• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

ayy dur daha 34. haftama yeni girdim sekerim daha cok erken bana 😄 bu arada ayni zamanda uyanmisiz bak ilginc bir tesaduf 😄3_4 gundur bel agrisindan öluyorum ,korkutma beni 😄
Bak seni yalniz birakmadim o mesaji atip uyuduktan sonrada ben uykumda yataga dogurmustum 😂😂😂 yine kiz dogurdum adi da begummus 😆 sabah hastaneye gidene kadar bebek oldu 5 6 yasinda koca kiz. Dr gittik bin tl muayene ucreti istiyo ay yine cok sacmalamisim 😎 esime diyodum bak ben sancilarimi hissetmiyorum sana yataga dogurcam demistim diyorum :KK70:

Kayınvalidelerden bahsedilmiş , bana dün en son konuştuğumuzda KV aynen şöyle dedi. Seni sezeryan mi ettirsek ? Babanla öyle karar verdik . Doğumhaneyede başında ben gircem. Dedi! Doğumhaneye girecekmiş ,herhalde beni kendi doğurtmayı planlıyor , ayrıca benim bi eşim bi kocam var niye sen giriyorsun doğumhaneye. Çocuğu kimle yaptıysam o girer illa biri girecekse . Onu da geçtim . KV ile KP kendi aralarında oturup konuşuyor benim sezeryan olmama karar veriyor ( şartlar normal Doğuma elverişli görünüyor şuan için ). Falan filan .bunlarla uğraşacak enerjim gücüm Yok benimki bana yetiyor zaten . Doğum zamanı gelsin bakarız dedim Geçtim . Ne zamanki mücadele etmeyi , kafaya takmayı bıraktım rahatladım valla . Yoksa insanı sinir hastası ediyorlar
Ayyy boyle seyler duydukca cinlerim tepeme cikiyo cok sinir oluyorruummmm 😤😤

Banada oluyo arada gece vuruyo bi gün rüyamda bi kadın hamur işi yapıyodu fırına vericekti yapma yapma miğdemi yakıyo onlar falan diyodum bi yandanda kulaklarımda hissediyorum yandığını vücutta etkileniyo napsın 🤣 hele yatmadan önce bişey yememeye çalış bide soda rahatlatıyo bu gece olmadı bende çok şükür
Hamileliğin başından bu yana hiç gazlı içecek içmedim. O yüzden içmiyorum. Su içiyorum o da pek etki etmiyor. Ben hamurişini rüyamda değilde gerçekte çok yiyorum :KK48: galiba onunda etkisi var. Ne yapayım hamur işi olmayınca doymuyorum .:olamaz:

Amin cnm beklenen bu hafta olması ama bana pek açılma olacakmış gibi gelmiyor. 36+3 üm ama ultrasonda 10 gün geri çıkıyor

O mide yanmalarından bende çok çekiyorum aşırı rahatsız ediyor

Amin cnm hayırlısıyla inşaAllah.
Az kaldı 33+5 teyiz. Dayanmaya çalışıyorum. :olamaz:

Selam, haftasonu bebişin bütün kıyafetlerini yıkadık, hastane çantasını hazırladık, benimki kaldı sadece onu da yerleştirdik mi tamamdır, üzerimden yük kalktı gerçekten uzun zamandır aklımdaydı dünkü doğumlar beni gaza getirdi iyi oldu:KK66:
Bende haftasonu hepsini hallettim gerçekten rahatladım . :)

Kakasinin rengi yesil renkteyse iyi beslendigi anlamina geliyomus. Guzel emiyorsa doyuyodur zaten suan midesi minicik onun 😇

tam olarak altın sarısı olursa doyuyor anlamına geliyor canım, bu konuda çok eminim çünkü altını her açtığımda altın sarısı rengi görünce mutluluktan uçardım 😂

Günaydın 🥰
Sanırım bir tek ben deliksiz uyuyorum 🤷‍♀️ ilk hamileliğimde bana da uykular haram olurdu ama bunda şu ana kadar nazar değmesin bayağı derin uyuyorum. bazen terleyip kalkıyorum, ya da çişe kalkıyorum. çiş öyle sıkıştırıyorki tuvalete iki büklüm yürüyorum 😂

sonra dalıyorum ama tekrar, hatta sabah 9’dan önce kalkamıyorum ama benim çalar saat kızım uyandırıyor tabii. artık oğlum doğumdan sonra beni uyutmayacak diye şimdi biraz müsaade mi ediyor ne 😂

canim ikinizin de ortak karari olsun esinjn de senin de istediniz birseye karar verirsiniz yada oglanin ismini kim koyduysa kizda onun hakki olabilir mesela🙄
benim oglan da oyleydi ya cok zor alistirmisdim cise kizi bilmiom henuz gorcez senden ve Canan_Ela Canan_Ela dan duyduklarima gore yandik😐 allah sabir versin bizee😀
benin arkadasimin göbeğide buyukdu cok fazla cnm ama dogumdan sonra dikkat edince normale dondu bnm kendim de ole inan cok spor yapdm diyet yaptm 1 bucuk senemi aldi eskiye donmem ama pskolojim alt ust olmusdu benim hayatimda gormedigm kilolar ve giyemedigim kiyafetlerm en sonunda kendi kendime vercrm dedim ve verdin sabirla herkes yerken ben ac kaldm mesela sende sabirla sporla cocuga bakan birisi olduktan sonra inan gerisi cok kolay benm suan bunda bakcak kimse yok oglumda kardesm gelmisdi her gun ama bu sefer yanlizim yani demem o ki verirsin merak etme😊

Canim kendini strese sokma sakin olabilir emmek istemeyebilir herkes emzirince anne olmuyor biliyorum cok istiosun ama zorlama yipratmak kendini mama takviyesi yap belli saatlerde hem sutun de dolar o sirada eger takarsan taamamen kesilir yapma bunu kendine bak ne guzel kavustunuz birbirinize🤗insallah sende guzelce dinlenirsin ve bol bol emzirirsin 🙏
insallah sizinkiler daha uysal olur canim ☺️

Bak seni yalniz birakmadim o mesaji atip uyuduktan sonrada ben uykumda yataga dogurmustum 😂😂😂 yine kiz dogurdum adi da begummus 😆 sabah hastaneye gidene kadar bebek oldu 5 6 yasinda koca kiz. Dr gittik bin tl muayene ucreti istiyo ay yine cok sacmalamisim 😎 esime diyodum bak ben sancilarimi hissetmiyorum sana yataga dogurcam demistim diyorum :KK70:
ooo sen fena ucmussun zeyfcim 😂 ben 8 e kadar uyumadim belimin agrisindan

Günaydın 🥰
Sanırım bir tek ben deliksiz uyuyorum 🤷‍♀️ ilk hamileliğimde bana da uykular haram olurdu ama bunda şu ana kadar nazar değmesin bayağı derin uyuyorum. bazen terleyip kalkıyorum, ya da çişe kalkıyorum. çiş öyle sıkıştırıyorki tuvalete iki büklüm yürüyorum 😂

sonra dalıyorum ama tekrar, hatta sabah 9’dan önce kalkamıyorum ama benim çalar saat kızım uyandırıyor tabii. artık oğlum doğumdan sonra beni uyutmayacak diye şimdi biraz müsaade mi ediyor ne 😂
aman nazar etme cnm kendine vala gozlerim yanio benimde uykusuzuktan artik kiz gelince sabaha kadar hortlak gibi dolanirim evde😂😂
insallah sizinkiler daha uysal olur canim ☺
Hic şansım yok ama hayirlisi diyelim 🤣🤣

Onun istediği bir isim ve benim istediğim bir isim olacak. Yine kıyamadım kocaya. Benim ailem sanki onun ailesi . Herkes bana karşı. Oğlanda babasının ismini koydurduğu için. Kızda karışmayacaktı güya. Bende bu kez öyle bedavadan olmaz dedim. Ay herkes beni mal hırsım olmakla eleştirmeye başladı. 🤪 kız bize valla bu gece mum tutturdu. Saat başı kalktı birde hemen ağlıyor . Altının kirli olmasina tahammülü yok. Sürekli emmek istiyor. Oğlan böyle değildi. Bu cimcime çektirecek bize.
Ay ne temiz titiz bir kız 🥰🥰 İnşallah gönlünüzden geçen isim olur 🙈

oglak burcu bir kizin oldu canim daha dur hersey yeni basliyor 😂
cok inatci ve sabirsiz oluyolar 4 yasina geldi benimki hala oyle ,istemedigi biseye ikna edemezsin imkani yok yapmaz ,
kiz kardesimde kizimda aralari 1 gun , ikiside ayni inatci keciler
Ay ne diyorsun ya . Şimdiden gözüm korktu. Zaten dün gece canımızı çıkardı . Ablamla ikimizi uyutmadı . Oğlum bebekliğinde çok uyumlu uysaldı. Emer uyurdu. Bütün apartman bebeğimiz olduğunu dün gece öğrenmiştir. 🤣

Kızlar dün gece abartısız 5 kez alt değiştirdik. Bez çok hızlı gidiyor. Ben 0 numara bez almıştım 1 numara büyük gelmişti oğlumda. 0 numara erken doğan ve kilosu düşük bebekler için ideal bence. Çantanıza bir paket koyun derim. Ama 3.5 ve üzerine tavsiye etmem. Şimdi bir paket daha aldıracam .

ooo sen fena ucmussun zeyfcim 😂 ben 8 e kadar uyumadim belimin agrisindan

hayırdır niye belin o kadar ağrıyor acaba canım, kendini yoracak bir şey mi yaptın? aman sende doğurma senin için erken daha 🙈

Kızlar bu sancı olayı nasıl bişey özellikle doğum yapanlar tecrübeli anneler ☺️

bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor genelde akşamları oluyor . Bel ağrısı oluyor çok ayakta kalınca.bazende ani batma hissi.
Ama çatı ağrısı hep var :(

Birde tuvalete çıkmam daha da sıklaştı. Suyum geldiğini anlarım inşallah çiş zannetmem:(

ÇAlışan anneler nasıl izne ayrıldınız dilekçe mi verdiğiniz çalıştığınız günleri nasıl eklettiniz. Bu konuda idarem bilgili değil çalıştığım günleri eklemezlerse sıkıntı olur diye stres yaptım:(

ÇAlışan anneler nasıl izne ayrıldınız dilekçe mi verdiğiniz çalıştığınız günleri nasıl eklettiniz. Bu konuda idarem bilgili değil çalıştığım günleri eklemezlerse sıkıntı olur diye stres yaptım:KK43:
Canım doktor rapor yazıyor ben 36.haftada ayrıldım raporu kuruma verdim o personel işlerine yazıyor sen sadece kuruma raporu veriyorsun o kadar gerisini kurum hallediyor

tam olarak altın sarısı olursa doyuyor anlamına geliyor canım, bu konuda çok eminim çünkü altını her açtığımda altın sarısı rengi görünce mutluluktan uçardım 😂
Bize egitimde oyle soylemislerdi yeni dogduklarinda yesil olurmus doyarsa 🙄

Back
X