• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Logusalik döneminde ollaki oluyor birseyler.
Neden aileler dahik olmus ki bosu boşuna sizi yıpratmışlar. Sonuçta bebek hastanede ve sen onu 4 gozle bekleyen bi annesin, senin kahrini cekeceklerine hayret bisey ya.
Insallah esinle aranız hemen duzelir ve aileler de uzakta kalir.
Seni tebrik ettim sonra hiç konuşamadık, ikimiz de yoğunuz tabii. İkinizin de iyi olmanıza çok sevindim.
Son karara göre sizin beybinin de adı Denizmiş :)
Bahar'ın da Deniz'in de anneleriyle geçirecek uzuun çok mutlu zamanları olsun,amin:dua:

İyiyim gamzelicim sen nasılsın?
Deniz daha iyi, belki haftasonu evine gelicek.
Bizde durumlar çok karışık, annelerle aynı evde 10 gün geçirdik ve kabus gibiydi.
Eşimle aramız çok kötü. Zor günler geçirdik ve bana hiç destek olmadı,belki ben de ona olmadım. İnan hiçbişey düşünmek istemiyorum. Bazen şu durumda hala iyi olduğuma şaşıyorum. Anneliğin gücü herhalde :)
Tek düşüncem kızım, onunla ilgilenebilmek içn iyi olmam gerekiyo. Umarım her şey iyiye gider. Hepinizi öpüyorum :)
şu an en çok eşinin sana destek olması gerek, ama o da kötü etkilenmiştir muhtemelen, evde de gerginlik olunca öyle olmuştur belki. ama sen lohusasın, normal zamana göre çok daha hassassın. insanların sana anlayış göstermesi lazım. sen düşünme, yıpratma kendini bunlar için. haftasonu inşallah çıkacak kızın ve her şeye sıfırdan başlayacaksınız 🥰

Kizlar bugun ilk kontrolümüz icin hastaneye gittik.
Sarilik var ama kan almaya deger bulmadi.
2 gun sonra tekrar bi gelin bakalim dedi.
Dogum kilosundan 95 gr vermis.
Dr, gayet iyi ilk etapta odem olur o gider sonra kilo alımına gecer bebekler dedi.
(Ben kizimdan biliyordum bunu tabi :) )
D vitamini baslayacagiz.
Benim kizima kullandigim var icerigi temiz, ondan alacagim icin saglik ocaginin verdiğini almadim.
Ordan saglik ocagina gectik, topuk kani icin.
Hemşire sariligi önemsiz gördü, tavsiyelerde bulundu. Işte, beyaz isik olsun odasinda, cam ful acik olsun perde tül olmasin ki gun isigini bol bol alsin dedi. Gündüz 2 saatte gece 3 saatte bir emziriyordum ben, dogru yapiyorsun ama 10 gun boyunca ful 2 saatte bir emzir dedi.
Sarilik idrar ile atılır, gunde 4,5 dolu dolu idrarli bez kafi dedi. Biz 10 bez harciyoruz ama bu kaka sebebiyle oluyor. O yuzden birikmis idrar olaral nasil baz alacam bilmiyorum.
27 ocakta ilk kilo kontrolu yapılacakmış birde.
Oyle iste:)

Hastanede cocuk dr undan sonra kendi dr uma gittim kontrol vardi. Dr dogumdaymis, ikiz beybi doğurtuyormustu bi 30 dk bekledik.
Bandi cikardi, kanaman yok dimi dedi, nerden bildiniz dedim. Goruyorum dedi. Meger ameliyat esnasinda iyi temizlik yapmis pek bisey birakmamis saolsun :KK70:
Bunu kafama takiyordum cunku hic kanama yasamiyorum desem yeridir. Kizimda boyle degildi. Rahmin kisa surede cok iyi toparlamis dedi. 40 gun sonra da son kontrol dedi.
Birde bebegim yanimda evet ama insan aylardir girdiği ultrasonda dolu dolu beybi gorunce ekranda, bugun de bombos karanlik gorunce bi tuhaf oluyormus. Cok enteresan.
her şey yolundaymış çok sevindim :)
dvit için ne kullandığını paylaşabilir misin?

sarılık için ben sarı ışıkta tutmak gerekiyo diye hatırlıyodum ama yanlış hatırlıyorum di mi ya, saçma olur sarı ışık. neden aklımda öyle kaldıki. odası da kısılıp açılabilen ayarlı ışık olduğu için sarı ışık mecbur. ama öyleyse kullanmam onu. kızımda hiç sarılık problemi yaşamadım ya çok bilgim yok, yanlış hatırlıyorum demekki.

bu arada ne güzel hiç kanaman yok temizlenmiş tamamen, benim 10 gün çok yoğun sonrasında daha az tam 40 gün sürmüştü kanamam.

bol bol sütün olsun oğluşuna yarasın ve onun da bol bol çişi kakası olsun annesi ❤️

şu an en çok eşinin sana destek olması gerek, ama o da kötü etkilenmiştir muhtemelen, evde de gerginlik olunca öyle olmuştur belki. ama sen lohusasın, normal zamana göre çok daha hassassın. insanların sana anlayış göstermesi lazım. sen düşünme, yıpratma kendini bunlar için. haftasonu inşallah çıkacak kızın ve her şeye sıfırdan başlayacaksınız 🥰
İnan fazladan anlayış bile beklemedim. Neden böyle oldu bilmiyorum yebcim. İnşallah dediğin gibi olucak. Kızım iyi olsun diğer meseleler önemli değil:KK36:
Sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyo?

Canım senin hamileyken sütün gelmiş miydi bana sordular ben yok dedim sezaryan olacam ya diyorlar ki geç gelir kesin hamileyken bile gelmemiş 🥺🙄
Yok canım hiç öyle düşünme. Bu konuya hiç takılma bile. Hamile iken gelmedi. Ama emzirmek için kucağıma aldığımda göğsün ucunu sıktığım anda geldi.

Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah 🤲🏻🙏🏻
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kaç kilo doğdu bebeğin küveze girdi mi? Bende yakında doğum yapabilirim 35-36 da falan. Sancım çok fazla.

Kızlar bende doğum yaptım 35+0 da çok şükür bebeğimde bende iyiyz haber vermek istedim,sağlıkla vaktinde hepiniz bebeklerinize kavuşun inşallah 🤲🏻🙏🏻
Gözün aydın. Çabucak büyüsün minik savaşçı:anne:

İnan fazladan anlayış bile beklemedim. Neden böyle oldu bilmiyorum yebcim. İnşallah dediğin gibi olucak. Kızım iyi olsun diğer meseleler önemli değil:KK36:
Sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyo?

her şey düzene girsin, normal hayatınıza dönün ve şu lohusalık bitsin bunların hesabını sorarsın sakin kafayla :)

iyiyim ben klasik hamilelik şikayetleri, yarın kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadır görücez artık ☺️

Gözünüz aydın cnm Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin sizlere ve vatanına hayırlı evlat olsn

Son düzenleme:
Kızlar bugün biraz yordum kendimi eğilip kalkacak şeyler yaptım dün gecedende uykusuzdum öğleden sora yatcaktım kargolarım vardı onlar geldi ekstra çikolatada söylemiştim onlarda gelmişti onları paketledim eğilerek kayınvalidem örgüler yapmıştı bebeğe biraz aceleci kimini dolabına kimini poşetle dolabın oraya koydu bari onları yerleştireyim deidm ordada uğraşınca tansiyonum düştü sanırım bi anda çok kötü oldum karnımada ağrılar girdi :s akşamda doktora gitcez ama hiç halim yok :(

İyiyim gamzelicim sen nasılsın?
Deniz daha iyi, belki haftasonu evine gelicek.
Bizde durumlar çok karışık, annelerle aynı evde 10 gün geçirdik ve kabus gibiydi.
Eşimle aramız çok kötü. Zor günler geçirdik ve bana hiç destek olmadı,belki ben de ona olmadım. İnan hiçbişey düşünmek istemiyorum. Bazen şu durumda hala iyi olduğuma şaşıyorum. Anneliğin gücü herhalde :)
Tek düşüncem kızım, onunla ilgilenebilmek içn iyi olmam gerekiyo. Umarım her şey iyiye gider. Hepinizi öpüyorum :)
Ah canım ya😢😢 her evde oluyor sanırım bu sonuçta tüm düZenimiz değişiyo🥴 bir an önce eski halinize dönersiniz meleğiniz gelir çekirdek aile olarak mutlu mesut yaşarsınız inşallah🙏 Allahım yardımcın olsun inşallah

Buarada memleketten arkadaşlarım sürpriz yapıp paket göndermişler eşimle haberleşmişler çok sevindim bunuda bitanesi işledi 😍 beşiğin başına astım hemen

Eklentiler

• 8C474E99-0C26-4BDD-A506-8B59BE0DADBD.webp
    8C474E99-0C26-4BDD-A506-8B59BE0DADBD.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 54
  • CDEA1729-9153-4E55-BDA1-4E6B28517846.webp
    CDEA1729-9153-4E55-BDA1-4E6B28517846.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 54
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kaç kilo doğdu bebeğin küveze girdi mi? Bende yakında doğum yapabilirim 35-36 da falan. Sancım çok fazla.
sancıların düzenli değilse ve açılman yoksa uzun süre bu şekilde idare edilebilir belki canım üzülme hep olumlu düşün. 36 da gayet iyi bir hafta zaten, tabiiki daha fazla durur inşallah annesi.

Kızlar sütüm gelmiyo kızımdq uyuyo sürekli napsam uyandırsam mı sürekli emeyi kesti bende yatıyorum öyle bi yandan bişeyde yapmıyorum pompayı kullanıyım mı yarını bekleyim mi

Kızlar sütüm gelmiyo kızımdq uyuyo sürekli napsam uyandırsam mı sürekli emeyi kesti bende yatıyorum öyle bi yandan bişeyde yapmıyorum pompayı kullanıyım mı yarını bekleyim mi
Sagsana canim pompaylaa.

Tecrübeli anneler yazar şimdi kuzum hemşire ye orada sorsana nasıl oluyor yardımcıolsunlar sana

Back
X