• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Şu molfixin son reklamına denk gelince boğazım düğümleniyor ya. hemen değiştiriyorum dayanamıyorum.
normalde de duygusal bi insanımdır ama bir reklamdan etkilenip ağlayacak gibi olmazdım, bu hormonlar bizi çok acayip yaptı 😀

bir hassas, bir gergin oluyorum. aileme çok yansıtmamaya çalışıyorum ama eşim çok gergin ve tahammülsüz oldun farkında değilsin diyor. gerçekten bazen farkında olmuyorum sanırım.
Evet çok güzel bi reklam gerçekten bende her izlediğimde ağlayasım geliyo.

Hormonlarımız gerçekten bi acayip 😔 dünden beri eşimle kavgalıyım hatalı o adamın dilemediği özür kalmadı ama affedemiyorum. Resmen hayatı ona da kendime de zehir ettim ağlayıp ağlayıp duruyorum 😔
Emzirme sütyeni almayı düşünmeyen var mı ben gereksiz görüyorum yani detay gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Ben emzirme sütyeni yerine pentiden yarım atlet şeklinde çamaşır aldım. Daha rahat kullacağımı düşündüm inş öyle olur.

Sağol canım. Korkulacak bi durum olmadığını gebeliğin son haftalarında çoğu gebede görüldüğünü ilacın zararlı olmadığını söyledi doktorum.
Halbuki iyi sıvı tüketiyorum.
Sen nasılsın kuzuş nasıl?
Iyi olmana sevindim kuzum 🤗. Bende yatmaya devam arada yorulunca agrim oluyor. Bebis iyi biraz daha icerde kalip büyürse cok güzel olur 🙏

Kızlar dün gece abartısız 5 kez alt değiştirdik. Bez çok hızlı gidiyor. Ben 0 numara bez almıştım 1 numara büyük gelmişti oğlumda. 0 numara erken doğan ve kilosu düşük bebekler için ideal bence. Çantanıza bir paket koyun derim. Ama 3.5 ve üzerine tavsiye etmem. Şimdi bir paket daha aldıracam .

hangi bezi aldın cnm? Bende pampers pure 1 beden almıştım ama bebek minik doğacak gibi 2700-2800 arası doğar sanırım bende prima care in 0 bedenindende 1 paket alsammı diye düşünüyorum

Emzirme sütyeni değil de bunu düşünebilirsiniz

merhaba, benimde doktorum 2200 kg şuan,tombiş bir bebek doğacak dedi.kaç beden bez alsam ne yapsam bilemedim...

Kızlar evde emzirme sütyeni veya atleti belki çok gerekli olmayabilir ama bir süre sonra dışarı çıktığınızda göğüsler de büyüdüğü için mutlaka toparlayıcı sütyen takmak gerekiyor. bir iki tane şöyle kalıplı emzirme sütyeni alın derim. acelesi de yok gerçi ama. ben almamıştım ve dışardayken normal sütyenimden mememi çıkarıp emzirmek çok zor olmuştu. dışarı çıkarken hep kalıplı sütyen takarım ben çok yaygın görünüyor çünkü sevmiyorum.

ama normal emzirme sütyenleri yani kalıpsız olanlar da toparlıyosa sizin memişleri öyle de olabilir. onları da evde kullanıyorum iki tane var. olsa da olur, onun yerine yarım atlet tarzı da olur. sadece emzirme atleti de olur. tek bildiğim evde toparlayıcı kalıplı sütyen takamıyor insan asla 😀

hangi bezi aldın cnm? Bende pampers pure 1 beden almıştım ama bebek minik doğacak gibi 2700-2800 arası doğar sanırım bende prima care in 0 bedenindende 1 paket alsammı diye düşünüyorum
Aynen yazdığın şekilde aldık canım. 0 beden bence ilk etapta daha iyi.

Kızlar aynı sorun bendede var halıları vermek ve temizlik işi 😀
Ablayla 28 ocak diye anlaştık allaj kısmet ederse 38+4 oluyorum o gün bekler heralde o kadar🙄
Abla erken gelirsede sıkıntı ypma sen doğumdayken ben gelri temizlerim dedi rahatım o yüzden bakalm inşallah evlerimizin temiz oldugu zamanda gelmeyi seçer bebişler😀
Valla ben doğumdan sonra 1 ay kimseyi kabul etmem eve zaten 2 haftada bir yardımcı gelip evi silip süpürüp birde büyük birşey yapıyor camlar temiz ama yağmur lekesi var bu gelişinde salon koltuklarını sildiricem yeter ☺️ Diğer gelişinde de mutfak dolaplarını halleder oh mis 🥳

merhaba, benimde doktorum 2200 kg şuan,tombiş bir bebek doğacak dedi.kaç beden bez alsam ne yapsam bilemedim...
34. Hafta tahmini Doğum tarihi 28.02 kg 2200 mü maşallah 👶🏻 Yakınız benimde o civarda çıktı . 45 cm olmuş boyuda

canım yanlış hatırlamıyosam senin de evin büyüktü, aslında bi kadın çağırsan olmaz mı? her şeye para veriyoruz biraz da kendimizi düşünelim ya. 230 lira olmuş burda şimdi aradım kadını. iki kişi geliyolar ama çok becerikli ve hızlılar. benim zaten 6. kar hayatta cam silemem. bu halimizle giriş kat olsa bile cam perde işi çok zor. çok yorulursun yavaş yapsan bile bence :KK43:

sorma canım ya kızımda 38. haftamın başında büyük temizlik yaptırdım, 42. haftada geldi 😂 insan bilemiyor o yüzden bence bir risk yoksa 37-38 arası iyi zamanlama.

ay cidden korumalık yapmamak için daha zor bişey yapmışlar resmen 😂
ben eskiden çok takardım camlar pis diye sonra baktımki trabzonda mümkün değil temiz durması, şimdi umrumda değil en son ağustosta annem sildi 😂
içten siliyorum sadece.

gerçekten çok karmaşık bi gün olmuş canım ya :) ama sorunsuz atlattın şükürler olsun.
doğum başlayınca doktor bırakmıyor evet. bende kızımı doğuracağım gün açıklığım çıktı bir de geç kalmıştı zaten 10 aylık olmuştu 😂 ama ben yine doktora diyorumki bi eve gitsem duş alsam falan. hayırdır nereye gidiyosun deyip gülmüştü 😂

benim çanta hazır, oda hazır. temizlikten sonra beşiklerini hazırlarım belki, ya da tozlanmasın diye sermem bilmiyorum.
yani şu an gelse bile ki gelmesin mümkünse 😂 çok bi karmaşıklık olmaz, bi evim pis işte.

bu arada sen hareket ediyosun güzel bişey yatma tabii ama abartma da. senin ev işi yaparken kendini kaybetmelerini biliyoruz 🤪
Valla ben evden çok kendi temizliğimi düşünüyorum Kızlar 🤭 kaş göz mahfoldu 🤪ebuş seninle buluşmaya gelmeden önce kuaföre giderim böyle beni tanıyamazsın 😁
Birde özel bölgeyi ağdayla aldırmıyorum ben lazere gidiyordum hamile kalınca kaldı, haftalık jilet yapıyorum tek derdim doğumda temiz olamazsam korkusu 😰

Şu molfixin son reklamına denk gelince boğazım düğümleniyor ya. hemen değiştiriyorum dayanamıyorum.
normalde de duygusal bi insanımdır ama bir reklamdan etkilenip ağlayacak gibi olmazdım, bu hormonlar bizi çok acayip yaptı 😀

bir hassas, bir gergin oluyorum. aileme çok yansıtmamaya çalışıyorum ama eşim çok gergin ve tahammülsüz oldun farkında değilsin diyor. gerçekten bazen farkında olmuyorum sanırım.
Sorma yebcim. Kızım yoğun bakıma girdikten hemen sonra bu reklamı gördüm.
Bu kadar denk gelmemeliydi.
Bütün minnaklar biran önce iyileşsinler:dua:

Kızlar evde emzirme sütyeni veya atleti belki çok gerekli olmayabilir ama bir süre sonra dışarı çıktığınızda göğüsler de büyüdüğü için mutlaka toparlayıcı sütyen takmak gerekiyor. bir iki tane şöyle kalıplı emzirme sütyeni alın derim. acelesi de yok gerçi ama. ben almamıştım ve dışardayken normal sütyenimden mememi çıkarıp emzirmek çok zor olmuştu. dışarı çıkarken hep kalıplı sütyen takarım ben çok yaygın görünüyor çünkü sevmiyorum.

ama normal emzirme sütyenleri yani kalıpsız olanlar da toparlıyosa sizin memişleri öyle de olabilir. onları da evde kullanıyorum iki tane var. olsa da olur, onun yerine yarım atlet tarzı da olur. sadece emzirme atleti de olur. tek bildiğim evde toparlayıcı kalıplı sütyen takamıyor insan asla 😀
Evet dışarı çıktığımda lazım olabilir onun için çok erken bence de yarım atlet mantıklı

Sorma yebcim. Kızım yoğun bakıma girdikten hemen sonra bu reklamı gördüm.
Bu kadar denk gelmemeliydi.
Bütün minnaklar biran önce iyileşsinler:dua:
İyileşirler canım onlar bizden güçlü sen pozitif ol sütün yarasın iyice inşallah bebeğine 🙏 biran önce gelsin annesinin kollarına 🙏🥰

Back
X