2020 Şubat Anneleri

Havalar kötü gidiyor bide grip oldum yürüyüşlerim aksadı haftaya bende full başlıycam yürüyüşlerime. Ne güzel en az 7 bin adım atıyodum şimdi bi kaç gündür 2000-2500 adımda kalıyorum
Normal doğum istediğim için yürüyüşleri aksatmamam lazım🙄
Haftaya hastane çantamıda hazırlamam lazım şaka maka 35 haftaya giriyom yarın 💃💃💃
Benimde hiçbirşey hazır değil herşey yıkandı ütülenecek ve çantamı hazırlamam lazım benimde ne olur ne olmaz artık hazır olmak lazım.normal mi görünüyor şimdilik

Havalar kötü gidiyor bide grip oldum yürüyüşlerim aksadı haftaya bende full başlıycam yürüyüşlerime. Ne güzel en az 7 bin adım atıyodum şimdi bi kaç gündür 2000-2500 adımda kalıyorum
Normal doğum istediğim için yürüyüşleri aksatmamam lazım🙄
Haftaya hastane çantamıda hazırlamam lazım şaka maka 35 haftaya giriyom yarın 💃💃💃
Ben izmirin avantaji ile yuruyorum sogusa bile suan 8-9-10 iyi giyinince usumiuorum hic

Evt cnm sezeryan ilki de sezeryan dı spinal oldum iyiki öyle olmuşum ama şuan bu fikir beni korkutuyo anlamıyorum🤦🏻‍♀️
Sanirim 2. Ye hamile kalan annelerimizin asil korkusu ilk cocuklarini dusunmesi oluyo burdan gozlemledigim bu ama korkmayin strese sokmayin simdiden kendinizi 🤷🏻‍♀️ her sey guzelce hallolcak bitecek insaAllah

Evt cnm sezeryan ilki de sezeryan dı spinal oldum iyiki öyle olmuşum ama şuan bu fikir beni korkutuyo anlamıyorum🤦🏻‍♀️
Sezeryandan sonra toparlanma süren ne kadar sürdü canım aylarca sürüyomuş sanırım ama ayağa kalman bebekle ilgilenmen falan ne kadar sürdü benim kafam allak bullak oldu da 😞

Doğumdan doğum anından sezeryan masasından ve oğlumu bırakıp nasıl gireceğim komple bayılsam mı acaba 🤔
sanırım ikincilerde hep aynı duyguyu yaşıyoruz hepimiz. benim de aklımda hep kızımı nasıl bırakıp gideceğim düşüncesi var. normal bekliyorum aksilik olmazsa, ya gece gitmek zorunda kalırsam nasıl bırakıcam kızımı diyorum.

sezaryen olmak zorunda kalırsam da işte ya bana bir şey olursa kızım ne yapar vs gibi saçma düşüncelere bile kapılıyorum. yani olmayacak şey değil dünya hali, ama bir duygusallık karamsarlık sarıyor içimi :(
benimki doğum korkusu değil de işte kızımla ilgili çok duygusallaşıyorum. bir de bebeğimin sağlıkla doğması ilk endişem. kendimi hiç düşünmedim doğum korkusu endişesi elbette bazen oluyor ama, hep kafamda bu düşünceler var. bu annelik delilik resmen ya 😔

Sezeryandan sonra toparlanma süren ne kadar sürdü canım aylarca sürüyomuş sanırım ama ayağa kalman bebekle ilgilenmen falan ne kadar sürdü benim kafam allak bullak oldu da 😞
Canim o sana bagli hareket cok edersen erkenden toparlarsin ama canim yanio deyip yatarsan gec iyilesirsin hastanede beni 2 saate bir yuruyus yaptirmislardi 2. Gun daha iyiydim evde de yürüdüm devamli 1 haftaya baya toplanmistim bazilari 2 gun herseyini yapar buda bünye meselesi

Eki Görüntüle 2569807
Kızımda doğuma bu karınla gitmiştim, şuan 31+2 yim karnım böyle :-)
Gerçi toplamda 8 kg aldım ama karnım çok büyük geliyor bana :anneadayı:
ikincilerde karın daha mı büyüyor ne anlamadım bende. kızımda daha küçüktü karnım benimde. ama oğlanda daha büyük. özellikle şu an çok öne doğru sivri karnım senin de öyle mi? kızımda daha top gibiydi.

popomdan kolumdan bacağımdan hiç kilo almadım, arkadan bakınca eskisi gibiyim ama önümde kocaman öne doğru füze gibi bi şişlik çok komik :D

ben sezaryen olmadım ama çok duydum etraftan, tamamen bünye ile alakalı bu bence. mesela bir kuzenim inanılmaz zor toparladı, ama başka bir kuzenim ikinci gün ayaklandı, çok acımadı dedi hatta. arkadaşlarım arasında da kolay ve zor atlatanlar oldu. bünye ile alakalı demekki bu gerçekten.

e
Canim o sana bagli hareket cok edersen erkenden toparlarsin ama canim yanio deyip yatarsan gec iyilesirsin hastanede beni 2 saate bir yuruyus yaptirmislardi 2. Gun daha iyiydim evde de yürüdüm devamli 1 haftaya baya toplanmistim bazilari 2 gun herseyini yapar buda bünye meselesi
Onu duydumda canım o yaranın toprlanması tamamen eskiye dönmek mi uzun sürüyo acaba yatarken kalkarken acı hissediliyomu ilk hafta ne kadar yürüsekte o acı kalkıcak mı hep
Ben 20 sinde 38 haftalık olucam doktora söylücem öncesinde sancım gelirse normal denicem ama gelmezse 38 istiyorum kardeşim dersaneye gidiyo üniversiteye hazırlanıyo 2 hafta tatili olucak o yanımda kalıcak ona denk gelmesini istiyorum annem çalışıyo onu sıkmak istemiyorum akşamları gelip gider yemek yapar yeter oda eşimde olucak ilk hafta zaten ama korkuyorum yinede

Back
X