• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar aynı sorun bendede var halıları vermek ve temizlik işi 😀
Ablayla 28 ocak diye anlaştık allaj kısmet ederse 38+4 oluyorum o gün bekler heralde o kadar🙄
Abla erken gelirsede sıkıntı ypma sen doğumdayken ben gelri temizlerim dedi rahatım o yüzden bakalm inşallah evlerimizin temiz oldugu zamanda gelmeyi seçer bebişler😀
canımcım biraz daha erkene alma şansın yok mu nerdeyse 39 haftalık olcan. en azından bir hafta daha erken gelse.

Doktordan çalışamaz raporu alıyorsun cnm 37+0 da.Dogumda hastaneden çıkarken doktorun ve hastanen duzenliyor toplam izin sureni .Sonra o belgeyi idarene teslim edeceksin .Onlar da mebbisine işliyor
Ben 36. Haftada çalışamaz raporu aldım doğuma kadar

Kayınvalidelerden bahsedilmiş , bana dün en son konuştuğumuzda KV aynen şöyle dedi. Seni sezeryan mi ettirsek ? Babanla öyle karar verdik . Doğumhaneyede başında ben gircem. Dedi! Doğumhaneye girecekmiş ,herhalde beni kendi doğurtmayı planlıyor , ayrıca benim bi eşim bi kocam var niye sen giriyorsun doğumhaneye. Çocuğu kimle yaptıysam o girer illa biri girecekse . Onu da geçtim . KV ile KP kendi aralarında oturup konuşuyor benim sezeryan olmama karar veriyor ( şartlar normal Doğuma elverişli görünüyor şuan için ). Falan filan .bunlarla uğraşacak enerjim gücüm Yok benimki bana yetiyor zaten . Doğum zamanı gelsin bakarız dedim Geçtim . Ne zamanki mücadele etmeyi , kafaya takmayı bıraktım rahatladım valla . Yoksa insanı sinir hastası ediyorlar
Yuh artık ya bu kaçıncı boyutu acaba birde konuşup sanada söylemiş yani

Kızlar aynı sorun bendede var halıları vermek ve temizlik işi 😀
Ablayla 28 ocak diye anlaştık allaj kısmet ederse 38+4 oluyorum o gün bekler heralde o kadar🙄
Abla erken gelirsede sıkıntı ypma sen doğumdayken ben gelri temizlerim dedi rahatım o yüzden bakalm inşallah evlerimizin temiz oldugu zamanda gelmeyi seçer bebişler😀

Senle ben gününde doğuracaz gibi geliyor 😁

Şu molfixin son reklamına denk gelince boğazım düğümleniyor ya. hemen değiştiriyorum dayanamıyorum.
normalde de duygusal bi insanımdır ama bir reklamdan etkilenip ağlayacak gibi olmazdım, bu hormonlar bizi çok acayip yaptı 😀

bir hassas, bir gergin oluyorum. aileme çok yansıtmamaya çalışıyorum ama eşim çok gergin ve tahammülsüz oldun farkında değilsin diyor. gerçekten bazen farkında olmuyorum sanırım.

Bebek hareketleri son iki güne kadar azalmıştı. İki güne bir çağırıyordu. Ama son iki gün coştu resmen çıkmak istediği belliydi. Doğum olacağı gün doktorum artık bebek nefes eğzersizi yapıyor gelmek istiyor dedi. Açıklığım vardı.

Benimki kontrolde öyleydi nst bile zor çektirdi çok hareketli ama hep öyle demek ki herkeste farklı
Bende çıkmak istediğini düşünüyorum ☺🤣

canım yanlış hatırlamıyosam senin de evin büyüktü, aslında bi kadın çağırsan olmaz mı? her şeye para veriyoruz biraz da kendimizi düşünelim ya. 230 lira olmuş burda şimdi aradım kadını. iki kişi geliyolar ama çok becerikli ve hızlılar. benim zaten 6. kar hayatta cam silemem. bu halimizle giriş kat olsa bile cam perde işi çok zor. çok yorulursun yavaş yapsan bile bence :KK43:

sorma canım ya kızımda 38. haftamın başında büyük temizlik yaptırdım, 42. haftada geldi 😂 insan bilemiyor o yüzden bence bir risk yoksa 37-38 arası iyi zamanlama.

ay cidden korumalık yapmamak için daha zor bişey yapmışlar resmen 😂
ben eskiden çok takardım camlar pis diye sonra baktımki trabzonda mümkün değil temiz durması, şimdi umrumda değil en son ağustosta annem sildi 😂
içten siliyorum sadece.

gerçekten çok karmaşık bi gün olmuş canım ya :) ama sorunsuz atlattın şükürler olsun.
doğum başlayınca doktor bırakmıyor evet. bende kızımı doğuracağım gün açıklığım çıktı bir de geç kalmıştı zaten 10 aylık olmuştu 😂 ama ben yine doktora diyorumki bi eve gitsem duş alsam falan. hayırdır nereye gidiyosun deyip gülmüştü 😂

benim çanta hazır, oda hazır. temizlikten sonra beşiklerini hazırlarım belki, ya da tozlanmasın diye sermem bilmiyorum.
yani şu an gelse bile ki gelmesin mümkünse 😂 çok bi karmaşıklık olmaz, bi evim pis işte.

bu arada sen hareket ediyosun güzel bişey yatma tabii ama abartma da. senin ev işi yaparken kendini kaybetmelerini biliyoruz 🤪
Evet birden oldu ama böylede ayrı bir heyecan oldu. Hareket etmek iyi geliyor hem gaz atıyorum hemde karın kaslarımın toparlanması hızlanıyor diye düşünüyorum. Hasta gibi yatmak ruhumu sıkıyor. Kızım da emerken çabuk yoruluyor. Ama sık sık emzirmeye çalışıyorum. Zaten acıkınca başlıyor ağlamaya. Bugün kısmetse ilk duşumu alacağım. Kızım gerçekten babası eli ayakları bile aynı. Bana benzeyen yok 😩

oglak burcu bir kizin oldu canim daha dur hersey yeni basliyor 😂
cok inatci ve sabirsiz oluyolar 4 yasina geldi benimki hala oyle ,istemedigi biseye ikna edemezsin imkani yok yapmaz ,
kiz kardesimde kizimda aralari 1 gun , ikiside ayni inatci keciler
Eşim de oğlak ama ben gibi bir kovaya onun inadı sökmüyor :KK20:

Emzirme sütyeni almayı düşünmeyen var mı ben gereksiz görüyorum yani detay gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Bu evin ilk cocugu benim papucumu dama attirmam agalar

Eklentiler

• P_20200113_140829.webp
    P_20200113_140829.webp
    34 KB · Görüntüleme: 43
Emzirme sütyeni almayı düşünmeyen var mı ben gereksiz görüyorum yani detay gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Ben 2 tane aldim evde kimse yokken sutyen takmak yerine direk onu giyerim diye dusunuyorum gogus kismi sutyen gibi duruyo zaten

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine cok sıvı tüket.
Sağol canım. Korkulacak bi durum olmadığını gebeliğin son haftalarında çoğu gebede görüldüğünü ilacın zararlı olmadığını söyledi doktorum.
Halbuki iyi sıvı tüketiyorum.
Sen nasılsın kuzuş nasıl?

Aynen bende öyle düşünüyorum çok teferruatlı Bişey. Onun yerine atlet kullancan ben. Daha kolay emzirilir bence

canımcım biraz daha erkene alma şansın yok mu nerdeyse 39 haftalık olcan. en azından bir hafta daha erken gelse.
Ayy cuma günkü muayenemede gideyim 37+0 da o gün durumu ve nst ye göre bakarım belki erkene çekeriz🙄
Elimde olsa doğumdan bi gün önce temizlensin pırıl pırıl olsun diye bakıyom 😀 sanırım böyle sallanırken doğumda evi b*k götürcek😀😀

Ayy cuma günkü muayenemede gideyim 37+0 da o gün durumu ve nst ye göre bakarım belki erkene çekeriz🙄
Elimde olsa doğumdan bi gün önce temizlensin pırıl pırıl olsun diye bakıyom 😀 sanırım böyle sallanırken doğumda evi b*k götürcek😀😀
😂😂
sen doktora bi git de ama yine de bence bi hafta erkene çek. 37’den itibaren her an doğuma hazır olmalıyız.

ne yazık ki normal doğumda o olmuyo 😂 günü belli olsa iki gün önceden temizletirdik.
aman benim süpürge hep elimde evde çocuk var. maksat derin temizlik olsun. o da artık uzun süre idare eder.

Back
X