2020 Şubat Anneleri

Arkadaşlar kasığında ağrı veya enfeksiyon olanlar sizdede çok ayakta kalınca çamaşırınızda ıslaklık oluyomu çeviz büyüklüğünden fazla ıslaklık oluyo birde beyaz akıntı bayadır olmuyodu ama ayakta kalınca oluyo 😒
Progestanı kesince hiç bişey olmadı progestanı kullanırken çok akıntım oluyodu

Gecmis olsun canim kizina, dikkat et artik ben bile bir sey yapmiyorum 1 haftadir senin haftan benden ileride bugun ev supuruyim dedim mahfoldum agrim cok artti yattim hemen uzaniyorum kv gelirse yapar artik biraktim cunku korkuyorum erken gelecek diye daha annemde gelmedi o gelmeden doguma gitmek istemiyorum 😖
sağol canımcım.
ya sorma bendeki bu dikkatsizlik benim de canımı sıkıyor ama yetişemiyorum. evde çocuk olunca bazı şeyleri mecburen yapıyorsun. eşimin ailesi de o kadar yardımcı olurlar ki sorma. her şeye tek başıma yetişmeye çalışıyorum. eşim sağolsun ne dersem yapıyor da o da akşam geliyor ve kızla ilgileniyor o bile yetiyor.

bir de benim de riski gebelik.
artık cidden dikkat etmem lazım. kim bakacaksa bize artık 🤷‍♀️

Valla helal
Ben yemek dışında bişey yapamıyorum artık nadiren bulaşık makinesi yerleştiriyorum
Eşim sağolsun çoğu şeyde o destek
eşim de elinden geldiğince yapıyor sağolsun ama kadın eli değmeyince ev düzene girmiyor. yaptığım da bişey değil he sil süpür yani 🤷‍♀️

Bir bildikleri var demekki doğal yolla çıkmasını istiyorlar😝bende de olmadı inşallah bunda hemen çıkartabilirim 🙈bu arada adın ebru mu adaşız🤪
😂😂
evet canım adaşız 😘

BEnimde geliyo akıntı hep, ama sulu olması canımı sıktı evet enfeksiyon var çarşamba günü az çıkmıştı değerlerde ama ayakta kalınca oluyo gibi geldi bana
Canim eger ayaktaykende oluyosa bi akintini kontrol et korkutmak gibi olmasin ama kimisinin suyu az az gelirmis anlamazmis suyunun geldigini insaAllah oyle bir sey degildir

Peki doktorun bişey dedimi?
O gunde yazmistim gruba canim ebe acikligimi kontrol etti cok sukur o gun acilmam yoktu ama yine de sanci durdurucu serum verdiler sonra muayene oldum her sey yolundaydi suyu falan da iyi dedi dr um haftaya bir daha gel yine bakicaz sancilarina dedi sabah aksam fitil verdi progestan yarin sabah gidicem iste bakalim ne olacak

sağol canımcım.
ya sorma bendeki bu dikkatsizlik benim de canımı sıkıyor ama yetişemiyorum. evde çocuk olunca bazı şeyleri mecburen yapıyorsun. eşimin ailesi de o kadar yardımcı olurlar ki sorma. her şeye tek başıma yetişmeye çalışıyorum. eşim sağolsun ne dersem yapıyor da o da akşam geliyor ve kızla ilgileniyor o bile yetiyor.

bir de benim de riski gebelik.
artık cidden dikkat etmem lazım. kim bakacaksa bize artık 🤷‍♀️

eşim de elinden geldiğince yapıyor sağolsun ama kadın eli değmeyince ev düzene girmiyor. yaptığım da bişey değil he sil süpür yani 🤷‍♀️

😂😂
evet canım adaşız 😘
Bilirim canim cok yardimci olurlar 😂😂

Arkadaşlar kasığında ağrı veya enfeksiyon olanlar sizdede çok ayakta kalınca çamaşırınızda ıslaklık oluyomu çeviz büyüklüğünden fazla ıslaklık oluyo birde beyaz akıntı bayadır olmuyodu ama ayakta kalınca oluyo 😒
Oluyor canm bende buara akinti artti. Doktor enfeksiyon var demisti Saglik ocagna ckmamisti enfeksyojnama

Canim eger ayaktaykende oluyosa bi akintini kontrol et korkutmak gibi olmasin ama kimisinin suyu az az gelirmis anlamazmis suyunun geldigini insaAllah oyle bir sey degildir
Canım bende ara ara ayakta kalınca oluyo böyle ama 2 gün üst üste oldu bende su olabilirmi dedim bide ya bünyem alıştı yatmaya ayakta ağrımda başlıyo çarşamba günü suyu iyiydi çarşamba kontrolüm var haftada bir gidiyorum bebek hareketleride güzel çok geriliyo sanki devam ederse giderim doktora olmadı

Canım bende ara ara ayakta kalınca oluyo böyle ama 2 gün üst üste oldu bende su olabilirmi dedim bide ya bünyem alıştı yatmaya ayakta ağrımda başlıyo çarşamba günü suyu iyiydi çarşamba kontrolüm var haftada bir gidiyorum bebek hareketleride güzel çok geriliyo sanki devam ederse giderim doktora olmadı
su gibi akıntı bende de oluyor, doktor miktarı fazla değilse normal demişti ama kızıma hamileyken ne olur ne olmaz diye bir ped yazdı. gelen sıvı amniyon sıvısı mı test eden pedler var eczanelerde. adını unuttum şimdi. kendin alabilirsin kontrolünü beklemek zor geliyorsa, için rahatlar.

Dr na kontrolde soylersin canim

su gibi akıntı bende de oluyor, doktor miktarı fazla değilse normal demişti ama kızıma hamileyken ne olur ne olmaz diye bir ped yazdı. gelen sıvı amniyon sıvısı mı test eden pedler var eczanelerde. adını unuttum şimdi. kendin alabilirsin kontrolünü beklemek zor geliyorsa, için rahatlar.
Al senseymiş adı bidaha olursa aldırıcam teşekkür ederimm

Bnde oluyo cnm ama dr ye sordum cuma günü onlar normal dedi

Benim daha bu hafta kontrolüm vardı canım akıntı normal dedi beyaz olduğu sürece sıkıntı yok hatta kurursa sarımtrak olur ondan da korkma kokulu olursa hemen gel dedi

Bende oluyor canım ya dün acile gitmeden hatta kıvamlı bir akıntı geldi

Evet ama benim doktor o zamana kadar bekletmem ben seni diyo. :)
Zaten bi de gebelik kolestazım var. Muhtemelen 38. Haftada planlı olacak bi sürpriz olmazsa. Aslında 02.02.2020 çok tatlış bi tarih :dondurma:
Yaa ben de o tarihte istiyorum ama doktorum ayın onundan sonra alabiliriz dedi😅 olsun o da annemin doğum günü😅

Back
X