeginide kendini de insallah hayirli bir sekilde kucagina alirsin 🙏
Havuç yiyodum ama havuç suyu da içerim artık. Sağol canım , hepimiz sağlıkla kuccağımıza alırız inşallah.

Merhaba hanımlar. Annemin rahatsızlığından bahsetmiştim. Annem vefat etti . İyileşemedi 😔 bebeğimi görmeye ömrü vefa etmedi. Gitti güzel annem.mekanı cennet olsun. Buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama sizden ricam olacaktı. Okuyabilen cüz yada Yasin okuyabilirse Allah rızası için. Hepinizin ayrı meşgalesi var biliyorum Doğum öncesi okuyamayanın canı sağolsun. O kadar daraldım ki ancak Buraya yazabilirdim. İnsan böyle günde seçiyor dostu , samimiyeti. En yakınlarımızdan bekledik vefayı. Çok kötü çok zor günler . Allah herkesin yardımcısı olsun
Allah rahmet eylesin,
Cektigi acilar kefareti olsun,
Mekani cennet olsun .
Annenin adını yazarsan ismine bagislarsak daha iyi olur. Yasin okurum.
Seni cok iyi anliyorum..

03.08.2018
Annem öleli 16 ay oldu.
Abartisiz hergun dejavu yasiyorum ben.
Halen resimlerine bakamam, videolarina katiyen bakamiyorum daha. Halbuki nasil ozledim..

Allah saglikli ömür, hayırlı vaktinde ölüm nasip etsin herkese.

Acını paylasiyorum yürekten 🤲

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin

Canim basiniz sagolsun Rabbim sabir versin geride kalanlara anneninde mekani cennet olsun insaAllah okurum ben yasin ruhuna annenin adi neydi ?

Back
X