Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim ic karnin genis degil ben 32+3 um yarisi kadar karnim varEki Görüntüle 2569807
Kızımda doğuma bu karınla gitmiştim, şuan 31+2 yim karnım böyle
Gerçi toplamda 8 kg aldım ama karnım çok büyük geliyor bana![]()
Doğumdan doğum anından sezeryan masasından ve oğlumu bırakıp nasıl gireceğim komple bayılsam mı acabaNeden korkuyosun![]()
Benimde hiçbirşey hazır değil herşey yıkandı ütülenecek ve çantamı hazırlamam lazım benimde ne olur ne olmaz artık hazır olmak lazım.normal mi görünüyor şimdilikHavalar kötü gidiyor bide grip oldum yürüyüşlerim aksadı haftaya bende full başlıycam yürüyüşlerime. Ne güzel en az 7 bin adım atıyodum şimdi bi kaç gündür 2000-2500 adımda kalıyorum
Normal doğum istediğim için yürüyüşleri aksatmamam lazım
Haftaya hastane çantamıda hazırlamam lazım şaka maka 35 haftaya giriyom yarın![]()
Sezaryen mi olacakDoğumdan doğum anından sezeryan masasından ve oğlumu bırakıp nasıl gireceğim komple bayılsam mı acaba![]()
Bence karnın büyük değil benim bundan büyük ama küçük diyorlar halaEki Görüntüle 2569807
Evt cnm sezeryan ilki de sezeryan dı spinal oldum iyiki öyle olmuşum ama şuan bu fikir beni korkutuyo anlamıyorumSezaryen mi olacak
Ikincide insanlar daha cok mu korkuyor :ONasılsınız hanımlar çok az kaldı yaaaikinci ama çok korkuyorum ben bu defa
![]()
Ben izmirin avantaji ile yuruyorum sogusa bile suan 8-9-10 iyi giyinince usumiuorum hicHavalar kötü gidiyor bide grip oldum yürüyüşlerim aksadı haftaya bende full başlıycam yürüyüşlerime. Ne güzel en az 7 bin adım atıyodum şimdi bi kaç gündür 2000-2500 adımda kalıyorum
Normal doğum istediğim için yürüyüşleri aksatmamam lazım
Haftaya hastane çantamıda hazırlamam lazım şaka maka 35 haftaya giriyom yarın![]()
Sanirim 2. Ye hamile kalan annelerimizin asil korkusu ilk cocuklarini dusunmesi oluyo burdan gozlemledigim bu ama korkmayin strese sokmayin simdiden kendiniziEvt cnm sezeryan ilki de sezeryan dı spinal oldum iyiki öyle olmuşum ama şuan bu fikir beni korkutuyo anlamıyorum![]()
Sezeryandan sonra toparlanma süren ne kadar sürdü canım aylarca sürüyomuş sanırım ama ayağa kalman bebekle ilgilenmen falan ne kadar sürdü benim kafam allak bullak oldu daEvt cnm sezeryan ilki de sezeryan dı spinal oldum iyiki öyle olmuşum ama şuan bu fikir beni korkutuyo anlamıyorum![]()
Vucudun zayif ama karnin vucuduna gore buyukEki Görüntüle 2569807
Öyle canım 38Televizyon izlememek ve disari cikmamak en iyisi :) bu arada senin yasina cok sasirdim cok daha kucuk duruyorsun gecen yasini yazmissin ya bir de resim atmistin dis cekim diye :))
Erkek karnı gibiymiş demiEki Görüntüle 2569807
sanırım ikincilerde hep aynı duyguyu yaşıyoruz hepimiz. benim de aklımda hep kızımı nasıl bırakıp gideceğim düşüncesi var. normal bekliyorum aksilik olmazsa, ya gece gitmek zorunda kalırsam nasıl bırakıcam kızımı diyorum.Doğumdan doğum anından sezeryan masasından ve oğlumu bırakıp nasıl gireceğim komple bayılsam mı acaba![]()
Canim o sana bagli hareket cok edersen erkenden toparlarsin ama canim yanio deyip yatarsan gec iyilesirsin hastanede beni 2 saate bir yuruyus yaptirmislardi 2. Gun daha iyiydim evde de yürüdüm devamli 1 haftaya baya toplanmistim bazilari 2 gun herseyini yapar buda bünye meselesiSezeryandan sonra toparlanma süren ne kadar sürdü canım aylarca sürüyomuş sanırım ama ayağa kalman bebekle ilgilenmen falan ne kadar sürdü benim kafam allak bullak oldu da![]()
ikincilerde karın daha mı büyüyor ne anlamadım bende. kızımda daha küçüktü karnım benimde. ama oğlanda daha büyük. özellikle şu an çok öne doğru sivri karnım senin de öyle mi? kızımda daha top gibiydi.Eki Görüntüle 2569807
ben sezaryen olmadım ama çok duydum etraftan, tamamen bünye ile alakalı bu bence. mesela bir kuzenim inanılmaz zor toparladı, ama başka bir kuzenim ikinci gün ayaklandı, çok acımadı dedi hatta. arkadaşlarım arasında da kolay ve zor atlatanlar oldu. bünye ile alakalı demekki bu gerçekten.Sezeryandan sonra toparlanma süren ne kadar sürdü canım aylarca sürüyomuş sanırım ama ayağa kalman bebekle ilgilenmen falan ne kadar sürdü benim kafam allak bullak oldu da![]()
Döndü ÖZAKTAN Adına . Allah razı olsunCanım başın sağolsun ben okumaya çalışacağım ismi neydi anenin
Onu duydumda canım o yaranın toprlanması tamamen eskiye dönmek mi uzun sürüyo acaba yatarken kalkarken acı hissediliyomu ilk hafta ne kadar yürüsekte o acı kalkıcak mı hepe
Canim o sana bagli hareket cok edersen erkenden toparlarsin ama canim yanio deyip yatarsan gec iyilesirsin hastanede beni 2 saate bir yuruyus yaptirmislardi 2. Gun daha iyiydim evde de yürüdüm devamli 1 haftaya baya toplanmistim bazilari 2 gun herseyini yapar buda bünye meselesi