• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar bu sancı olayı nasıl bişey özellikle doğum yapanlar tecrübeli anneler ☺

bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor genelde akşamları oluyor . Bel ağrısı oluyor çok ayakta kalınca.bazende ani batma hissi.
Ama çatı ağrısı hep var :KK43:

Birde tuvalete çıkmam daha da sıklaştı. Suyum geldiğini anlarım inşallah çiş zannetmem:KK43:
Seni korkutmak istemem ama bu belirtilerin hepsi bende son iki gündür vardı. Nst de sancı kasılma çıkmadı ama doktor ultrason yaparken farketti. Doğumdan sonrada çok çekmişsin nasıl anlamadın dedi.

Sen sanki anneliğe değil defileye hazırlanıyo gibi sürekli kilonla fiziğinle kendini darlatıp duruyosun. Göbeğin büyük olabilir herkesin vücut yapısı farklı. Hiç dert etme.
Ben 10gün önce doğum yaptım şuan hamile kaldığım kilodan 5 fazlası var. Geriye sadece toparlanmamış bi göbek kaldı onu da hiç umursamıyorum.
İyi olalım da vücut zaten bikaç ay içinde toparlanacak.
Benim hamileligim surprizdi ve evlendikten sonra evliligin rahatligiyla hayatimda cikmadigim kiloya ciktimm. Gobegim de asiri derecede gergin o yuzden cok buyuk esimde soyledi bugun iyice gerilmis dedi gorenler de 9aylik diyorlar 🤨 bakalim yaa umarm normale donebilirim ben

Kızlar bu sancı olayı nasıl bişey özellikle doğum yapanlar tecrübeli anneler ☺

bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor genelde akşamları oluyor . Bel ağrısı oluyor çok ayakta kalınca.bazende ani batma hissi.
Ama çatı ağrısı hep var :KK43:

Birde tuvalete çıkmam daha da sıklaştı. Suyum geldiğini anlarım inşallah çiş zannetmem:KK43:
Ara sıra adet ağrısı gibi ağrı bendede oluyor günümüz aynıymış bel ağrısı cok yorulursam oluyor.
Tuvalete cıkma gündüz cok fazla gece 1 kez falan kalkıyorum.
Çatı ağrısı dedikleri şey vajina yanlarındaki kemiklerse eğer bendede ağrıyor🙄
Normal demekki hepsi 🥴

Canım doktor rapor yazıyor ben 36.haftada ayrıldım raporu kuruma verdim o personel işlerine yazıyor sen sadece kuruma raporu veriyorsun o kadar gerisini kurum hallediyor
İş göremzlik raporu demi ayrıcalıklı bir rapor değil sanırım . Benim kurum sıkıntılı herşeyi ben söylüyorum şöyle yapacaksınız diye o yüzden dert edindim aslında:(

Ara sıra adet ağrısı gibi ağrı bendede oluyor günümüz aynıymış bel ağrısı cok yorulursam oluyor.
Tuvalete cıkma gündüz cok fazla gece 1 kez falan kalkıyorum.
Çatı ağrısı dedikleri şey vajina yanlarındaki kemiklerse eğer bendede ağrıyor🙄
Normal demekki hepsi 🥴
😅 evet günde aynı olunca şikayetlerde aynıysa sıkıntı yok o zaman rahatladım ☺️

G GULCIN_87
Sana bi mesaj atmıştım belki arada kaynadı. Emzirme konusuna takma yeterki karnı doysun. Küçük bebeklerde süt gelse ve bebek çekebilse bile emzirme önerilmiyo.
Çenesi güçsüz ve emmek için o kadar kalori harcıyo ki emdiğinden fazlasını yakıyo.
Biz bu sebepten taburcu olmuşken yoğun bakıma girdik. Deniz karnı doymasına rağmen zayıflamış. Bu konuda sakın kendini suçlama ve sakin ol. Böylesi daha iyi.

Seni korkutmak istemem ama bu belirtilerin hepsi bende son iki gündür vardı. Nst de sancı kasılma çıkmadı ama doktor ultrason yaparken farketti. Doğumdan sonrada çok çekmişsin nasıl anlamadın dedi.
Bende 1-2 haftadır var 😅

bebiş hareketleri nasıldı ?
Acil durumda gel dedi doktor ama bilemedim kontrolüm cuma günü :(

Kızlar gittim kan tahlillerimi verdim.
Çişimi de bıraktım🤣 6 bin adım atmışım süper😀
Kan sonuçları cıktı idrar sonucu çarsamba cıkarmış🥴🥴 kan sonuçları hepsi referans aralığında cıkmış bi nebze rahatladım idrardada birşey cıkmaz inşallah 🙏

Eklentiler

• B5C3F0A6-6E2F-49F5-968D-E86341B89AAD.webp
    B5C3F0A6-6E2F-49F5-968D-E86341B89AAD.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 25
Benim bebiş çok hareketli çıkmak ister gibi sanki o yüzden gitmedim aslında doktora hatta adamın biri yolda karnıma çok dert çarptı ağrıdı karnım benim yine gitmedim bebek hareketli diye🤨

ÇAlışan anneler nasıl izne ayrıldınız dilekçe mi verdiğiniz çalıştığınız günleri nasıl eklettiniz. Bu konuda idarem bilgili değil çalıştığım günleri eklemezlerse sıkıntı olur diye stres yaptım:KK43:
Hepsi raporlarda yazıyor zaten onlardan birer tanesi sende kalsın sonrasında o süreyi hesaplayıp çalışıyosun

G GULCIN_87
Sana bi mesaj atmıştım belki arada kaynadı. Emzirme konusuna takma yeterki karnı doysun. Küçük bebeklerde süt gelse ve bebek çekebilse bile emzirme önerilmiyo.
Çenesi güçsüz ve emmek için o kadar kalori harcıyo ki emdiğinden fazlasını yakıyo.
Biz bu sebepten taburcu olmuşken yoğun bakıma girdik. Deniz karnı doymasına rağmen zayıflamış. Bu konuda sakın kendini suçlama ve sakin ol. Böylesi daha iyi.
Canim sen nasilsin bebis ne alemde kilo alimi basladimi

Hepsi raporlarda yazıyor zaten onlardan birer tanesi sende kalsın sonrasında o süreyi hesaplayıp çalışıyosun
Almadım raporların kopyasını önce çalışabilir aldım sonra çalışamaz aldım karıştı biraz ortalık bende çok bilmiyorum hesabı artık doğum sonrası rapora göre hareket ederim diye düşünüyorum 🤔

Bende hep yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi
Gece uyudum mesela güzel sabah eşime ve kızıma kahvaltı hazırlayıp yolladım tekrar uyudum
Şimdi kahvaltımı ettim ama yine yatmak uyumak istiyorum
Çocuk iri olduğundan mı bilmiyorum

Almadım raporların kopyasını önce çalışabilir aldım sonra çalışamaz aldım karıştı biraz ortalık bende çok bilmiyorum hesabı artık doğum sonrası rapora göre hareket ederim diye düşünüyorum 🤔
Ama olsun birer kopyası elinde
Tek başına doğum sonrası yetmez kaç hafta aktardın onlara da bakılı

Bende hep yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi
Gece uyudum mesela güzel sabah eşime ve kızıma kahvaltı hazırlayıp yolladım tekrar uyudum
Şimdi kahvaltımı ettim ama yine yatmak uyumak istiyorum
Çocuk iri olduğundan mı bilmiyorum
Ağırlık yapıyor artık benimde çok düzensiz uykum var birde ağırlaştım ama sen uyumuşsun bırakma kendini ara ara yürüyüş iyi gelir uykunu dağıtır birde kan değerleri düşğkse oda uyku yapar

Back
X