2020 Şubat Anneleri

Vajina kemikleri agriyan var mi kizlar ? Yarin sabah 10 da kontrolum var vajinam ayaga kalktikca agriyo kemiklerim korkuyorum acikligim falan cikacak diye bugun yine karnim hep tas gibiydi neredeyse hic yumusamadi. Aklima getirmemeye calisiyorum, gecer diye telkinde bulunuyorum kendime surekli ama boyle de oldukca korkuyorum artik 😔
Benim bir haftadır çok çok ağrım vardı otururken kalkarken her adımda çok çok ağrı çekiyodum, doktorum progestan verdi fitil şeklinde açılma kontrolü filan yapmadı ama, baya baya azaldı ama çok uyku yapıyo işte

Kızlar bizim kıyafetlerimizin coğu yerleşti cok şeker oldu girip çıkıp bakıyorum😀 şimdi nevresimleri ve benim pijama takımlarım yıkanıyor.
Hafta içi hastane çantası işi tamamlanıcak galiba 😀
Çok güzel olmuşş 😍😍 halıyı nerden aldın canım benim avize ve halı kaldıdaa

Benim bir haftadır çok çok ağrım vardı otururken kalkarken her adımda çok çok ağrı çekiyodum, doktorum progestan verdi fitil şeklinde açılma kontrolü filan yapmadı ama, baya baya azaldı ama çok uyku yapıyo işte
Banada gecen hafta duzenli sancim cikinca verdi sabah aksam fitil seklinde tam bir iskence 😓 ama bende agri yonunden bir faydasi olmadi 🤷🏻‍♀️

Vajina kemikleri agriyan var mi kizlar ? Yarin sabah 10 da kontrolum var vajinam ayaga kalktikca agriyo kemiklerim korkuyorum acikligim falan cikacak diye bugun yine karnim hep tas gibiydi neredeyse hic yumusamadi. Aklima getirmemeye calisiyorum, gecer diye telkinde bulunuyorum kendime surekli ama boyle de oldukca korkuyorum artik 😔

benim çok çok önceden başladı halada devam ediyor o kasık ağrısı vajinada alttanki ağrı karın alt bölgesindeki ağrılarım yüzümden yürüyemiyorum

Seninlede takvimimiz arasinda 1 gun varmis

Cuma günü benim progestanı kesti doktorum onu artık bırakabilirsin dedi . Bende ağrıda yapıyoru progestan

benim çok çok önceden başladı halada devam ediyor o kasık ağrısı vajinada alttanki ağrı karın alt bölgesindeki ağrılarım yüzümden yürüyemiyorum
Bende kasik ve karin agrisi yok direk vajinamin kemikleri agriyo alt tarafim :(

Banada gecen hafta duzenli sancim cikinca verdi sabah aksam fitil seklinde tam bir iskence 😓 ama bende agri yonunden bir faydasi olmadi 🤷🏻‍♀️
Doktor bebek baskı yapıyordur dedi bana, cuma gününden beri kullanıyorum mecbur acı hiç çekilecek gibi değil😢 eşim de apandisit ameliyatı olunca yatıp dinlenme şansım da yok, bugün sabah acısız kalkınca çok sevindim tam olarak faydasını bugün gördüm yani, inşallah sizinde ağrınız geçer🙏

Doktor bebek baskı yapıyordur dedi bana, cuma gününden beri kullanıyorum mecbur acı hiç çekilecek gibi değil😢 eşim de apandisit ameliyatı olunca yatıp dinlenme şansım da yok, bugün sabah acısız kalkınca çok sevindim tam olarak faydasını bugün gördüm yani, inşallah sizinde ağrınız geçer🙏
Esinize gecmis olsun, benimde esim gecen sene oldu. Dr usg den baktiginda suanlik bebegin baskisi yok demisti tabi o gunden sonra ne oldu bilmiyorum acilmam olmasinda agrisin ona da raziyim ☹️

Esinize gecmis olsun, benimde esim gecen sene oldu. Dr usg den baktiginda suanlik bebegin baskisi yok demisti tabi o gunden sonra ne oldu bilmiyorum acilmam olmasinda agrisin ona da raziyim ☹
Teşekkür ederimm sağolun, inşallah güzel haberlerle gelirsiniz yarın🙏🙏

Kızlar size birşey danışıcam. Dün hastaneden sora ikeaya uğradık bebeğe dolabını alalım dedik. Eşim yürüyebilecekmisin diye sordu zorlansamda mevzu hem şke bebiş dolabı olunca eşime yürürüm yürürüm dedim🙈. Beğendiğimiz bir dolap vardı aşağıdaki resimdekiyle çok benzer ama stokta kalmamış. Oanda da başka bir dolaba karar veremedik. kararsızlık çok kötü bişey. Sora evde düşündüm dolap değilde şifonyermi alsam. Ama askı olmuyor bu sefer. Dolapta alsak şifonyerde alsak yatak odamdaki şifonyerin yerine koyacağız bebeğin yatağı yanımda olacağı için eşyalarına kolay erişmem lazım. Dolabıda küçük tercih etmemizin sebebi yerimiz yok evimiz küçük bizi 2-2,5 yıl idare etmesi lazım sora kendi evimize çıkınca odasını yapıcam. O sebeple alacağım şeyin bizi bu kadar süre idare etmesi gerek seneye felan tekrar dolap alamayız. eğer şifonyeri alırsam yanına birde bebeğin bakım malzemelerini koymak için bu servisliktende alıcam. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Okun olduğu yerde şifonyerimiz var yanında aynalı. Bebeğimin beşiğini yatağımın yanına koyucam komidini alıcaz ordan. Yatak odasının dolabı küçük odada ütü masası ve çamaşır askımızda orda alanı küçük başka bişey sığmaz.

Bunlarda dolapla şifonyer tecrübeli anneler hangisinin kullanışlı olduğunu daha iyi anlar.

Eki Görüntüle 2570451
Slm bu konuda tecrübe etmiş biri olarak kapaklı dokaplar her zman daha kullanışlıdır nacizane fikrim.ancak dolabında en çok bebekken raf ve çekmece kısımları daha çok işini görür ikea da raf yaptırabiliyorsun eğer dolabın içi musaitse 👍🏻

Bebek kilo alsin diye abaninca gereksiz kilo aliniyor. (Saglikli beslenme harici lafim)
Süt,yogurt,kefir,kaşar p.,ceviz,et,y mercimek,muz hergün duzenli tuketince alirsa alir almazsa almaz. Genetik bir bebegin kilo alimi. Hatta kac kilo doğacağı bile belli esasen.
Evet zaten sağlıksız bişey yemiyorum. Normalde de yemem. Yemek istediğimden fazlasını yemek için kendimi zorluyorum ama kilo alsın diye gereksiz şeyler yenmez tabiki.

Back
X