Sakinlesikten sora hastane çantamızı hazırladım. Bebek için sadece biberonu ve emziğini koymadım akşam kaynatıp koyucam. Benimde sadece pijama takımım eksik. sabah geldi bu arada çok güzel almak isteyen varsa rahat sipariş verebilirsiniz daha önce resim koymuştum suwenin. Paça boyu için terziye verdik akşam onuda yıkayıp kurutcam sabah onu da geceliğiyle yerleştirdimmi tamamdır.
Hastanede fazla kalırız ne olur ne olmaz diye ben herşeyi fazlaca koydum içeriği şu şekilde.
Bebek İçin
1-ilk giyeceği takım(1 bez,kısa kol body,kendinden eldivenli alt üst takım, bere, takımın önlüğü, battaniyesi)
2-Hastane çıkışı giyeceği takım (1 bez, zıbın, uzun kol body, alt üst takım, eldiven, bere, mendil)
3- Yedek takım (1 bez,kısa kol body, kendinden eldivenli tulum, bere)
4-müslin battaniye(2 adet)
5-Çıkış için kalın battaniye
6-Bez(10 adet),alt değişme örtüsü ( 3 adet), pamuk (10-15 adet), mustela pişik önleyici krem, 1 paket ıslak mendil
7-Ağız mendili (6-7 tane), 1 adet yedek çorap
8-Emzik ve Biberon
9-Çok amaçlı ince pamuk tülbent (omuz bezi olarak kullanabilirim)
Benim İçin
1-Pijama takımı (2 adet)
2-gecelik(1adet)
3-uzun kol hırka (pijamalar kısa kolve ince olduğu için lavaboya felan giderken bu hırkayı giyeceğim)
4-atlet(2 adet), lohusa külodu(2 adet), emzirme sütyeni (2 adet), 3 kısa 1 uzun çorap, patik, tülbent
6-Göğüs pedi (7-8 adet), lansinoh krem
7-Terlik
8-depend hazır lohusa külodu (3 adet), baby&me lohusa pedi (3 adet)
Valizin fermuarlı kapalı tarafına bebek eşyalarını dizdim, diğer kapak kısmına kendi eşyalarımı üstlerinede etiketle yazdım. Ekstradan resim çekilmek için lohusa takımımı valize koymadım ütüsü bozulmasın diye askıda onu eşim arabasına asıcak doğuma giderken.