canım yanlış hatırlamıyosam senin de evin büyüktü, aslında bi kadın çağırsan olmaz mı? her şeye para veriyoruz biraz da kendimizi düşünelim ya. 230 lira olmuş burda şimdi aradım kadını. iki kişi geliyolar ama çok becerikli ve hızlılar. benim zaten 6. kar hayatta cam silemem. bu halimizle giriş kat olsa bile cam perde işi çok zor. çok yorulursun yavaş yapsan bile bence
sorma canım ya kızımda 38. haftamın başında büyük temizlik yaptırdım, 42. haftada geldi

insan bilemiyor o yüzden bence bir risk yoksa 37-38 arası iyi zamanlama.
ay cidden korumalık yapmamak için daha zor bişey yapmışlar resmen

ben eskiden çok takardım camlar pis diye sonra baktımki trabzonda mümkün değil temiz durması, şimdi umrumda değil en son ağustosta annem sildi

içten siliyorum sadece.
gerçekten çok karmaşık bi gün olmuş canım ya :) ama sorunsuz atlattın şükürler olsun.
doğum başlayınca doktor bırakmıyor evet. bende kızımı doğuracağım gün açıklığım çıktı bir de geç kalmıştı zaten 10 aylık olmuştu

ama ben yine doktora diyorumki bi eve gitsem duş alsam falan. hayırdır nereye gidiyosun deyip gülmüştü
benim çanta hazır, oda hazır. temizlikten sonra beşiklerini hazırlarım belki, ya da tozlanmasın diye sermem bilmiyorum.
yani şu an gelse bile ki gelmesin mümkünse

çok bi karmaşıklık olmaz, bi evim pis işte.
bu arada sen hareket ediyosun güzel bişey yatma tabii ama abartma da. senin ev işi yaparken kendini kaybetmelerini biliyoruz