• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Canim cok sevindim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin hayirli olsun bebisiniz🤗🤗😍

Çok garip bi duygu endişe hepsi var hiç bişeyim hazır değil daha kuaföre gittim yarı işimi hallettim ev işi çanta yerleşicek 🤦🏻‍♀️ Eşim hep yarın yarın dedi ona al sana yarın demek istiyorum 😖
Hazır olun kızlar valla ben beklemiyodum böyle bişey baş gelişimin geriden gelmesi ne oluyo acaba ? Bilen yok mu ki doktor önemli bişey görsem perinatologa yönlendirirdim dedi ama içim rahat değil

He valla inşallah canım güzelde olsa doğurun dicem stresi kaldıramam daha fazla
Canım pekmez süt ceviz muz kaşar bulgur bunlar bebeğe kilo aldırıyor birde kırmızı meyveler bu haftalarda aldırıyormuş instagramda gördüm 🤗 kuzucuk kilo alır

Çok garip bi duygu endişe hepsi var hiç bişeyim hazır değil daha kuaföre gittim yarı işimi hallettim ev işi çanta yerleşicek 🤦🏻‍♀️ Eşim hep yarın yarın dedi ona al sana yarın demek istiyorum 😖
Hazır olun kızlar valla ben beklemiyodum böyle bişey baş gelişimin geriden gelmesi ne oluyo acaba ? Bilen yok mu ki doktor önemli bişey görsem perinatologa yönlendirirdim dedi ama içim rahat değil
Haftasina gore bas cevresinin biraz daha kucuk olmasi canim koca kafali olmasindan iyidir ama bence benimkinin kafasi haftasina gore buyuk cikiyo normal dogum istiyorum ya kafasinin cikmasi biraz daha zaman alacak sanirim buyuk oldugu icin babasi kilikli 😆

Kızlar herşey çok ani oldu hala şoktayım. Biraz emzirdim . Annem gazını çıkardı yalnız çok üşüyorum . Doktorumuz çok ilgilendi. Ben baya sancı çekmişim dünden bu yana. Karnım acımaya başladı ayaklar uyuşuk spinal oldum kum torbası koydular karnıma. Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınıza.

Kızlar herşey çok ani oldu hala şoktayım. Biraz emzirdim . Annem gazını çıkardı yalnız çok üşüyorum . Doktorumuz çok ilgilendi. Ben baya sancı çekmişim dünden bu yana. Karnım acımaya başladı ayaklar uyuşuk spinal oldum kum torbası koydular karnıma. Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınıza.
Spinal sezaryen rahat oldu demi canım sıkıntın yok iyisin çok şükür 🥰 bebişte iyi maşallah 🥰 🥰 🥰

Kızlar doğum oldu 2.750 kilosu emzirmeye çalışıyorum ben ve çocuk sağlıklı küveze almadılar odamızdayız daha isim ve çikolatası bile hazır değildi
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏 İnşallah sorunsuz evinize de çıkarsınız☺Sizin bu günler çok atraksiyonlu oldu canım ama herşey güzel oldu sonunda❤️❤️

Ayaklarina kat kat giydirsinler canim sicak tut kendini seninde gazin olmasin evet ani oldu ama olsun cok sukur ikinizde iyisiniz 😍😍

tedbirli olmakta fayda var tabi sen 36 dasin cnku ne olur ne olmaz 😄

evet canım bir de eksik damar yüzünden beslenemez de gelişimi durursa hemen alır. 37’yi doldursam rahatlayacağım. yarın tam 36+0 olucam.

yalnız @KARABATAK_ tan hiç ses çıkmadı saatlerdir, çok merak ettim ya.

çok duygulandım ya inan şu an gözlerim doldu hissettiklerini bildiğim için.
ikinci kez anne olmak çok daha başka oluyor değil mi :(

evet canım bir de eksik damar yüzünden beslenemez de gelişimi durursa hemen alır. 37’yi doldursam rahatlayacağım. yarın tam 36+0 olucam.

yalnız @KARABATAK_ tan hiç ses çıkmadı saatlerdir, çok merak ettim ya.
Bence o da dogum yapti onunkisi genel sezaryen mi olacakti sanki oyle kalmis aklimda eger oyle olduysa ayilma sureci bebekle ilgilenme falan yazamamis olabilir

Babası oğlanı getirmeye gitti bakalım o ne tepki verecek . Çok başka bir duygu ikinci kez anne olmak . Daha giydirmediler beni, onlar gelip giydirecekmiş ayaklarım açılmadı açılınca giydirebilirler. ameliyat esnasında sakinleştirici istedim çünkü midem çok bulandı ve bacaklarım çok ağır geldi bana. Rahatladım sonra. İnsan heyecanlanıyor çünkü .

Canım doğum mu oldu Allah sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin nasılsınız peki şimdi 💐🥰

Babası oğlanı getirmeye gitti bakalım o ne tepki verecek . Çok başka bir duygu ikinci kez anne olmak . Daha giydirmediler beni, onlar gelip giydirecekmiş ayaklarım açılmadı açılınca giydirebilirler. ameliyat esnasında sakinleştirici istedim çünkü midem çok bulandı ve bacaklarım çok ağır geldi bana. Rahatladım sonra. İnsan heyecanlanıyor çünkü .
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebişin, öyle böyle derken oluverdi bak ne güzel, bundan sonra hemen toparlanın evinize gidin inşallah, çok geçmiş olsun sana da 😘

Back
X