2020 Şubat Anneleri

Evet spinal sezaryen istiyorum ama bakalım. Son zamanlarda bikaç arkadaşım normal doğumda problem yaşadı, bebek açısından riske girmek istemiyorum. Benim açımdan sorun değil bağıra bağıra doğururum da, oksijensiz kalma vakaları ürkütüyo beni. özel eğitim öğretmeni olduğum için mesleki deformasyondan belki de :)
20.02 de güzel tarih ama balık burcu istemiyoruz :)) biz özellikle kova burcu olsun diye ayarlı tüp bebek yaptık. :rolleyes:
20.02 olunca kova oluyor ,bende o tarihte istiuorum ☺️

Kızlar benim sevgili kocacığım Deniz ismini eledi.....
Bugun biraz sıkıştırdım.
Artık karar ver, cok sıkıldım muallakta kalmaktan dedim.
100 kişiye sorsalar bu adamın oglunun adi nedir deseler 90 i Deniz mi der diyor. Çok klişe işte kaptan adamin Deniz adinda oglu olur. Arkadaslarindan bile cokmus ogluna koyan vs vs vs.
O zaman Ömer mi koyucaz adını dedim, ben Ömer olsun demiyorum ama Deniz de koymak istemiyorum dedi.
yeb4 yeb4 sen esine bi liste verecektin, hazırsa buraya da yazsana. Eger yeni isim onerim olmazsa Ömer olsun diyip kapaticam bu isim konusunu.
Ömer iyidir Ömer 🥰🥰

Bugun biraz sıkıştırdım.
100 kişiye sorsalar bu adamın oglunun adi nedir deseler 90 i Deniz mi der diyor. Çok klişe işte kaptan adamin Deniz adinda oglu olur. Arkadaslarindan bile cokmus ogluna koyan vs vs vs.
O zaman Ömer mi koyucaz adını dedim, ben Ömer olsun demiyorum ama Deniz de koymak istemiyorum dedi.
yeb4 yeb4 sen esine bi liste verecektin, hazırsa buraya da yazsana. Eger yeni isim onerim olmazsa Ömer olsun diyip kapaticam bu isim konusunu.

ben sana diyorum ömer koyucaksiniz diye ☺️

Bakalım benimki ne dicek. 12 veya 14 şubat da olur aslında.
Benim doğum tarihim 01.02 :) Belki kendiliğinden anasına hediye paketi olarak çıkar gelir 😄
Ahahah😄😄 38 haftalık oluyo o tarihlerde bebişlerimiz sanırım, aslında doğum için normal olur değil mi? Yakınlarım hep o haftalarda doğum yaptı gayet sağlıklı bebekleri siz nasıl düşünüyosunuz

Kızlar bu benim isim listemdi belki beğendiklerniz olur 😀

Erkek bebek isimleri

Mete han

Bilge Kaan

Buğra

Cihangir

Süleyman

Beyazıt

Bulut

Ayaz

Cihan

Doğan

Batuhan

Alperen

Eymen

Mehmet Alp

Oğuz Alp

Selçuk

Tahir

Barış

Agah

Tunç

Eymen

Taha

Zeyd

Umut

Gökay

Utku

Çağan

Gökberk

Olcay

Göktuğ

Kaan Alp

Server

Çelebi

Eralp

Ergün

Bilge alp

Bilge kağan

Bilgehan

Gencer

Timuçin

Mehmet Sami

Semih

Anıl Taha

Yavuzhan

Cüneyt

Güney

Alptekin

Bunlarda kız bebek isim listem
Mihrimah

Burcu

Nilhan

Buğlem

Derin

Yaren

Sezen

Sezin

İnci

Gökçe

Özge

Yade

Aslıhan

Beyza

Neslişah

Zeynep

Meryem

Aylin

Alya

Miray

Melis

Cemre

Hazal

Hilal

Gonca

Ilgın

Sümeyye

Burçak

Sena

Çisem

Beray

Mihra

Adin

İpek mila

Benan

Nur Sena

Ezgi

Tuğyan (coşkun)

Hale

Alina

Lara

Gülce

Deren

Meyra

Aybüke

Süheyla

Süheda

Ben de yarın aile hekimine bir gideceğim ağrıdan sızıdan ufaklıkla bile ilgilenemedim bugün
Gecmis olsun yaaa :(
Kiyamam, boyle hastayken insan bir yakinini nasil ariyor ilgilensin çocukla diye dimi.

anammmmm 20 subat balikmiss 😞
Kızzzzzz öyle demeeeeeee.
Benim koca balık burcundan, mukemmel biridir. Balik,oglak ve akrep burçlarına karsi cok onyargiliydim ben de. (Çoğu kişinin ikizlere oldugu gibi ) ama esimle beraber yiktim bu onyargimi. ((Ben ve kizim da ikizler burcundaniz bu arada :D ))
ben sana diyorum ömer koyucaksiniz diye ☺
Icine mi doguyo giz

Erkek bebek isimleri

Mete han

Bilge Kaan

Buğra

Cihangir

Süleyman

Beyazıt

Bulut

Ayaz

Cihan

Doğan

Batuhan

Alperen

Eymen

Mehmet Alp

Oğuz Alp

Selçuk

Tahir

Barış

Agah

Tunç

Eymen

Taha

Zeyd

Umut

Gökay

Utku

Çağan

Gökberk

Olcay

Göktuğ

Kaan Alp

Server

Çelebi

Eralp

Ergün

Bilge alp

Bilge kağan

Bilgehan

Gencer

Timuçin

Mehmet Sami

Semih

Anıl Taha

Yavuzhan

Cüneyt

Güney

Alptekin
Cok kisaymis kiz liste 😂 bizde esim Kaan Alp dedi oyle kaldi ben kizla ilgilendigim icin hic erkek ismi dusunmemistim 😀

Erkek bebek isimleri

Mete han

Bilge Kaan

Buğra

Cihangir

Süleyman

Beyazıt

Bulut

Ayaz

Cihan

Doğan

Batuhan

Alperen

Eymen

Mehmet Alp

Oğuz Alp

Selçuk

Tahir

Barış

Agah

Tunç

Eymen

Taha

Zeyd

Umut

Gökay

Utku

Çağan

Gökberk

Olcay

Göktuğ

Kaan Alp

Server

Çelebi

Eralp

Ergün

Bilge alp

Bilge kağan

Bilgehan

Gencer

Timuçin

Mehmet Sami

Semih

Anıl Taha

Yavuzhan

Cüneyt

Güney

Alptekin
Cihangir koymayı çok isterdim ama Atalay ismine karar verdik eşimle 😍

Gecmis olsun yaaa :KK43:
Kiyamam, boyle hastayken insan bir yakinini nasil ariyor ilgilensin çocukla diye dimi.

Benim koca balık burcundan, mukemmel biridir. Balik,oglak ve akrep burçlarına karsi cok onyargiliydim ben de. (Çoğu kişinin ikizlere oldugu gibi ) ama esimle beraber yiktim bu onyargimi. ((Ben ve kizim da ikizler burcundaniz bu arada :KK70: ))

Icine mi doguyo giz
Benimde kardesim 21 subat balik 😂

Bugun biraz sıkıştırdım.
ya eşin çok abarttı bu isim mevzusunu bee ne olacak yani bir karar verecek o kadar 🤷‍♀️
benim eşim sadece bi isme takıktı vazgeçti tamam şimdi bul diyor da bakalım ona beğendirmek zor olacak mı seninkine diyorum da benimki farklı değil bence :D

liste de sayılmaz ama aklıma gelenler,
Batu
Mete
Barış
Tuna
Atakan
Uraz
Mert

cok gecmis olsun ebrucugum hastaliklar bizide mahfetti, bu okul hem iyi ayni zamanda tehlikeli ,surekli hasta ,banada getiriyor bende hasta gibiyim yine,
oksurmekten kemiklerim agriyor dayanamadim artik parol ictim, uzan soluna dogru hareket eder canim.biz yorulunca onlarda keyifli olmuyor

geçmiş olsun size de canım :(
aynen öyle sürekli hastalık oluyor ama gerçekten seneye daha iyi olacak emin ol. ilk sene böyle oluyor ne yazıkki.
gerekirse doğuma yakın göndermezsin riske atmazsın.

o kadar yoruldumki bugün, afedersin ancak söyleyerek betimleyebilirim, bütün dünyanın yükü vajinamda sanki. öyle ağrıyor yani başka türlü anlatamadım 😂

Ahahah😄😄 38 haftalık oluyo o tarihlerde bebişlerimiz sanırım, aslında doğum için normal olur değil mi? Yakınlarım hep o haftalarda doğum yaptı gayet sağlıklı bebekleri siz nasıl düşünüyosunuz

37den itibaren bebek artık doğuma hazırdır deniyor ama kimi doktor da ne kadar beklerse o kadar iyi diyor. Bakalım doktorum ne derse o olur ve bebeğin kilosu, gelişimi nasıl olur bilinmez ama benim doktor en son randevumuzda 38i görsek yeterli demişti. Aynen benim çevrem de hep 36,37,38.haftalarda doğum yaptı.

Karnim sisti tas gibi oldu wc cikamiyorum Allahimm sana geliyorummm sisman olan insanlarin Allah yardimcisi olsun nasil hareket edebiliyolar ya asiri sis olmayan karnimla yuvarlaniyorum resmen top gibi ordan oraya oyy ooyy :KK43:
Bende havalar sogudu ama montlarin onu acik geziyorum. Esim nont alalim dedi dedim ne gerek var xxl falan alcaz. 1bucuk ay sonra dogum var bu surede en fazla 10-15 kere giyerim gerek yok dedim. Idare etmeye calisiyorum. Hatta bugun kendime pantolon aldim 3 hamile pantolonum vardi bunu normal pantolon aldim dusukbel giycem cok yakisti hemde hamilelik oncesi bedenim kumas pantolon normalde arabel gibi ben dusuk bel yapcam 😂 hamilelik oncesi bedenime zor da olsa sigiyorum bacak ve basenden de almisim ama az. Hamile koyafet ve pantolonlarima aciyorum zaten cok sevmedim pantolonlarimi sanki duscek gibiler hep hic rahat degil ag kismi surekli dusuyor belimi mi ayarlayamadim acaba

Gecmis olsun yaaa :KK43:

Benim koca balık burcundan, mukemmel biridir. Balik,oglak ve akrep burçlarına karsi cok onyargiliydim ben de. (Çoğu kişinin ikizlere oldugu gibi ) ama esimle beraber yiktim bu onyargimi. ((Ben ve kizim da ikizler burcundaniz bu arada :KK70: ))

Icine mi doguyo giz

evet sekerim son dakika bir degisiklik yapmazsaniz omer koyucaksiniz bence guzel bir isim,
balik kesinlikle kotu degil hatta bir akrep olarak anlasirim ama cok hassaslar icine atiyorlar cok vericiler karsilarindakilere,
ben istiyorumki biraz cevval olsun guclu olsun anasi gibi 😀 cok duygusallik yipratici, zaman zor insanlar acimasiz

ya eşin çok abarttı bu isim mevzusunu bee ne olacak yani bir karar verecek o kadar 🤷‍♀️
benim eşim sadece bi isme takıktı vazgeçti tamam şimdi bul diyor da bakalım ona beğendirmek zor olacak mı seninkine diyorum da benimki farklı değil bence :KK70:

liste de sayılmaz ama aklıma gelenler,
Batu
Mete
Barış
Tuna
Atakan
Uraz
Mert

geçmiş olsun size de canım :KK43:
aynen öyle sürekli hastalık oluyor ama gerçekten seneye daha iyi olacak emin ol. ilk sene böyle oluyor ne yazıkki.
gerekirse doğuma yakın göndermezsin riske atmazsın.

o kadar yoruldumki bugün, afedersin ancak söyleyerek betimleyebilirim, bütün dünyanın yükü vajinamda sanki. öyle ağrıyor yani başka türlü anlatamadım 😂
Abartan varsa emin olabilirsin o eşim degil benimdir. Çünkü israrla esimin icine sinen ve onun istedigi isim olsun diye tum uğraşım. Adalet duygum cok benim. Kizimda soz bana aitti, cok rahat koydum ismini. Bayiliyorum adına kuzumun.

Her krese başlayan mutlaka hasta oluyor mu canim ya?
Normalde Bahar i 2020 yeni donemde verecegiz ya biz krese, belki bi ihtimal erkene cekebiliriz haftada 3 gun seklinde baslasak mi diyorum. Bi arkadasimin oglu gidiyor o bayagi bi cesaretlendirdi beni, eger kesin hasta oluyorsa her cocuk o zaman mecbur beklerim eylulu. Ne dersin?

Evet kolestaz doğurmadan tamamen geçmese de ilaçla dizginlenebiliyo ama yine de 40ı beklemiyorlar. Zaten beklense de kolestazı olan 40dan önce doğuruyomuş. :)

Benim dr kolestaz teşhisinden önce de 40ı bekleme taraftarı değildi zaten de 2 şubat'a yani 37+3e de erken diyebilir.

Emaan sağlıkla ve 21 ocaktan sonra gelsin de gerisi çok önemli değil :)
Bende 38 e kadar bari beklesek diye teklifle gtcem kolestaz cikarsa ama bnce cikcak ayaklarim cok kaşınıyo cnm ya😞

Back
X