• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

çok sevindim canım çıktınız demek harika ❤ ay gaz sancısı çok fenadır ya sıcak su torbası koy hep sırtına falan.
kendi kendine mi çıktın tuvalete? yoksa lavman mı yaptılar?

Deniz şimdi çok tepki gösterecektir çok normal ama zamanla geçecek, her çocuk alışıyor 🥰
Sağol canım . Kendi kendime çıktım. Bu ilkine göre çok daha rahat oldu . Nedenini ablama sordum ameliyathane hemşiresi. Önceki sezeryanda kesiklerin ilkti. Şimdi zaten ordaki dokuların hassasiyetini yitirdi dedi. Omuz ağrısı sezeryanda oluyormuş sakın açık bırakmayın Kızlar özellikle emzirirken. sıcak su torbası koyuyorum canım yoksa nasıl acıyor anlatamam
Deniz hiç oralı değil. Kıskanıyor sürekli.

ne yazık ki gebeliğin bir hediyesi bu. yani bana öyle oldu. özellikle normal doğum yapanlarda olması daha yüksek ihtimal tabii. ama söyle doktoruna mutlaka uygun görürse yazsın. benimki uygun görür seninki belki görmez bilemeyiz o yüzden ilaç ismi söylemedim canım.

hiç yok canım. diş kanaması değildi onu çok net anladım, resmen ağzımda kan birikmiş, genzimden akmış. burnum benim kanar ya ara ara. kbb gördü baktı bişey yok dedi ondan içim rahat. hamileliklerde daha çok oldu, yüksek kan basıncımız o yüzden sanırım.
iyi bari canim ,onemli bisey olmasinda

Selam kizlar nasilsiniz
Az once erzak dolabina bakmak icin asagiya comeldim kalktigimda basim bir donduki hayatimda ilk defa cok kotu oldum allahtan annem var yanimda esimde calisiyor bugun cok sukur bisi olmadida cok korktm ama

Begüm’ü yıkamak artık o kadar zor ki iki büklüm oluyorum ya 😭 babası da pazar günü çalışıyor. gerçi evde olsa da ona yıkatmaz, özel bölgesi konusunda çok hassas. ben öğrettim ona ama mecbur kalırsak baban görebilir demiştim, yine de pek sıcak bakmıyor 😀 hadi yıkamak neyse de saçları beline geliyor, kış diye mecbur kurutuyorum. kollarım kopuyor yahu. bu hamilelik ne zorladı beni ya 😯 çocuğu haftada iki yıkardım, artık bir yıkıyorum mecbur, kokmasa bari 😂

70 kiloydum 66 olmuşum . Bu bile iyi bir başlangıç bence. Zaten artık sürekli yemek yememe gerek yok kız kilo alsın diye ne bulursam yiyordum. Tuvalet anlamında çok rahatladım. Ama gaz fazla oluyor omuzlarıma sancı yapıyor. Sezeryan ağrısını bile geçti diyebilirim. Oğlan kızı kucağıma almamı istemiyor biz yandıkkkk🤣 evdeyiz şükür
Canım omuz ağrın gazdan değil ameliyathane soğuk oluyor omuzlar açık kaldığı için kas spazmı oluyor tutulma yani 🤣 ve çok çok ağrıyor

evet genelde stresten diyor doktor ,bende felaket gicirdatiyomusum ,sabah uyandigimda bazen cenem basim agrir,
Eczanede dislikler varmis onlardan almayi dusunuyorum kendisi duymuyo bile ama o cikan ses cok sinir bozucu benim uykum hafiftir bi de uyanincada hemen uyuyamam bazen sinirden dirsegimle agzinin ortasina geciresim geliyo 😂😂

Zeyf Zeyf , teşekkür ederim 🙏🏼 Klasik bir söz vardır ya hep duyarız ama yaşamadan anlamayız. Ölenle ölünmüyormuş . Ölenle ölünmüyor . Her gün yakıyor 🔥 sonra kalkıp devam ediyorsun işte
Bnde 7haftlik hamileyken kaybettim😞seni okdr iyi anliyorumki kv herseyime yardimci ama annem uzakta olsaydi telden sesini duysaydim o bile yeterdi gercekten gecmek yerine hergun acisi artiyo😭😭

Günaydın kızlar. Gerçi öğlen oldu artık. Bu haftayı gayet iyi geçirmiştim dün gündüzde iyiydim akşama doğru bende vücut temizliği yaptım ama bikini bölgesini traş yapıyorum riskli olduğum için. Hamilelikten sora normale dönerim ama. Temizlikten sora ağrım olmaya başladı. Hastanede ağrım arttı doktor muayene ederlende ağrın var dedi. Alttanda muayene etti. Ondan sora ağrılarım çok arttı ilacıda kestim haliyle çok sancım var özellikle vajinada hem içte hem kemiklerde. Kemiklerim ayrılacak gibi. Böyle ağrım olmuyordu en azından yürüyebiliyordum şuan yürüyemiyorum. Onun haricinde moralim çok bozuk psikolojimde bozuldu eşimede çok kırgınım doğumdada istemiyorum onu. Ben bazen olumsuz durumlarda gülerek tepki verebiliyorum bu çocukluktan kalma bir durum. Dün doktor gelişimi yavaşladı 35. Haftada kaldı dediğindede gülümsedim istemsiz niye gülüyosun diye söylendi iyi beslenmedin dedi. Ayrıca çocuk gelişiminin beslenmeyle aşırı bağlantılı olduğunu düşünmüyorum onca durumu olmayan aileler var çatır çatır doğuruyorlar. Birde üst üste sürekli birşeyler oldu hep tam iyi oluyor derken başa sardım kaç kere Psikolojim kaldırmıyor artık. Kimseyi görmek duymak istemiyorum. Eşim bebeğe üzğldüğümü düşünüyor sadece geliyor sarılıyor ama istemiyorum onuda bilmiyoruö nasıl geçireceğim bu zamanı
Üzülme kuzum seni cok iyi anliyorum sürekli yatmak zorunda kaldın şu ara bnm de son bir bucuk ayim böyle geçince insanin psikolojisi zorluyor.
Kilo konusuna gelince bende toplasan bastan beri 7-8 kg anca aldım. Bebek ne şekilde olursa olsun sömürüyor zaten. Dediğinde haklisin Allah yardımcıları olsun ne beslenemeyen anneler var tamamen bünye genetikle alakalı atlatacaz Allahın izni ile kucagimiza alinca herşey sifirlanacak bu yüzden işte annelerimiz ikinci üçüncü çocukları yapmışlar yaa 🤗👼😇
Bak bu video icimi rahatlattı benim bebeği az kilolu mu besleyemedim mi diye düşünen üzülenler icin paylaşıyorum.
NOT⭐ Bu doktoru çok sevdim baba adaylarını uyarıyor hamilerin üstüne gitmeyin diye 🤭

Sağol canım . Kendi kendime çıktım. Bu ilkine göre çok daha rahat oldu . Nedenini ablama sordum ameliyathane hemşiresi. Önceki sezeryanda kesiklerin ilkti. Şimdi zaten ordaki dokuların hassasiyetini yitirdi dedi. Omuz ağrısı sezeryanda oluyormuş sakın açık bırakmayın Kızlar özellikle emzirirken. sıcak su torbası koyuyorum canım yoksa nasıl acıyor anlatamam
Deniz hiç oralı değil. Kıskanıyor sürekli.
yaa çok acayipmiş halbuki hep ikinci sezeryan daha zor olur gibi geliyo insana ikinci kez kesilince. iyi hissetmene sevindim canım inşallah omuz ağrın da hemencik geçer.

A Alisdendef canim cok sevindim eve cikmissin bende hep.korkuyordum icim rahatladi biraz 2. Daha rahat dedin ya korkumdan kac zamandr uyuyamiyordum gerci ben genel olurum o nasil.olur bilmiyorum ama insallah senin gibi cabuk toparlarim

Merhaba ben de düz beyaz çıtçıtlı bodyleri 4 tane h&m den aldım 0-1 ay 2 tane 1-2 ay iki tane 2 tane de lcwden aldım. Hastane çıkışlarının da 3 tane bodysi var. Gayet kalınlıkları normal göründü bana.
Benim sorunum şu, herkes dediki yenidoğanı başından geçmeli kıyafet giydirmek zor olur yandan çıtçıtlı al. Ben de onları dinleyip hast çıkışı hariç hepsini yandan çıtçıtlı aldım fakat hepsi uzun kollu 🙈🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Acaba uzun kollu üzerine bir de uzun kollu tulum çok mu sıkar rahatsız eder kafam karışık 🤔
Evet biraz zor oluyor çok ağlıyorlar giydirirken ama rahat geçsin diye de uzun kollu alamayız ki. Her takimin altina uzun kollu nasil giydirelim sicaklar. Yani yeri gelecek uzun kollu uzerine tulum giydirecegiz. Yeri gelecek askılı üzerine tulum giydirecegiz .Ben de askili zibinlari 0 3 13 3 6 aldim hep. Uzun kolluları da boy boy aldim. Uzun kollulari kac tane aldınız?

Ben çıldırmak üzeriyimm artık 😞
Eşimle kardeşim evi toparlıyolar ben bişey yapmıyorum yönlendirmeye çalışıyorum bensizde olmuyo daha çok yoruldum ve çok uyuşuklar çıldırıcam resmen sabahtan beri yaptıkları iş hiç bişey istediğim gibide olmuyo bi yandan arada sancı vuruyo miğdem yanıyo 😖

Evet biraz zor oluyor çok ağlıyorlar giydirirken ama rahat geçsin diye de uzun kollu alamayız ki. Her takimin altina uzun kollu nasil giydirelim sicaklar. Yani yeri gelecek uzun kollu uzerine tulum giydirecegiz. Yeri gelecek askılı üzerine tulum giydirecegiz .Ben de askili zibinlari 0 3 13 3 6 aldim hep. Uzun kolluları da boy boy aldim. Uzun kollulari kac tane aldınız?
Valla işte 0-3 yenidoğan vs olanları hep uzun kollu almışım🤔😰 3 aydan sonrakiler kısa kollu ya da askılı

M Merve2407 nerelerdesin? İyi misin?
Iyiyimmm canim. Esime kirginimm biraz. Dun sacma sapan birseye tartistik. Bugunde konusmuyoruz. Keyfim yok o yuzden. Yazilanlari da cok takip edemiyorum ama dogum yapan A Alisdendef @KARABATAK_ arkadaslar cok gecmis olsun. Sabahta kalktimm birsey hazirladim soylemiyim ismini. 10 tane yaptim esim 1 tane yedi bende 3 tane. Gerisi yenmedi. O kadar saat ugrastim. Otelde olsa 3-4 tane yerdi. Tripten yapmadi. O bana ben ona trip atiyoruz. Burasi cok hizlandi sanki takip edemiyorum duzenli.

Ben çıldırmak üzeriyimm artık 😞
Eşimle kardeşim evi toparlıyolar ben bişey yapmıyorum yönlendirmeye çalışıyorum bensizde olmuyo daha çok yoruldum ve çok uyuşuklar çıldırıcam resmen sabahtan beri yaptıkları iş hiç bişey istediğim gibide olmuyo bi yandan arada sancı vuruyo miğdem yanıyo 😖
Canım bi kadın ayarlasaydın günlüğü 200 tl inanki dip köşe bal dök yala oluyor niye böyle stres yaptın 🥴

Kızlar urasın dünkü resmi ama yine çol göstermedi yüzünü🥴
Bide gözünün üstü ne komik çıkmış kaş gibi 😀
Kaş değildir dimi o🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 510060D7-3AF8-4CDA-BCCE-C40C0B0F225D.webp
    510060D7-3AF8-4CDA-BCCE-C40C0B0F225D.webp
    11 KB · Görüntüleme: 69
  • 1CF494DA-5E60-4521-8FE6-86DBBEDACB13.webp
    1CF494DA-5E60-4521-8FE6-86DBBEDACB13.webp
    12 KB · Görüntüleme: 77
Back
X