Kizlar bugun ilk kontrolümüz icin hastaneye gittik.
Sarilik var ama kan almaya deger bulmadi.
2 gun sonra tekrar bi gelin bakalim dedi.
Dogum kilosundan 95 gr vermis.
Dr, gayet iyi ilk etapta odem olur o gider sonra kilo alımına gecer bebekler dedi.
(Ben kizimdan biliyordum bunu tabi :) )
D vitamini baslayacagiz.
Benim kizima kullandigim var icerigi temiz, ondan alacagim icin saglik ocaginin verdiğini almadim.
Ordan saglik ocagina gectik, topuk kani icin.
Hemşire sariligi önemsiz gördü, tavsiyelerde bulundu. Işte, beyaz isik olsun odasinda, cam ful acik olsun perde tül olmasin ki gun isigini bol bol alsin dedi. Gündüz 2 saatte gece 3 saatte bir emziriyordum ben, dogru yapiyorsun ama 10 gun boyunca ful 2 saatte bir emzir dedi.
Sarilik idrar ile atılır, gunde 4,5 dolu dolu idrarli bez kafi dedi. Biz 10 bez harciyoruz ama bu kaka sebebiyle oluyor. O yuzden birikmis idrar olaral nasil baz alacam bilmiyorum.
27 ocakta ilk kilo kontrolu yapılacakmış birde.
Oyle iste:)
Hastanede cocuk dr undan sonra kendi dr uma gittim kontrol vardi. Dr dogumdaymis, ikiz beybi doğurtuyormustu bi 30 dk bekledik.
Bandi cikardi, kanaman yok dimi dedi, nerden bildiniz dedim. Goruyorum dedi. Meger ameliyat esnasinda iyi temizlik yapmis pek bisey birakmamis saolsun

Bunu kafama takiyordum cunku hic kanama yasamiyorum desem yeridir. Kizimda boyle degildi. Rahmin kisa surede cok iyi toparlamis dedi. 40 gun sonra da son kontrol dedi.
Birde bebegim yanimda evet ama insan aylardir girdiği ultrasonda dolu dolu beybi gorunce ekranda, bugun de bombos karanlik gorunce bi tuhaf oluyormus. Cok enteresan.