2020 Şubat Anneleri

Hastaneden geldik kızlar. Doktorum yoktu nst çekilip resmini istedi sancım çıkmadı. Telefonla görüştük sancın azalmış nasılsın dedi daha iyiyim dedim😀. Ozmn bebek çok küçük biraz daha bekleyelim gibi bişey desi. Tabi biz sevindik hem biraz daha zaman geçecek hem yatış yok diye 🤗 Pazartesi günü yine gel ben olmasamda ücretsiz nst çektir resmini yolla bana dedi. Sora peşine tekrar aradı doğumuna girecek olan ebe yrn 6 da hastanede olacak onunla bir görüşmeni istiyorum terapimi yapıyomuş öyle bişey dedide tam anlayamadım.
çok güzel haberler 🥰 şimdi içini ferah tut ve dinlen, bişey olmayacak allahın izniyle ❤️

Ben de daha bugun bitirebildim tamamen.
Sadece cantaya yerlestirmek kaldi.
Hastane icin olanlari carsafa bohça yaptim.
Dolabina astiklariminda üzerini komple orttum. Besik tülü nevresimi onlari da ayri çarşafa koydum. Esime de anlattim yerlerini göstererek, hani olur da ani biseyler olursa neyin nerede oldugunu görsün de panikle evi dagitmadan koyabilsin cantaya diye :)
Haftaya cuma kv gelecek nasipse.
Bavulu o getirecek.
Hafta sonu da cantayi yerlestiricem iste.
Ben 4 pamuklu 3 kadife takim koydum kiyafet olarark. 1 tane de kadife tulum koydum yedekte.
Kizimda cok lazim olmustu 4 tane yetmemisti. Bu defa 2 kati hazırladım:)
4 pamuklu 1 tanede kalin battaniye koydum.
5 zıbın 5 citcitli 15 agiz mendili bana da 4 pijama takimi. Geri kalan seyleri de bu hafta ici alirim diyorum. Bez siparislerini verdik 300 tl tuttu iki sipanin. Sleepy online den aliyoruz biz hep. Antepten geliyor. Aylik paketler baya indirimli oluyor. Cok heyecanliyim ben yaaa 1 aydan kisa bi zaman kaldi dogumaaaaa abooogggg diyorum 😳
sezaryende en az 2 gece kalınıyo mu canım? bende olmak zorunda kalırsam daha fazla şey koyayım çantaya o zaman. ben bu kadar fazla koymayacaktım 😳 gerçi hastane eve çok yakın arabayla beş dk, ihtiyaç halinde eşim gider alır.

bu arada bende çok heyecanlıyım. perşembe kontrolüm var. ben normal diyorum kendi kendime ama şu kordondaki durum benim normal doğum yapmama vs engel mi hiç konuşmadık doktorla. sorucam perşembe günü. ay şaka maka bitiyo yaaa çok heyecanlandım şu an bende senin gibi 😍

Hastaneden geldik kızlar. Doktorum yoktu nst çekilip resmini istedi sancım çıkmadı. Telefonla görüştük sancın azalmış nasılsın dedi daha iyiyim dedim😀. Ozmn bebek çok küçük biraz daha bekleyelim gibi bişey desi. Tabi biz sevindik hem biraz daha zaman geçecek hem yatış yok diye 🤗 Pazartesi günü yine gel ben olmasamda ücretsiz nst çektir resmini yolla bana dedi. Sora peşine tekrar aradı doğumuna girecek olan ebe yrn 6 da hastanede olacak onunla bir görüşmeni istiyorum terapimi yapıyomuş öyle bişey dedide tam anlayamadım.
Oleyy cok sevindim.
Simdi gulumse ve rahatla artik canim benim💜
1.69 63 kiloyla yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK70:
Uuuuuu sen mikemmelsin amaaa yaaa
Masallah vallahi.😘
Bende 156 boy 54,5 kilo ile hamile haldım. Şuan 64 kiloyum.
Ikimiz hemen hemen ayni sayiliriz kizzzz.
😍

sezaryende en az 2 gece kalınıyo mu canım? bende olmak zorunda kalırsam daha fazla şey koyayım çantaya o zaman. ben bu kadar fazla koymayacaktım 😳 gerçi hastane eve çok yakın arabayla beş dk, ihtiyaç halinde eşim gider alır.

bu arada bende çok heyecanlıyım. perşembe kontrolüm var. ben normal diyorum kendi kendime ama şu kordondaki durum benim normal doğum yapmama vs engel mi hiç konuşmadık doktorla. sorucam perşembe günü. ay şaka maka bitiyo yaaa çok heyecanlandım şu an bende senin gibi 😍
Ben kizimda 38+2 de ani karar ile sezeryan olmustum anlatmistim ya, normalde hep normal dogum seklinde ilerliyorduk 38.haftaya kadar. Cantami erken hazırlamistim ve ilk oldugu icin acemilik belkide az koymusum. 2 pijama bana 4 takim de kizima. Ve ciddi kiyafet sikintisi cektik. Aslinda ev yakin hastaneye bizim de. Arabayla 10 dk diyebilirim. Ama ne bilim ben yine de git gel olmasin elimin altinda olsun diye bol bol koydum. Her bir takimi da 2 tane hurca koyucam ki olurda giyilmezse tekrar yikama derdi olmasin diye haha. Onu bile düşünüyorum goruyonmu

Gun sayisi duruma gore degisiyor.
Kimi 1 gece kimi 3 gece de kalabiliyor.
Ben 2 gece 3 gun kaldim.
Kanı. 11.5 du doguma girerken ve cok fazla dusmustu. O yuzden uzun kalmistim simdi Allah tan 15 lerde. Gaz cikarinca tutmuyorlar genelde. Gaz onemli. Valla gelince kp olsa yanimda yaparim hic bakmam. Tavsiyem gaz gelince sakin tutmayın sakin (sezeryan olacaklara diyorum)

çok güzel haberler 🥰 şimdi içini ferah tut ve dinlen, bişey olmayacak allahın izniyle ❤
Amin cnm inşaAllah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Oleyy cok sevindim.
Simdi gulumse ve rahatla artik canim benim💜

Uuuuuu sen mikemmelsin amaaa yaaa
Masallah vallahi.😘

Ikimiz hemen hemen ayni sayiliriz kizzzz.
😍

Ben zaten en çok popo ve karından aldım kilo doğumdan sora eski halime kavuşurum gibi 🙂

Ben kizimda 38+2 de ani karar ile sezeryan olmustum anlatmistim ya, normalde hep normal dogum seklinde ilerliyorduk 38.haftaya kadar. Cantami erken hazırlamistim ve ilk oldugu icin acemilik belkide az koymusum. 2 pijama bana 4 takim de kizima. Ve ciddi kiyafet sikintisi cektik. Aslinda ev yakin hastaneye bizim de. Arabayla 10 dk diyebilirim. Ama ne bilim ben yine de git gel olmasin elimin altinda olsun diye bol bol koydum. Her bir takimi da 2 tane hurca koyucam ki olurda giyilmezse tekrar yikama derdi olmasin diye haha. Onu bile düşünüyorum goruyonmu
evet canım anlatmıştın. sen bayağı kalmışsın ya gerçekten lazım olmuştur. ben öğlen yatış yaptım, ertesi gün öğlen çıktım.

neyse her ihtimale karşı koyayım fazladan.
ay her şeyi de düşünmüşsün maşallah 😍 ben ufacık bi hurç aldım hastane çıkışını ona koyucam.

sez. olmak zorunda kalırsam da aile dışında pek kimseye söylemem. kendi ailem de kaynanamlar da anlayışlıdır zaten, çekinmem çıkın biraz odadan derim 😀
burda bizim erkekler zaten doğum yapan kadının yanında rahatsız etmemek için çok durmazlar, babamlar bile.

yalnız sezaryende gaz çıkarmak ne kadar önemliymiş ya, üç kez genel anesteziyle ameliyat oldum hiç böyle bi durum olmamıştı.

Ben 2 gece 3 gun kaldim.
Kanı. 11.5 du doguma girerken ve cok fazla dusmustu. O yuzden uzun kalmistim simdi Allah tan 15 lerde. Gaz cikarinca tutmuyorlar genelde. Gaz onemli. Valla gelince kp olsa yanimda yaparim hic bakmam. Tavsiyem gaz gelince sakin tutmayın sakin (sezeryan olacaklara diyorum)

bide uygun beyaz gecelik satan biyer varmı bildiğiniz hastanede resim çekilmek için istiyorum elbise tarzında :/

yok unutmasın diye kağıda yazıp vericem dedim 😀
yoksa konuşarak halledicem tabii hatta bu akşam konuştum. tamam kabul etti, diretmeyecek kendi istediği isimde. ama listemdekileri de beğenmedi onu napıcaz :işsiz: bir tek Mete olabilir dedi.

acilen bana erkek ismi bulun aklınıza ne gelirse yazın 😂
Bizde de isim yok halaaaaa🤦🏻‍♀️

kızlar doğum çantanıza bebeğinizin kıyafetlerini nasıl koydunuz kese falan diktirdinizmi ben diktirmek istemiyorum ama daha temiz nasıl koyarım diye düşünüyorum şu an
Canım ben madame Coco dan hurçlar aldım Trendyolda indirimdeydi hurç hurç koydum.kendime bebeğe öyle düşündüm

evet canım anlatmıştın. sen bayağı kalmışsın ya gerçekten lazım olmuştur. ben öğlen yatış yaptım, ertesi gün öğlen çıktım.

neyse her ihtimale karşı koyayım fazladan.
ay her şeyi de düşünmüşsün maşallah 😍 ben ufacık bi hurç aldım hastane çıkışını ona koyucam.

sez. olmak zorunda kalırsam da aile dışında pek kimseye söylemem. kendi ailem de kaynanamlar da anlayışlıdır zaten, çekinmem çıkın biraz odadan derim 😀
burda bizim erkekler zaten doğum yapan kadının yanında rahatsız etmemek için çok durmazlar, babamlar bile.

yalnız sezaryende gaz çıkarmak ne kadar önemliymiş ya, üç kez genel anesteziyle ameliyat oldum hiç böyle bi durum olmamıştı.
Sezeryan da hastaneden çıkabilmenin ilk kuralı nerdeyze gaz 😝ben onu bi çıkaramamıştım 2 gece kaldım 🤦🏻‍♀️Benle sezeryan olan herkes gitmişti bir ben kalmıştım.o gaz sancısından sabahlara kadar kıvrandım en sonunda dr lağman yaptırdı ohh dünya varmış heöen gidiyorız hadi toparlan demiştim eşime😂

kızlar doğum çantanıza bebeğinizin kıyafetlerini nasıl koydunuz kese falan diktirdinizmi ben diktirmek istemiyorum ama daha temiz nasıl koyarım diye düşünüyorum şu an
Bebek kiyafetleri,bezler,kremler,benim ic camasirlarim,terlik corap vs hepsini tek tek ayri ayri buyuk boy kilitli buzdolabi posetine koydum

Ben de daha bugun bitirebildim tamamen.
Sadece cantaya yerlestirmek kaldi.
Hastane icin olanlari carsafa bohça yaptim.
Dolabina astiklariminda üzerini komple orttum. Besik tülü nevresimi onlari da ayri çarşafa koydum. Esime de anlattim yerlerini göstererek, hani olur da ani biseyler olursa neyin nerede oldugunu görsün de panikle evi dagitmadan koyabilsin cantaya diye :)
Haftaya cuma kv gelecek nasipse.
Bavulu o getirecek.
Hafta sonu da cantayi yerlestiricem iste.
Ben 4 pamuklu 3 kadife takim koydum kiyafet olarark. 1 tane de kadife tulum koydum yedekte.
Kizimda cok lazim olmustu 4 tane yetmemisti. Bu defa 2 kati hazırladım:)
4 pamuklu 1 tanede kalin battaniye koydum.
5 zıbın 5 citcitli 15 agiz mendili bana da 4 pijama takimi. Geri kalan seyleri de bu hafta ici alirim diyorum. Bez siparislerini verdik 300 tl tuttu iki sipanin. Sleepy online den aliyoruz biz hep. Antepten geliyor. Aylik paketler baya indirimli oluyor. Cok heyecanliyim ben yaaa 1 aydan kisa bi zaman kaldi dogumaaaaa abooogggg diyorum 😳

super valla neguzel halletmissin masallah kuzum biraz fazla gibi geldi 4battaniye 4 pijama 15 mendil☺️ 2gece kalcan dimi hastanede,birde neye karar verdin,kendi evindemi kalcan yoksa kv nin bakicagi ananemiydi onun evindemi kalcan

Ben 2 gece 3 gun kaldim.
sezeeyandan sonra bende gazdan cok cektim 🙄

Kizlar bu arada bugun kardesime yeniyil hediyesi almaya ciktik alisverise. 12 yasinda kiz kardesim var. benim son dersim iptal oldu dedim onla zaman gecireyim bare. Lcw gittik asansor bekle bekle gelmedi 5-6 katli bir magaza. Dedim kardesime ben bu merdivenleri cikarsam olurum dedim. Kiyamam baktim cikiyor kapidan gel dedim ckariz yukari. 4. Kata ciktik orda da cok zor begenir kardesim ben getirdim o denedi birsuru sey bir 25-30 dk ayakta durmusumdur 😂 hic yuruyuse de cikmadan 12.000 adim yapmisim bugun oh dedim gerek yok yuruyuse. Ordan sadece alt begendi ust icin baska magazaya baktik orda da bekledim falan. 12 yasinda ama cok olgun ya kolay kolay birsey istemez hep ben teklif ederim o arada ister bana melisa dogduktan sonra bsey istemicem senden masraflarin artar dedi :) bende o benim kizim sende kardesim ikinizinde yeri ayri ben ikinize de butce ayiririm dedim :) kizim gibidir ben buyuttum onu. Bana melisa benim yasima geldiginde ben 25 yasinda olcam bende onu gezdiririm dedi. Bu arada kardesimi beklerken gobegimi cektim 😂 kocaman olmusuz. Diger resimde kardesimin kucuklugu ben buyuttum onu kizim gibiydi hep 😊😊

Eklentiler

• 40A25581-C4AF-4D7C-8B2F-B8EBD3933C28.webp
    40A25581-C4AF-4D7C-8B2F-B8EBD3933C28.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 511719CF-86AD-449F-B6A5-1BAD9C172049.webp
    511719CF-86AD-449F-B6A5-1BAD9C172049.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 7D057922-230F-4905-9E26-624CE06CA166.webp
    7D057922-230F-4905-9E26-624CE06CA166.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 81
Bende kilitli buzdolabı poşetini önerecektimki Zeyf Zeyf benden önce yazmış

Back
X