Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun kolaylık versin. İnş. Yanlış alarmdır. Ama doğacaklarsa da sağlıcakla gelsin kucaklarımızaKızlar yatış yaptı doktorum dua edin bana
Rabbim yardımcın olsun canım dualarım hepimizle sancınmı vardıKızlar yatış yaptı doktorum dua edin bana
Allah yardımcın olsun cnm Rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar yatış yaptı doktorum dua edin bana
Çok çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah valla hamileyken hastalık daha zor yaKızlar uyuyamıyorum ya nezle oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum belimde ağrıyobu saat oldu dalamadım uykuya. Yarın doktor kontrolümüz var uyumam lazım ama yok heryerim ağrıyo
![]()
Sağol canım aynen hamileyken daha zor zaten bel bacak ağrısından uyuyamıyordum birde grip eklendiÇok çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah valla hamileyken hastalık daha zor ya![]()
Geçmiş olsun canım sana da. Reflü mide ağrısı oluyo dimi buradaki arkadaşlar soğuk sütün işe yaradığını söylemişti sanki dene istersenKızlar ben de uyuyamıyorumçok fena reflüm var. Ne denesem geçiremedim.
Allah kolaylık versin canım vallaKızlar ben de uyuyamıyorumçok fena reflüm var. Ne denesem geçiremedim.
Ayy hepsi bir arada fena ya benimde sırtım çok kötü belim de ağrıyor arada birSağol canım aynen hamileyken daha zor zaten bel bacak ağrısından uyuyamıyordum birde grip eklendi![]()
Kızlar ben de uyuyamıyorumçok fena reflüm var. Ne denesem geçiremedim.
Doğum yapınca da uyku haram şimdi yatıcam inşUyuyamayan benBi tıkanarak uyandım gözümden yaşlar geldi kalktım soda falan içtim sonra tekrar uyandım miğde yanmasıyla böğrüm yaniyo kulaklarımda hissediyorum bi yandan deli gibi uykum var
![]()
Doğum yapınca da uyku haram şimdi yatıcam inş![]()
Geçmiş olsun cnmKesinlikle katılıyorum.
Kızlar bu gece acile gittim ama bu sefer yüksek ateş yüzünden gittim. Bebegimin atess olceri ile kulaktan atesimi ölçtüm 39.5 geldi. Yandım uzun birsüre. Resmen birden ateş oldum neden bilmiyorum bir iğne yaptılar eve geldim bir tik daha iyiyim. Yavrum da uyuyor şimdi. Doğum yapmamış olanlar stokları doldurun uyku stoklarını![]()
Sadece üç yudum soğuk süt demedinmi cnm. Bu akşam benide mahfetti acı su. Sürekli ağzımda. Ama ben kaşındın. Yatmadan çemenli ekmek canım çekti sonra bütün gece süründüm işteKızlar ben de uyuyamıyorumçok fena reflüm var. Ne denesem geçiremedim.
Oo cogu gitmis azi kalmis sag saglim kucagina al insaAllah canim bebisiniKizlar ben acile geldim karnim sertti az sancim vardi 7-8 santim aciklik varmis sok oldum 35 hafta yeni bitti dua edin bize 2054 gr di geçen hafta normal doğumu başarabilirim inşallah Allaha emanet bebisim![]()
Yok yok bu bebeklerin hepsi anlasma yapti bence iceride herkes sirayla sinyal veriyoKızlar yatış yaptı doktorum dua edin bana
Ay o uyuz seyi hic sorma resmen bu gece 10 kere kalktim bogazima midemden sanki kocaman bir parca yukari cikiyo ve tam bogazimda takilip kaliyomus gibi bir his var ne yesem ne icsem gecmiyo sadece dimdik ayakta durucam geceleri cift yastikla yatiyorum son 2 aydir ama bana misin demiyo bu gece resmen oturarak uyudum ne kadar uyuyabildiysem suan hala bogazimda o igrenc yumru hissi var ve asirida midemi bulandiriyoKızlar ben de uyuyamıyorumçok fena reflüm var. Ne denesem geçiremedim.