• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Nst ye gieseydin bi
Benim de şu an öyle
Çok hareketli gaz sancısı gibi sıkıştırmada yapıyor uyusa da bende uyusam🙏
En son nst geçen haftaydı sancı çıkmadı. Az önce tuvaletten geldim yine tuvaletim geldi 2 dk olmadı acaba suyum mu gelen afedersiniz kaçıracak gibiyim altıma 😅
Bel ağrısı da çok fazla hiç anlamıyorum ama hissediyorum ben en geç haftaya doğururum belki de bu hafta 😁

Nst ye gieseydin bi
Benim de şu an öyle
Çok hareketli gaz sancısı gibi sıkıştırmada yapıyor uyusa da bende uyusam🙏
Aynen benimde sanki uyudu şimdi herhalde gececi olacak bizimkiler 😂🤣

En son nst geçen haftaydı sancı çıkmadı. Az önce tuvaletten geldim yine tuvaletim geldi 2 dk olmadı acaba suyum mu gelen afedersiniz kaçıracak gibiyim altıma 😅
Bel ağrısı da çok fazla hiç anlamıyorum ama hissediyorum ben en geç haftaya doğururum belki de bu hafta 😁
Bel agrisi dogum sancisida olabilir canim 🙄

Bel agrisi dogum sancisida olabilir canim 🙄
Biraz uzandım bakalım geçecek mi bugün biraz iş yaptım çok eğilip kalktım herhalde yordum kendimi umarım değildir 😫

A Alisdendef bilir en yakın o oldu kaç saat sonra sıvı kaç saat sonra katı
Kızlar 13:55te oldu doğum. Akşam tahminen 18:00 sularında çorba getirdiler. Katı yiyebilirsin demediler. Sabah yedim katı olanı. Hastaneden hastaneye değişiyor Bilgilendirme. Ankara’daki hastanem buraya kıyasla süpermiş. Maalesef Buhara hastanesi beklentimi karşılamadı.

Kızlar grip oldum çok kötüyüm ilaç da vermiyorlar. Ne yapıcam bilmiyorum, çok korkuyorum, bir tek parol iç dediler ateşim 39 u geçti akşam acile gittik kİmse sorumluluk almak istemiyor. :KK43:
Geçmiş olsun canım geçen hafta ben de öyleydim 2 kadın doğumcu ve 1 enfeksiyon doktoruna gittim üçü de ateş için parol verdi sadece. Başka ilaca gerek yok ballı zencefilli ıhlamur ve dinlen dedi. Kendi doktorum redoxon verdi artı olarak c vit. Bu şekilde geçirdim hastalığı ama zor geçti.
Amin inşallah canım toparlar toprlamaz yazıcam inşallah herşey yolunda olurda kızım yanımda olur duanızı eksik etmeyin 🥰
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏

Günaydın daha bekliyorum ben hazırlandım 😂😂 beklemek çok sıkıcı hele açken 🤦🏻‍♀️ Hemen ılsun bitsin diye bakıyorumm 🤣
Günaydın ben doğurcam sanki cok heyecanlı😀😀
Bize yaz hemen yada eşine tembihle 5 dk yazsın iyiler diye😀

Günaydın daha bekliyorum ben hazırlandım 😂😂 beklemek çok sıkıcı hele açken 🤦🏻‍♀️ Hemen ılsun bitsin diye bakıyorumm 🤣

Cnm Allah yardımcın olsun kolayca zahmetsizce sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin Rabbim🤗 güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X