- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Cok tesekkur ederim canimCok cok cokkkkk gecmis olsun.
Insallah hemencecik toparlarsin.
Ela ♥♥♥♥♥
Ne kadar harika söylerken.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canimCok cok cokkkkk gecmis olsun.
Insallah hemencecik toparlarsin.
Ela ♥♥♥♥♥
Ne kadar harika söylerken.
Kizlar sabah 7.45 de verdim kan ve idrar verdim idrar sonucum çıktı darisi ptesi kan sonucuna
Bol limonlu tavuk suyu iç canım hatta bulabilirsen köy tavuğu daha iyi olurKizlar herkese gunaydin ben 3 gun kasiklarimda sancinin sonunda dun oksurek ve aksam berbat bir sekilde gribe cevirdim sabaha kadar uyuyamadim doktor ilac da vermiyor bitki cayi da icemem midem bulanio kisaca geberiyorumher yerim sizliyor oturup aglarmi insan ya o derecedeyim
![]()
Bilirubin normal çıkmış.Kizlar sabah 7.45 de verdim kan ve idrar verdim idrar sonucum çıktı darisi ptesi kan sonucunaasil onemli olan kan sanirim
Ela çok güzeliciyorum cnm gunde 3 defa aliyorum
kiyamam yaabizde de henuz isim yok ben ela istiyorum esim ırmak bence benim dedim olacak gibi
![]()
amin hepimizinEvet benimde kaburgalara baskı yapıyor iyice büyüdü hissediyorum hareketleri bile can yakmaya başladı miniğinsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimizin
Kafasıyla vuruyodur bizimki de yapıyo.Ela çok güzel ❤
amin hepimizin
benim bazen leğen kemiğimi bile acıtıyor. hani ön yan tarafta kalçamızdaki kemikler var ya leğen kemiğimi orası kafam karıştı şu an, işte tam oraya vuruyor bazen ama bunu neresiyle yapıyor nasıl başarıyor hiç bilmiyorum![]()
Benimkisi de resmen karnimin yanindan sirtima dogru tekme atiyo ayagini ittiriyo nasil beceriyo anlamiyorum oraya kadar uzanmayi ama efsanelerEla çok güzel ❤
amin hepimizin
benim bazen leğen kemiğimi bile acıtıyor. hani ön yan tarafta kalçamızdaki kemikler var ya leğen kemiğimi orası kafam karıştı şu an, işte tam oraya vuruyor bazen ama bunu neresiyle yapıyor nasıl başarıyor hiç bilmiyorum![]()
Tamam 30 cüzü okurum bugün inşallah30. cüz kaldı , Pazar akşamına kadar . Pazar akşam hatim duası yapılacak . Amin sağol Allah razı olsun
Biran önce bebeğine kavuş inşallah cnm. Özeldemi yatıyor bebeğin geceliği nekadar. Bizde her ihtimali değerlendirmemiz lazım altından nasıl kalkıcaz ona göre kredi başvurusu yaparızCanım bak sen de bana yazmıştın
O günlerde çok ama çok kötüydüm
16 . Günümüz bugün ve oğlum toparladı binlerce şükür
31+3 ye doğdu benim yavrum , ciğerleri enfeksiyon doluydu , sekresyonları atamıyordu , entübe halde , göbek değilinden hortumlamserum veriyorlardı , elleri kolları iğnelerden mosmor , ayakları oksijensizlşkten mosmor du ve ben benden bir hafta sonra doğuranlara bile özeniyordum ...
Şimdi oğlum az da olsa emmeye başladı ve haftaya taburculuk planlıyorlar binlerçe şükür
Senin bebeğin benimkinden büyük maşallah ve rahat ol bizimkinin ciğerinden daha kötü değildir emin ol, benim kanamam olduğu içim oğlum kan da yutmuş be gerçekten ciğerleri için Dr iyi hiç bir şey söylemiyordu
rabbiö sana ferahlık , bebeğine şifa , sütüne bereket versin
İyi bir süt sağma makinası edin ...
Biz hastane tipi kiraladık şimdilik ve çok işimi gördü
Vallaa gamzeli bende kendime sasiyorum okadar erkenci davrandim alışverişe başladım arkadaslarimada hep 7 ayda hazır olsun herşey diyordum nasıl kendim hala su çanta işini tamamlamadim aklım almıyor çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi esimde hiç yardım etmiyor gelse yanımda otursa bile yapardım şimdiye bugün yapicaz diye söz verdi bakalımHoşgeldin panikcim
Benimde çantam hala hazır değil bebişin kıyafetlerini bi posta yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim.
Dün akşam bi posta daha yıkadım salonda kuruyolar şuan.
Hepsi kurusun ütüleyip önümüzdeki hafta içi bu çanta işini komple halledicem.
Bebiş sürpriz yapıp erken gelse ona sürpriz olacak cıplak kalack
Tez canlı biri olarak nasıl 35 haftaya bıraktım bu işi bilmiyorum![]()
Canim kuvez durumunda ucret alinmiyor diye biliyorum. Kardesimin esi devlette dogum yapmisti ve yeğenim ozel bi hastanenin yogun bakımına sevk edildi, kuvezde kaldi epey. Ucret alınmadı hic.Kızlar kafam allak bullak çok üzgünüm aşırı bunaldım. Yatış olursa kaç gün kalıcam hastanede doğum nasıl olacak hem erken hem sezeryan olursa ayrı herkafadan da ayrı ses çıkıyor doğum sorası küvez olursa belki günlerce kalıcak altından nasıl kalkacağız. Devlet hastanesine gideyim diyorum sıra bulamıyoruz acilden girsek dedim ekşiye biraz baktım çok kötü yorumlar çaresiz kaldım![]()
evet muhtemelen kafasıyla vuruyor, bende düşündüm onu nasıl canı yanmıyor diye :) ama gerçekten olabilecekleri en korunaklı yerdeler. allah korusun çok ağır olmayan trafik kazalarında bile bir şey olmuyor onlara. çelikten duvar gibi o kese :)Kafasıyla vuruyodur bizimki de yapıyo.
Benim leğen kemğim ağrıyo onun canı nasıl yanmaz diye düşünüyorum.
Demek gerçekten çok korunaklılar :)
keşke bir kamera olsa da hep izlesek değil miBenimkisi de resmen karnimin yanindan sirtima dogru tekme atiyo ayagini ittiriyo nasil beceriyo anlamiyorum oraya kadar uzanmayi ama efsaneler![]()
kesinlikle daha geç olmadan başlamalısın, bu haftalardan sonra insan o kadar ağırlaşıyor ki, iki adım atsan nefes nefese kalıyorsun. bir ucundan başlayın o gazla hepsi biter kısa sürede :)Vallaa gamzeli bende kendime sasiyorum okadar erkenci davrandim alışverişe başladım arkadaslarimada hep 7 ayda hazır olsun herşey diyordum nasıl kendim hala su çanta işini tamamlamadim aklım almıyor çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi esimde hiç yardım etmiyor gelse yanımda otursa bile yapardım şimdiye bugün yapicaz diye söz verdi bakalım
Karabatak bizimde isim belli değil oyuzden ne yastık ne çikolata nede kapı süsü tamam değil bizde Deniz olsun diyoruz ama illaki ekleme yapalım erkek olduğu belli olsun diyoruz ne versek bilemedik Deniz Alp bende düşünmustum en uygun o gelmişti ama bizim soyadimizla uymuyorKizlar bizim oğlanın adi halen yok,
Erken dogsa kac gun suresi var kimlik cikartmanin?
Bilgisi olan var mi?
Gecici kimlik belgesi yerine gecen kagit veriliyordu onceden hatirladigim kizimdan, ama neticede adini yazdirip bekliyorsun.
Oglanin adi yok, sinir oldum iyce.
Esimin teyzesi kapi susu ve kurabiye yapiyor hastane icin. Ama adi belli degil diye isim bolumu tamamlanmamis, diyo ki artik koyun da bitireyim hazir olsunlar.
2 isim arasinda karar veremiyor esim.
Ben cekildim aradan.
Kizimda soz hakki benimdi, oglanda son soz esimin.
Onun da rızası gonlu olsun istiyorum cunku.
Aileler ömer olsun diyor.
Esim Deniz Alp veya Ömer den birini seçecek buyuk ihtimal.
(Bahadır cok mu kotu bi isim,kulaga hic mi hos gelmiyor ki.)
Selim ismini de onermistim daha once.
((Erdem i elemek zorunda kaldik, eskiye ait bi hikayesi varmis ben onu unutmusum kardesim hatirlatti))
Esimin sececegi iki isim;
Ömer
Deniz Alp
Önerdiğim baskaca isimler;
Selim
Bahadır
sen henüz ikinci bir doktorun görüşünü almadın canım, belki de yatışa gerek kalmayacak? evde dinlenmeyle bir kaç hafta daha geçecek belki. hemen karamsarlığa kapılma böyleKızlar kafam allak bullak çok üzgünüm aşırı bunaldım. Yatış olursa kaç gün kalıcam hastanede doğum nasıl olacak hem erken hem sezeryan olursa ayrı herkafadan da ayrı ses çıkıyor doğum sorası küvez olursa belki günlerce kalıcak altından nasıl kalkacağız. Devlet hastanesine gideyim diyorum sıra bulamıyoruz acilden girsek dedim ekşiye biraz baktım çok kötü yorumlar çaresiz kaldım![]()
Kizlar eger ozel hastaneye devlet Hastanesi eğer yeri yok vs diye yoğun bakıma yonlendirirse yada her halükarda devlet hastanesi gönderdiğinde yoğun bakımdan ücret alınmıyor ama servise çıktığı anda ücret alinmaya başlıyor .Ama özel hastaneye direk giderseniz onda yoğun bakım ücreti alınırCanim kuvez durumunda ucret alinmiyor diye biliyorum. Kardesimin esi devlette dogum yapmisti ve yeğenim ozel bi hastanenin yogun bakımına sevk edildi, kuvezde kaldi epey. Ucret alınmadı hic.
Yazismalarin tamamina hakim olmadigim icin emin olmamakla birlikte yanlis bilgim varsa bagisla, senin sorunun enfeksiyon sonrasi olusan karın sertligine bagli erken dogum riski. Kullandigin ilaclar erken dogumimu onleyici, kontrollerde de nts de sanci çıktığı icin karnında sert oldugu icin yatis verip gozlem yapmak istiyor dr ? Dogru mu biliyorum.Kızlar kafam allak bullak çok üzgünüm aşırı bunaldım. Yatış olursa kaç gün kalıcam hastanede doğum nasıl olacak hem erken hem sezeryan olursa ayrı herkafadan da ayrı ses çıkıyor doğum sorası küvez olursa belki günlerce kalıcak altından nasıl kalkacağız. Devlet hastanesine gideyim diyorum sıra bulamıyoruz acilden girsek dedim ekşiye biraz baktım çok kötü yorumlar çaresiz kaldım![]()