• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

vallahi senelerdir troid hastasiyim oyle zamanlarim olduki bazen her hafta kan verdim ama kolumdan birtane damarim var hep ordan veririm ama elimin ustunden acilmasi resmen kabusum gibi bisey ,dusun uyuyamadim sirf oyuzden ,bilseydim ogunden sonra 2 sene uyuyamicagimi ,kesintisiz uyurdum o gece 😄
Bende tiroid hastasıyım bende sürekli kan veririm, artık damar yolu görmek istemiyorum bıktım valla. Birde kan sulandırıcı yüzünden kanım durmuyor. El üstü acıyor ya ama emzirme için rahat olsun diye ordan açıyorlar. Bir de sonda kabusum var ilkinde uyuşturunca takmışlardı. Bunda da uyuşturunca takın diyeceğim. Canlı canlı taktıramam ya 🤣

@Merve2407 ombreye izin verdimi doktorun ? Benim doktorum boyaya izin vermedi saç derisi en hızlı emen yer dedi. Psikolojini col etkilemiyorsa boyatmanı önermem dedi.
Bende yaklaşık 20-30 beyaz saçımla kaldım öyle.
Diplerde fena cıktı
benim doktorum son 3 ayda boyatabilirsin dedi

Bende tiroid hastasıyım bende sürekli kan veririm, artık damar yolu görmek istemiyorum bıktım valla. Birde kan sulandırıcı yüzünden kanım durmuyor. El üstü acıyor ya ama emzirme için rahat olsun diye ordan açıyorlar. Bir de sonda kabusum var ilkinde uyuşturunca takmışlardı. Bunda da uyuşturunca takın diyeceğim. Canlı canlı taktıramam ya 🤣
evet evet birde sonda varki onuda soyliyimde ameliyatta taksinlar😄 amann bi cocuk dogurucaz bin tane teferruatla ugrasiyoruz 😄

Acaba zorunlu mu elden açılması koldan açsalar olur mu bi hemşire ayarlamam lazım 😁
hahaha bende sansimi cok denedim ama yemediler 😂 ameliyatta kesinlikle el ustunden takiyorlar sekerim birde emzirirken daha rahat oluyor,damaryolu koldayken emzirmek cok zor olur

Ahhh ahhhh ne diyeyimm herkes bir alem olmuş...sen valla karninda bebenle simdiye kadar herhalde yorgunlugunu belli etmemissinki halaaaa senden medet uman var... coook enterasan ya.. bosver uzulme kuzum once kendin icin yasaman gerektigini hayat acimasizca vuruyo insanin yuzune.. kolu agriyoduda sen dr muydunda ilgilenmedin... arada boyle seyler olur.. kv umarim tawir yapmamistir... guzel dusun kendini kotuluklerle boğma... bebelerinle ilgilen... yani napiolarsa yapsin onlarda bosver
Durumu iyi değilmiş eşimin bayılmış ayıltmışlar belki tekrar ameliyat olacakmış

Sağolasın canım. Eşim akraba olduğunu başta bilseydim hırsızı arsızı polis yapmışlar derdim diyor. Şikayetçi olmuş adam özür diletmeye getirmiş eşim beddua etmiş 🤣 şimdi tamire verdi 750tlye anlaşmış pazartesiye kadar araba yok 😩 çocuk tutuklanmış. Çocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kocaman adam gibi duruyor. Araba lastiklere çarpıp durmuş Allahtan bir yayaya çarpmamış. Herkes Allah korudu abi seni diyormuş araban aracı sıyırmayıp ortadan girebilirdi demiş.O zaman bizim araba pert olurdu kasko 100 bin liralık arabaya 75 civarı veriyormuş . Bu para bizden çıkacakmış ve bunu yaşayacak mışız 🤷‍♀️
şükür buna da canim ya allah beterinden korusun insallah
Sonda kabusu bendede var bende genel oldugum icin ameliyathanede takmislardi ve uyumadan taktilar 3 hemsire hucum etti ben bacami açmayınca😂😂😂 zaten soguk usuyorum birde ustune bunlar burda da anlasmaya caliscam uyutunca takin dicem umarim kabul ederler😐😐

vallahi senelerdir troid hastasiyim oyle zamanlarim olduki bazen her hafta kan verdim ama kolumdan birtane damarim var hep ordan veririm ama elimin ustunden acilmasi resmen kabusum gibi bisey ,dusun uyuyamadim sirf oyuzden ,bilseydim ogunden sonra 2 sene uyuyamicagimi ,kesintisiz uyurdum o gece 😄
😂😂😂
bende o mantıkla bu aralar kedi gibi fırsatını bulduğum yerde uyuyorum 😂😂
Sağolasın canım. Eşim akraba olduğunu başta bilseydim hırsızı arsızı polis yapmışlar derdim diyor. Şikayetçi olmuş adam özür diletmeye getirmiş eşim beddua etmiş 🤣 şimdi tamire verdi 750tlye anlaşmış pazartesiye kadar araba yok 😩 çocuk tutuklanmış. Çocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kocaman adam gibi duruyor. Araba lastiklere çarpıp durmuş Allahtan bir yayaya çarpmamış. Herkes Allah korudu abi seni diyormuş araban aracı sıyırmayıp ortadan girebilirdi demiş.O zaman bizim araba pert olurdu kasko 100 bin liralık arabaya 75 civarı veriyormuş . Bu para bizden çıkacakmış ve bunu yaşayacak mışız 🤷‍♀️
ya ben bu ülkede yaşanan hiç bir absürt olaya şaşırmıyorum artık pes doğrusu 🤦‍♀️
geçmiş olsun canım bununla atlattınız yine şükür.

Durumu iyi değilmiş eşimin bayılmış ayıltmışlar belki tekrar ameliyat olacakmış
yaa inşallah ciddi bir şey değildir canım neden bir daha ameliyat olması gerekebilirmişki?
allah şifasını versin bir an önce, zor günler yaşıyorsun ama sonu iyi olsun inşallah :KK43:

bnde son haftam kaldı şirketteyım göya :KK70: daha kutsal görevımın basındayım :) sende aynı trıpleri atıyosun demekkı @KARABATAK_ cım :)
Trip atmayan yokturrr yaaa.
Benim triplerimi taklit eder eşim :D
Benim çevremdekiler saçımı kestirmeme bile izin vermediler 🤦‍♀️
Sac ve tirnak ayni sey.
O zaman tirnak da kesilmesin.
Of cok sacma su batillar ya.
evet evet birde sonda varki onuda soyliyimde ameliyatta taksinlar😄 amann bi cocuk dogurucaz bin tane teferruatla ugrasiyoruz 😄
:D dimi ya hiccc

Aaa cok kotu olmus canim ya insallah en kisa surede iyilesir esin 🙏😐
😂😂😂

ya ben bu ülkede yaşanan hiç bir absürt olaya şaşırmıyorum artık pes doğrusu 🤦‍♀️

yaa inşallah ciddi bir şey değildir canım neden bir daha ameliyat olması gerekebilirmişki?
allah şifasını versin bir an önce, zor günler yaşıyorsun ama sonu iyi olsun inşallah :KK43:
Sağolun kızlar kanama olabilirmiş MR dan sonra belli olacakmış 2 gün yatıralım demiş dr

Merhaba kızlar nabersiniz ❤ geçmişi fazla okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.

burda normal doğum için yürüyüş yapanları gördükçe kendime kızıyordum, ilk gebeliğimde bende hep yürürdüm. ama bunda vakit olmuyorki 🤷‍♀️ sonra bi farkettim aslında yürüyüşe ihtiyacım yok zaten totomun üstünse duramıyorum 😂 bakın saat daha 12:30 ve benim attığım adım sayısı bu.

7E96ED00-F37C-4913-A5CA-B2C404D1CC24.webp

servis şoförünün cenazesi varmış kızı okula ben götürdüm, ordan eve çıksam bir iki saat sonra doktor için bi daha çıkıcam evden. bende hastaneye gelip nstyi çektireyim bari dedim. okulla hastane arası 600 m falandır orayı da yürüdüm. şimdi saatin 1 olmasını bekliyorum hastane kantininde. randevum da 14:45. o arada naparım bilmiyorum. ama totom dondu. ama yine de çok güzel çünkü alev alev yanıyodum oh bi ferahladım 😂

😂😂😂

oh uyu sekerim bolbol yarasin ☺️

Sağolun kızlar kanama olabilirmiş MR dan sonra belli olacakmış 2 gün yatıralım demiş dr
inşallah öyle bir şey yoktur canım.
trip attığın için de kendini suçlu hissetme sakın. erkekler böyledir arkadaşım, sabırsız dayanıksız hemen parlayan ama sönen.. senin eminim halin bazen ondan daha kötüdür ama kadınlık içgüdüsüyle biz hep sabrederiz, içimize atarız. şimdi canı da yandığı için sana patladı muhtemelen ama o da pişman olmuştur. üzme kendini her şey iyi olacak inşallah.

Ay biri de beni sofra hazırlayıp çağırsa ama nerde. Hiç şöyle dört başı mağmur bir sofra kurup çağırmıyor kimse. Ben niye çağırıyorum acaba 🤔 Afiyet olsun şekerim
Gel sekerim hala sofradayiz 😆

Ne uykusuymus goren cocugu onun tasidigini dusunur.. cok yapiciyim ama maalesef yapamadim diyemedim guzel bisi...
Cok sever uykuyu kuzum oyle kabullendim yapacak bir sey yok 🤷🏻‍♀️ Allahtan esim gec girisliydi de onunla birlikte yaptik sabah sabah hamur yogurttum kocisime 😂😂

inşallah öyle bir şey yoktur canım.
trip attığın için de kendini suçlu hissetme sakın. erkekler böyledir arkadaşım, sabırsız dayanıksız hemen parlayan ama sönen.. senin eminim halin bazen ondan daha kötüdür ama kadınlık içgüdüsüyle biz hep sabrederiz, içimize atarız. şimdi canı da yandığı için sana patladı muhtemelen ama o da pişman olmuştur. üzme kendini her şey iyi olacak inşallah.
Hayır suçlu hissetmedim ama çok üzüldüm ya birşey olursa gönülsüz gitti dedim aklıma o geldi babası da diyor ki kahvaltı yapsaymış şekeri düşmez bayılmazmış bana mı laf soktu anlamadım yolda yedirseydiniz dedim ben de

Back
X