• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Sağlıkla kavuşalım herkes ve bizlerde ha bir hafta önce ha sonra ztn çok zorlamaya başladı hamilelik neden erken gelcek die şüphen i vardı bende bunda aynı şeyi hissettim hep😌hayırlısıyla ocak ayını çıkartalım inşallah
Amin inşallah, bende bu hamilelikte çok zorlandım. 4 yaşında kızım var,hamileliğim boyunca hiç dinlenemedim, kendimi dinleyemedim.hal böyle olunca fazla dayanamam diye düşündüm, hayırlısıyla Ocak ayı bitse sağ Salim kucağımıza alsak diyorum bende☺️

Bende bu zamanlar hiç bitmesin istiyorum, böyle mutluyum içimde kıpırdaması mucize :KK200: ama bebek gördükçe de hevesleniyorum, ona sarıldığımı kokladığımı hayal ederken gözüm doluyor, herhalde lohusalık böyle bir şey olacak, çelişkili duygular
Aynen bol bol bebek videosu izliyorum. Merak ediyorum . Düzeni oturtturduktan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum. İlk defa anne olanlarımız bebek bakımından ziyade azcık da duygularını paylaşabilr mi neler hissediyorsunuz 🥰

Benim öksürdügümden beri karnim sertlesti. Sendede öyle oldu mu? Bende bazen diyorum öksüre öksüre sonunda erken dogacak :KK43:

Bende sertleşme olmadı canım ama 2-3 saattir adet ağrısı benzeri bir ağrım var, doğum habercisi değildir umarım. Hastayım diye bütün yapılacak işleri haftasonuna attım :(

Benim kız en başından beri az hareketliydi 2 saatte max 3-4 hareket hissediyorum bazen daha fazla sürebiliyor hissetmem hareketlerde genelde dışardan zor farkediliyor, şimdi doktor hareketlerini takip et azalınca gel dedi ama benimkisinin zaten hareketleri az ya da öyle hissediyorum neye göre anlayacağım diyorum, anlaşılır o diyor 😒 Devletteki doktorda birşeyler yedikten sonra sol yanına yat hareketleri takip et diyor ama bizim kız ben yedikten sonra kesinlikle hareket etmiyor tam tersi uyuyor. İyice panik atak olacağım doğurana kadar sanırım. 😒 hareketlerde azalma hissedip nstye giden oldu mu hiç aranızda?

Benim kız en başından beri az hareketliydi 2 saatte max 3-4 hareket hissediyorum bazen daha fazla sürebiliyor hissetmem hareketlerde genelde dışardan zor farkediliyor, şimdi doktor hareketlerini takip et azalınca gel dedi ama benimkisinin zaten hareketleri az ya da öyle hissediyorum neye göre anlayacağım diyorum, anlaşılır o diyor 😒 Devletteki doktorda birşeyler yedikten sonra sol yanına yat hareketleri takip et diyor ama bizim kız ben yedikten sonra kesinlikle hareket etmiyor tam tersi uyuyor. İyice panik atak olacağım doğurana kadar sanırım. 😒 hareketlerde azalma hissedip nstye giden oldu mu hiç aranızda?
Ben de aynı bu hareketler yüzünden panik atak oldum takıntı haline geldi. Daha bugün nstdeydim bu yüzden çok şükür herşey yolundaydi. Sen de her zamankinden daha az hissedersen git en azından için rahatlar.

Zor günler senin için gerçekten ama biliyorsun ki bunların hepsi geçecek en güzeli de bu . En koşa zamanda herşey yoluna girer inşallah 🙏
Evet hepsini atlatıcaz başka şansımız yok :)
Oyle oluyor malesef yaa hamileyken bile kendi anneme kiziyorum kadinin yardim etmekten baska yaptigi bsey yokken. Araba surerken fln bile elestiriyorum bu ne bicim park falan dedim bugun 😟 yazik kadin beni getir gotur yapiyor heryere. Insallah hormonlarim sakinlesir
Aman çok tatava yapma da herkesi şimdiden bıktırırsan bebeyle başbaşa kalıverirsin :D

Kızlarr bende de bi tavsiye gögüs pompası mutlaka alınnn dün çok az kullandım kızım kendi getirdi sütü ama sık değildi doymuyodu kızıyodu bide sertlik olmaya başladı kullandım en değerli sütü sağdım birazı makinada kalıp ziyan okucak ama gögüslerinizde süt birikip sancı yapmasından iyiymiş ☺️
Buda benim tavsiyem selamlar herkeze 🥰😘

Eklentiler

• 6B6EA6F8-245C-469C-A882-AE0E8BCF7DCB.webp
    6B6EA6F8-245C-469C-A882-AE0E8BCF7DCB.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlarr bende de bi tavsiye gögüs pompası mutlaka alınnn dün çok az kullandım kızım kendi getirdi sütü ama sık değildi doymuyodu kızıyodu bide sertlik olmaya başladı kullandım en değerli sütü sağdım birazı makinada kalıp ziyan okucak ama gögüslerinizde süt birikip sancı yapmasından iyiymiş ☺
Günaydın canım . Nasıl oldun. Bende senin gibi düşünüyorum. Dün gittim süt saklama poşeti aldım. Manuel pompa varken elektrikli pompa adım. Çünkü ilk çocuğumda sürekli tıkanıyor sancı yapıyordu. Sağıp dolaba atmaya başladım. Göğüsleri şu an boşaltmaları pek mümkün olmuyor.

Ben de aynı bu hareketler yüzünden panik atak oldum takıntı haline geldi. Daha bugün nstdeydim bu yüzden çok şükür herşey yolundaydi. Sen de her zamankinden daha az hissedersen git en azından için rahatlar.

Az hissetmenin nedeni ile ilgili bir şey söylediler mi nst iyi çıkınca? En azından az kalmış senin doğuma canım, gözünün önünde olunca daha iyi olacak 😊

Bazıları doğumu tetikliyor diye geç yapıyormuş ama bana 35.hafta kontrolünde 37de çatı muayenesi yapıcam eğer normla doğum istiyorsan dedi, hazırlıklı gittim, sende hazırlıklı ol yine de fizyolojik ve psikolojik açıdan 😂 bundan sonra zaten her an her şey olabilir hazır olmak gerekiyor
Hatta ben normal doğum istiyorum ama çatı muayenesi istemiyorum dedim, e nasıl yapacağız dedi, valla 2 haftadır düşünüyorum ama bir yöntem bulamadım dedim 😂 😂 lazerle falan çıkmıyor bu bebek mecbur yapıcaz dedi 😂 olduk mecburen muayeneyi
Bnde cati oldum acimadi ya bnmde tatlidir ustelik canim😁

Günaydın canım . Nasıl oldun. Bende senin gibi düşünüyorum. Dün gittim süt saklama poşeti aldım. Manuel pompa varken elektrikli pompa adım. Çünkü ilk çocuğumda sürekli tıkanıyor sancı yapıyordu. Sağıp dolaba atmaya başladım. Göğüsleri şu an boşaltmaları pek mümkün olmuyor.
Günaydın canım daha iyiyim çok şükür dün de güzel geçti ilk gün biraz sıkıntılıydı sadece, kızımda kilo verdi 2300 lere düştü normal miş hemşire öyle söyledi ama içim içimi yiyiyo tabi bugün evimize çıkıcaz inşallah toparlıcam kızımı duş falan alırsam sütümde artar diye düşünüyorum bakalım 😁
Evet yaa maşallah benim kız alıyo emiyoda çekemiyo işte tam sıkılıyo sinirleniyo bide boş gelince doymayınca daha anne karnında gibi zor uyandırıyoruz
Pompa konusunda hem fikirim eylül ayında hatırlarsanız sormuştum alın lazım oluyo demiştiniz iyiki o zaman almışım ilk aldığım şeylerden biriydi 😂
Banada biraz sancı var gibi geldi baktım altlar sert rahatlattı biraz valla
Sen nasıl oldun bebiş nasılll

Günaydın canım daha iyiyim çok şükür dün de güzel geçti ilk gün biraz sıkıntılıydı sadece, kızımda kilo verdi 2300 lere düştü normal miş hemşire öyle söyledi ama içim içimi yiyiyo tabi bugün evimize çıkıcaz inşallah toparlıcam kızımı duş falan alırsam sütümde artar diye düşünüyorum bakalım 😁
Evet yaa maşallah benim kız alıyo emiyoda çekemiyo işte tam sıkılıyo sinirleniyo bide boş gelince doymayınca daha anne karnında gibi zor uyandırıyoruz
Pompa konusunda hem fikirim eylül ayında hatırlarsanız sormuştum alın lazım oluyo demiştiniz iyiki o zaman almışım ilk aldığım şeylerden biriydi 😂
Banada biraz sancı var gibi geldi baktım altlar sert rahatlattı biraz valla
Sen nasıl oldun bebiş nasılll
canim dusta sicak suyu tut goguslerine ,hafif masaj yapa yapa ovala , tikanikligi engelliyor boyle masaj yapmak

selam kizlar kac gundur yazamiyorum dogru duzgun ,yine cok fena gribim dun aksam acildeydik serum fln takildi ,hastane tiklim tiklimdi herkes domuz gribi ,allahtan bende cikmadi ama normal grip cikti,bagisikligin bayag dusmus kaninda dusuk dedi doktor ,antibiyotige basladik yine ,sonra belim cok fena agrimaya basladi ,kac gundur dik yuruyemiyorum resmen 2 buklum kaldim agrisindan duramiyorum belimin ,
onun disinda bizim burdaki hastaneye gittim cocugun kilosunu biraz az olctu demistim ya kontrol randevusu aldim ona gittim busefer 2150 gr olctu,kilosu alt sinirda dedi,onads canim sikildi,haftaya kendi doktoruma gidicem insallah ,bende durumlar boyle

Kızlar sezeryan sonrası doktor nereden muayene ediyor karından mi yoksa alttan mı.
karnina bakio cnm ameliyat yerinin durumuna
selam kizlar kac gundur yazamiyorum dogru duzgun ,yine cok fena gribim dun aksam acildeydik serum fln takildi ,hastane tiklim tiklimdi herkes domuz gribi ,allahtan bende cikmadi ama normal grip cikti,bagisikligin bayag dusmus kaninda dusuk dedi doktor ,antibiyotige basladik yine ,sonra belim cok fena agrimaya basladi ,kac gundur dik yuruyemiyorum resmen 2 buklum kaldim agrisindan duramiyorum belimin ,
onun disinda bizim burdaki hastaneye gittim cocugun kilosunu biraz az olctu demistim ya kontrol randevusu aldim ona gittim busefer 2150 gr olctu,kilosu alt sinirda dedi,onads canim sikildi,haftaya kendi doktoruma gidicem insallah ,bende durumlar boyle
Cok geçmiş olsun canim ya cok zor.grip bilirim 1 ayi gecmistr gribim ilac kullandm gecmedi hala cekerin doktor ilaçta vermiyor artik cocugun kilosuna gelince kendi doktoruna gidince netlesir bence birde grip olunca yiyemiosun haliyle oda almıyordur bence takma kafana bunlari insallah hersey gonlunce olur 🙏

Kızlarr bende de bi tavsiye gögüs pompası mutlaka alınnn dün çok az kullandım kızım kendi getirdi sütü ama sık değildi doymuyodu kızıyodu bide sertlik olmaya başladı kullandım en değerli sütü sağdım birazı makinada kalıp ziyan okucak ama gögüslerinizde süt birikip sancı yapmasından iyiymiş ☺
Süperr:KK19:
Zamanla nasıl artıcak görüceksin. Kızın sütü getirene kadar çok yorulurdu sağdığın iyi olmuş, senin kız da benimki gibi aşırı derecede minnak çünkü. Ben de ilk sütü sağıp kaşıkla içirmiştim.
Doğum kilosunun yüzde 5i ile 10u arası kilo kaybetmesi normal sayılıyo sonra toparlıycak. Ama takip et tabii.

Bu seninki hangi model diye geçiyor cnm. Elektriklimi Manuel mi. Tavsiye ettiğin

Bu seninki hangi model diye geçiyor cnm. Elektriklimi Manuel mi. Tavsiye ettiğin
Fotoğraftaki elektrikli,manuel olan tabanca gibi oluyo.
Elektriklinin de tekli ve ikilisi var. İkiliyi öneririm. İki memeyi aynı anda sağmak zamandan tasarruf bir de bi meme sağılırken-emilirken diğeri kendiliğinden akıyo. Sütler zayi olmasın :)

Back
X