• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar kafama takılan bir konu var netten de bişey bulamadım konu hakkında, iki hafta önce bugün kontrolde bebeğin flaş 61 mm çıktı, bugün aynı doktor aynı cihazla 59 mm ölçtü🤨 haftasında göre çok kısa bi değer olduğundan eski sonuçlara baktım bunu farkettim, sorucağım şey şu ki böyle kısalması mümkün mü hiç karşılaştınız böyle birşeyle🤔

Sezeryan sonrası hemen duş oluyor mu ?
Ben ertesi gün almıştım öğlen 12.15 gibi. Sezeryan alındım akşamına tamamen yürüme gaz işi bitmişti 🤣 sabah duş aldım ve herkese öneririm duşu gerçekten bütn ağırlık gidiyor üzerinizden 😌ben günlük duş alan biri olduğumdan belkide çok rahat etmiştim

Iyi akşamlar herkesee 🌸🌸🌸
Bugün bizim de kontrolümüz vardı. Boy söylemedi kilomuz 2817 gr olmuş. Suyumuz yerinde. Bebişin bası aşağı inmeye başlamış baskı yapabilir dedi doktor. Arada hissediyorum zaten asagida dedim normal dedi. Yüzünü göremedim ilk kez aşağıda olduğu için :KK43: kasılmaların cıkmış o da bebek hareketli olduğu için normal dedi. Herşeye normal dedi sağolsun. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. NST sonucum da aşağıdaki gibi selozy olsaydı hemen yorumlardı şimdi :KK33:
Selozyden sonra doğuran olmadı değil mi kızlar 😀
Sancilarini hissediyo musun canim baya yuksek cunku 100 leri bulmus 🙄 dr un ne dedi bu duruma ?

Kızlar kafama takılan bir konu var netten de bişey bulamadım konu hakkında, iki hafta önce bugün kontrolde bebeğin flaş 61 mm çıktı, bugün aynı doktor aynı cihazla 59 mm ölçtü🤨 haftasında göre çok kısa bi değer olduğundan eski sonuçlara baktım bunu farkettim, sorucağım şey şu ki böyle kısalması mümkün mü hiç karşılaştınız böyle birşeyle🤔
Flaş dediğiniz ne fl ölçüsümü.
Doktor ne dedi peki🙄 makinelere cokta güven olmuyor yaa yada bebişin pozisyonuyla alakalı olabilir belki.
Çünkü nasıl kısalsın kemik

Ay abla 120 imkansız gibi oluyor biraz🤣 ben 140 ın altında tutmaya çalışıyorum azcık kaçamak yapsam 145 150 oluyor. Sonra üzülüyorum inşallah şu son günleri sorunsuz tamamlarız.
Allahtan bebişte şekerden etkilenme durumu yok şimdilik inşallahta olmaz
Neyseki az diyetle kontrol altına alınabiliyor bizim şekerler uslular☺
İnşallah sorunsuz atlatırız canım.

Flaş dediğiniz ne fl ölçüsümü.
Doktor ne dedi peki🙄 makinelere cokta güven olmuyor yaa yada bebişin pozisyonuyla alakalı olabilir belki.
Çünkü nasıl kısalsın kemik
Ay evet telefonun azizliği fl ölçüsü🙈 bana da o kadar garip geldik kontrole gittiğimde sorucam ama daha on gün var, netten araştırdım dedim hiç bi bilgi yok çok garip cidden, acaba dedim Allah korusun hastalığı filan mı var bebeğin😣 buraya bi yazıyım dedim o yüzden içim rahat etmedi

Ay evet telefonun azizliği fl ölçüsü🙈 bana da o kadar garip geldik kontrole gittiğimde sorucam ama daha on gün var, netten araştırdım dedim hiç bi bilgi yok çok garip cidden, acaba dedim Allah korusun hastalığı filan mı var bebeğin😣 buraya bi yazıyım dedim o yüzden içim rahat etmedi
Bence içiniz rahat olsun kemiği nasıl kısalsın makineyle alakalıdır yada o anki duruşuna göre yanlış ölçüşmüştür.
Allahın izniyle sorun yoktur annesi❣️

Ay abla 120 imkansız gibi oluyor biraz🤣 ben 140 ın altında tutmaya çalışıyorum azcık kaçamak yapsam 145 150 oluyor. Sonra üzülüyorum inşallah şu son günleri sorunsuz tamamlarız.
Allahtan bebişte şekerden etkilenme durumu yok şimdilik inşallahta olmaz
Sanirim icimizdeki deli benim.
Ben 2.saat 140 ve altiysa tamam diyorum.
Ona gore de yiyor iciyorum hep.
1.saati de cogu zaman olcmuyorummm.
Birde sekerden etkilenen bebekler iri oluyor deniliyor ya habire, benimki gebelik haftasi herkesin 2800 ken 2500 cikinca damarin etkisi de var tabii, heh diyorum sekerden etkilenmiyor ben boyle devam edeyim :D

Sanirim icimizdeki deli benim.
Ben 2.saat 140 ve altiysa tamam diyorum.
Ona gore de yiyor iciyorum hep.
1.saati de cogu zaman olcmuyorummm.
Birde sekerden etkilenen bebekler iri oluyor deniliyor ya habire, benimki gebelik haftasi herkesin 2800 ken 2500 cikinca damarin etkisi de var tabii, heh diyorum sekerden etkilenmiyor ben boyle devam edeyim :KK70:
Valla en iyisini yapıyon dicemde hangisi doğru bi bilsek 😀 benim doktor 145 e bile 140 ı geçme dedi.
Bence birinci saat için 160 a kdr aralık varsa bile benimki sıkı tutayım diye 140 diyo gibime geliyor ama bende yinede dediğini yapmaya calışıyom allahım sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
Hamileyken cidden zormuş bu şeker işi mesela az önce canım birşey istedi doğum yaptıgım gibi ondan 3-5 tane yicem 🤣🤣

Ben ertesi gün almıştım öğlen 12.15 gibi. Sezeryan alındım akşamına tamamen yürüme gaz işi bitmişti 🤣 sabah duş aldım ve herkese öneririm duşu gerçekten bütn ağırlık gidiyor üzerinizden 😌ben günlük duş alan biri olduğumdan belkide çok rahat etmiştim
Sezeryan kesiği için bir sıkıntı olmuyor o zaman. Daha önce doğum yapmamış gibi herşeyi unuttum. Kaçıncı gün duş aldım hatırlamıyorum bile 🥴 evet duş aldıkça rahatlar insan.

Valla en iyisini yapıyon dicemde hangisi doğru bi bilsek 😀 benim doktor 145 e bile 140 ı geçme dedi.
Bence birinci saat için 160 a kdr aralık varsa bile benimki sıkı tutayım diye 140 diyo gibime geliyor ama bende yinede dediğini yapmaya calışıyom allahım sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
Hamileyken cidden zormuş bu şeker işi mesela az önce canım birşey istedi doğum yaptıgım gibi ondan 3-5 tane yicem 🤣🤣
Ben de neler yicem nelerrrrr ;)
Afiyet olsun simdiden bize.🤗
Sezeryan kesiği için bir sıkıntı olmuyor o zaman. Daha önce doğum yapmamış gibi herşeyi unuttum. Kaçıncı gün duş aldım hatırlamıyorum bile 🥴 evet duş aldıkça rahatlar insan.
Ben eve geldigim zaman yapmistim duşu.
Zaten bant oluyor ya sıkıntı olmuyor.

Sancilarini hissediyo musun canim baya yuksek cunku 100 leri bulmus 🙄 dr un ne dedi bu duruma ?
Ben hissetmedim ama doktor normal dedi canım 🤷‍♀️
Ebe nst cihazını baglayacagi zaman da kasilman mı var senin karnın çok sivri dedi ama o da alışkın olduğum bir görüntü. Çünkü hep sivri ve ben onun poposu olduğunu düşünüyorum 😄

Arkadaşlar bizim burada doğumun ertesi günü doktor eve gönderiyor de sezeryan da olsa ikinci gece kalma olayı yok tuvalete cıkılmasa bile lavma yapılıyormuş yeni doğum yapanlardan öğrendim sizin hastaneler nasıl bilmiyorum

Ben hissetmedim ama doktor normal dedi canım 🤷‍♀️
Ebe nst cihazını baglayacagi zaman da kasilman mı var senin karnın çok sivri dedi ama o da alışkın olduğum bir görüntü. Çünkü hep sivri ve ben onun poposu olduğunu düşünüyorum 😄
Dr un normal dediyse vardir bir bildigi kuzum ama 100 lere cikmis sende bendensin sanci var his yok 😂

Back
X