- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
- 158
İnsaAllahTeşekkür ederimm sağolun, inşallah güzel haberlerle gelirsiniz yarın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaAllahTeşekkür ederimm sağolun, inşallah güzel haberlerle gelirsiniz yarın![]()
Baş gelişte bebek baskı yaptığı içinBenim gecen p.tesi hastane cikisindan sonra basladi baslarda cok takmadim kafaya gecer dedim normaldir dedim ama su son 2 gundur gercekten canim yaniyo![]()
Takvimlerimiz aynii guunnmuusss![]()
e baştan madem lavman yapsalar herkesi de kimse böyle eziyet çekmeseSezeryan da hastaneden çıkabilmenin ilk kuralı nerdeyze gazben onu bi çıkaramamıştım 2 gece kaldım
Benle sezeryan olan herkes gitmişti bir ben kalmıştım.o gaz sancısından sabahlara kadar kıvrandım en sonunda dr lağman yaptırdı ohh dünya varmış heöen gidiyorız hadi toparlan demiştim eşime
![]()
teşekkür ederim ☺ beğendiklerimin hepsini bir yere not ediyorum, ama eşim zor beğeniyor işte bakalım napıcaz.Mete güzel isim. Diğer aklıma gelen güzel isimler Teoman, Çağan, Ulaş, Ateş, Atlas, Gökçen (unisex isim)
erkeklerin tek dediği hiç oturmuyorsun oluyor zaten. benimki de öyle diyor. yaptığım hep rutin şeyler. otur yapma diyor. o zaman kirli çamaşırları giyin hep, yemek de yemeyin diyorum. bunlar rutin şeyler ama yoruyorlar ve hiç bitmiyorlarBende ağırlaştığımı hissediyorum yaaaa
Eşim izinli evde bu ara, hiç oturmuyorsun diyor ama bir kadının rutin ev işleri işte, hiç birşeyde yapmıyorum aslında normal gündelik şeyler anlamış oldu ne kadar koşturduğumu
Kızımda hiç ağırlaştığımı hatırlamıyorum her gebelik hakikaten farklıymış![]()
izinler bebek doğunca daha çok lazım oluyor tabii ama çok fazla zorlanıyorsan da devam etme sağlığın da önemliAğrı konusunda heryerim ağrımaya başlıyor gerçekten leğen kemiği kaburga bel bazen karın içim ağrıyor. Çalışıyorum çok yoğun değil ama artık zorlamaya başladı çalışabilir raporu almıştım iyiyim diye Şubat a kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Zorunlu izin sömestir da bakalım ne olacak![]()
Dr usg den muayene ettiginde suan rahmine baskisi yok demistiBaş gelişte bebek baskı yaptığı için
Kızım tersti hiç nöyle ağrı yaşamamıştım
Şimdi bildiğin pelvis kemiklerim esneyip açılıyor
Benim esimde 20.02.2020 ye takti dedim o kadar bekleme durmaz bu cocuk icerde o kadarEvet ama benim doktor o zamana kadar bekletmem ben seni diyo. :)
Zaten bi de gebelik kolestazım var. Muhtemelen 38. Haftada planlı olacak bi sürpriz olmazsa. Aslında 02.02.2020 çok tatlış bi tarih![]()
Canim senin sancilarin kac cikmisti nst de ?Buarada benim gibi erken doğum riski olanlar hastanede geçenki nstmi orda bulunan bir ebe yapmıştı akiam görüşeceğim ebe aynı kişimi orasını bilemiyorum. Erken doğumla ilgili durumumu söylediğimde bel altına yastık koymamı söyledi bebek böylelikle geriye doğru gittiğini aşağıya baskı yapmadığını söyledi. Arkadaşının kızını bu şekilde son haftaya kadr getirmişler
Aaa ama senin gecmedimi kolestazin onun icin 38 de alcak seniEvet ama benim doktor o zamana kadar bekletmem ben seni diyo. :)
Zaten bi de gebelik kolestazım var. Muhtemelen 38. Haftada planlı olacak bi sürpriz olmazsa. Aslında 02.02.2020 çok tatlış bi tarih![]()
Gecmis olsun canim kizina, dikkat et artik ben bile bir sey yapmiyorum 1 haftadir senin haftan benden ileride bugun ev supuruyim dedim mahfoldum agrim cok artti yattim hemen uzaniyorum kv gelirse yapar artik biraktim cunku korkuyorum erken gelecek diye daha annemde gelmedi o gelmeden doguma gitmek istemiyorumiyi pazarlar kızlar ❤
bu haftasonum hiç iyi geçmedi ya.
dünden beri içimde bir sıkıntı var, gece doğru düzgün uyuyamadım.
bugün de kızımın ateşi var 38 çok değil ama azıcık çıksa dayanamıyor kolu kanadı kırılıyor sanki. ilaç verdim rahatlasın diye. yeni yıla hasta giricez sanırım.
temizlik yaptım bi de bugün evim o kadar tozluydu ki kızım da ben de tozda hemen hapşuruyoruz. biraz temizlik yapayım dedim ama tövbe bismillah bir yerlerim sakatlanmış gibi bir hale geldim yani. yorulunca çok hareket edince bebeğin hareketlerini de çok hissedemiyorum iyice sinirin bozuluyor.
bu haftasonu bi kötüydü yani ya allah beterinden korusun da![]()
Valla helaliyi pazarlar kızlar ❤
bu haftasonum hiç iyi geçmedi ya.
dünden beri içimde bir sıkıntı var, gece doğru düzgün uyuyamadım.
bugün de kızımın ateşi var 38 çok değil ama azıcık çıksa dayanamıyor kolu kanadı kırılıyor sanki. ilaç verdim rahatlasın diye. yeni yıla hasta giricez sanırım.
temizlik yaptım bi de bugün evim o kadar tozluydu ki kızım da ben de tozda hemen hapşuruyoruz. biraz temizlik yapayım dedim ama tövbe bismillah bir yerlerim sakatlanmış gibi bir hale geldim yani. yorulunca çok hareket edince bebeğin hareketlerini de çok hissedemiyorum iyice sinirim bozuluyor.
sıcak bir duş iyi gelecekti şimdi de sular gitti![]()
bu haftasonu bi kötüydü yani ya allah beterinden korusun da![]()
Dünkünde sancı çıkmadı cnm 20-30 oldu arada ama ilk çekildiğimde 40-80 arası düzenli sancı vardıCanim senin sancilarin kac cikmisti nst de ?
Benimde p.tesi 40-60 arasiydi bakalim yarin ne cikacakDünkünde sancı çıkmadı cnm 20-30 oldu arada ama ilk çekildiğimde 40-80 arası düzenli sancı vardı
Sorakilerde de 40-60 sancılar vardı
Bir bildikleri var demekki doğal yolla çıkmasını istiyorlare baştan madem lavman yapsalar herkesi de kimse böyle eziyet çekmese
ay ne değerli gazmış meğer
teşekkür ederim ☺ beğendiklerimin hepsini bir yere not ediyorum, ama eşim zor beğeniyor işte bakalım napıcaz.
erkeklerin tek dediği hiç oturmuyorsun oluyor zaten. benimki de öyle diyor. yaptığım hep rutin şeyler. otur yapma diyor. o zaman kirli çamaşırları giyin hep, yemek de yemeyin diyorum. bunlar rutin şeyler ama yoruyorlar ve hiç bitmiyorlar
izinler bebek doğunca daha çok lazım oluyor tabii ama çok fazla zorlanıyorsan da devam etme sağlığın da önemli![]()
Bende gebeligin basindan beri akinti var ama genelde idrarimdan sonra geliyo. Sende enfeksiyon mu var ?Arkadaşlar kasığında ağrı veya enfeksiyon olanlar sizdede çok ayakta kalınca çamaşırınızda ıslaklık oluyomu çeviz büyüklüğünden fazla ıslaklık oluyo birde beyaz akıntı bayadır olmuyodu ama ayakta kalınca oluyo![]()
BEnimde geliyo akıntı hep, ama sulu olması canımı sıktı evet enfeksiyon var çarşamba günü az çıkmıştı değerlerde ama ayakta kalınca oluyo gibi geldi banaBende gebeligin basindan beri akinti var ama genelde idrarimdan sonra geliyo. Sende enfeksiyon mu var ?