Ben yine dün gece hastanedeydim. Sabah acildeki serum hiç etkili olmadı. Doktorum aradı nasılsın diye çok kötüyüm dedim akşam hastanedeyim gel dedi. Hastaneye gittik muayene öncesi nst çekiliyorum her zaman. Nst çekildim sancılar 20-30 çıkıyor. Sora muayeneye gittim sen influenze olmuşsun büyük ihtimalle hemen test yapalım dedi. Muayeneden sorada sonucun çıkar dedi. Ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi . Muayene sırasında karnın çok kötü senin sancın var dedi bida nst çekil birde serum taksınlar dedi aynı anda. Bebiş yine çok şükür iyi görünüyordu. Doğum için 2-2,5 hafta daha geçirmeye çalışcaz dedi. Nst ye çıktık bu sefer sancılar düzenli şekilde 100-100 çıkıyo. Eşimi çağırdı o ara doktor sonucum çıkmış influenze olmuşum. ilaç almaya yolladı. Sonra ebe nst de sancıları görünce doktora haber verdi. Doktor geldiğinde Doğuruyosun napcaz dedi. Alttan açıklığına bakmamız lazım serum bitsin. Eşim geldiğinde hemen ilacı verdiler. Doktor gitti ebe öuayene edecekti biz bu sefer doğumu tetikler diye korktuk biraz istemedik. Doktora heber ettiler tekrar geldi. Bu şekilde seni eve yollayamam 3-4 cm açıklığın varsa bebek için riskli korkma dedi ben zaten normalde sonuna kadr muayene etmiyorum ebe hani hafif bakacak dedi. Muayene oldum açıklık yokmuş yeni yeni yumuşamaya başlamış. Rahat doğumun olur dedi. Muayene sorası kan gelebilir demiş korkma demiş ben anlamamışım. Eve geldiğimde mukozamsı pembe kan geldi. Ebeyi aradım bazılarının hassas olup kanıyormuş. Ama acaba nişanımmıydı gelen emin olamadım belki beni korkutmamak için öyle söylediler

bugün yine haberleşicez doktorumla.
Buda nstm