• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar bebeğimiz beklemedi 16:30 da doğdu. Küveze girmedi çok şükür 2900 kg.. darısı isteyen herkese sağlıkla gelsin
Ahh cnm gözün aydın maşaAllah Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin Sizlere vatanına hayırlı evla olsun inşaAllah çok sevindim maşaAllah kilosuda çok iyi
Benim napıp edip cuma günü çatı muayenesinde açıklık var dedirtmem lazım doktora🤣🤣 haftaya yazıcam buraya neler yaptıgımı ne kadar yürüdüğümü😀👍

Canım eğer önemli bir durum yoksa bebeğe müdahale etmek iyi birşey değilki 39. Haftadan sora belki müdahale edilebilir öncesinde akışına bırakmak en doğrusu çünkü bebeğin içerdeki 1 günü dışardaki 100 güne bedel. Bağışıklık sistemleri daha güçlü oluyor.

Ahh cnm gözün aydın maşaAllah Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin Sizlere vatanına hayırlı evla olsun inşaAllah çok sevindim maşaAllah kilosuda çok iyi

Canım eğer önemli bir durum yoksa bebeğe müdahale etmek iyi birşey değilki 39. Haftadan sora belki müdahale edilebilir öncesinde akışına bırakmak en doğrusu çünkü bebeğin içerdeki 1 günü dışardaki 100 güne bedel. Bağışıklık sistemleri daha güçlü oluyor.
Kuzum bende gebelik şekeri varya 40 ı geçerse doktor cok tutamayız dedi.
Bende 40 ı bulmasın 39+ larda gelsin diye bakıyorum😀
Bu saydıgım şeyleri elçin elif zehra hepsi yaptı 37 de başladı bebekler hep 39+3 te 40+2 de falan doğdular.
Yani ben 2 gün squat yaptım diye bebek hemen gelmezki 😀 doktorumda başlayabilirsin dedi👍

Günaydın ❤️ iyi pazarlar herkese.

bu gece güzel uyudum ama sabah dönerken önce sol sonra sağ baldırıma bir kramp girdi, ben hayatımda böyle bişey yaşamadım. resmen çığlık atacaktım 😯 bacağımı kaldırdım ama kıpırdayamadım kaldım öyle, o nasıl bişeydi ya böyle bi acı olamaz 😯

Kesintisiz 4 saat uyumak da nimet sayılır. Ben 3 saatte bir süt sağıyorum. Uyandın,sağdın,paketledin, tekrar uyudun derken geri 2 saat belki kalıyo. Sonra yine uyan.
15 günün sonunda kendimi tamamen kapamışım gece alarm filan duymamışım , bi kalktım saat 4:30
Memeler taş gibi üstüm başım süt içinde :KK70:
Son bi kez derin derin uyumuş oldum. Kızım gelince ihtiyacım olucak
selozy selozy kiz kesintisiz uyumadim uc kere tuvalete gittim bu surede 😂

Aynen uykuya çok ihtiyacın olacak 🤪 benimde sertleşiyor öncesinde sağıyorum öyle veriyorum kuş kadar ağızları var dolu memeyi tutamıyor. Emerken de çabuk yoruluyor biberon denemedim henüz bende direniyorum 🤩 Deniz kızce ne zaman geliyor 😘
İnşallah yarın çıkıcak. Bugün netleşicek. Son üç gündür anne sütü zenginleştirici vermeye başladılar iyi kilo aldı. Sanırım 3.5 kilo olana kadar evde de zenginleştiriciye devam edicez. O zaman sağıp vermek şart olcak zaten.

Ben reflu yatagi almadim aslinda almam cok istedim ama bizim ev cok kucuk. Ben normal besik ve yatak almistim arkadasim hamak gonderdi hediye kayinvalidem de bu neydi hni meshur yataklar var ya 100 tl olan suslu puslu koltuk ustune koyuyor ondan almis. E bir de reflu yatagi alirsak hangisini kullancaz dedi esim evde esya koycak yer yok. Emzirme yastigi alabilirimm.

Ben reflu yatagi almadim aslinda almam cok istedim ama bizim ev cok kucuk. Ben normal besik ve yatak almistim arkadasim hamak gonderdi hediye kayinvalidem de bu neydi hni meshur yataklar var ya 100 tl olan suslu puslu koltuk ustune koyuyor ondan almis. E bir de reflu yatagi alirsak hangisini kullancaz dedi esim evde esya koycak yer yok. Emzirme yastigi alabilirimm.
Yatağının üstüne reflü yatağıyla yatırdığında ekstra bi yer kaplamayacak zaten. Kullanım süresi de kısa. Bikaç ay sonra elden çıkarırsın.
Babynest diyosun herhalde bize de hediye geldi,koycak yer bulamadım her elime geçtiğinde başka yere sokuşturuyorum :(

Aynen uykuya çok ihtiyacın olacak 🤪 benimde sertleşiyor öncesinde sağıyorum öyle veriyorum kuş kadar ağızları var dolu memeyi tutamıyor. Emerken de çabuk yoruluyor biberon denemedim henüz bende direniyorum 🤩 Deniz kızce ne zaman geliyor 😘
Biraz sağıp öyle vermen çok iyi çünkü sütü getirene kadar baya boş çekmesi gerekiyo,küçük olduğu için boşa yorulur. Hem daha rahat tutar hem de hemen süt gelmeye başlar.
Bu kdar minnak doğacak ne vardı? :)

Yatağının üstüne reflü yatağıyla yatırdığında ekstra bi yer kaplamayacak zaten. Kullanım süresi de kısa. Bikaç ay sonra elden çıkarırsın.
Babynest diyosun herhalde bize de hediye geldi,koycak yer bulamadım her elime geçtiğinde başka yere sokuşturuyorum :KK43:
:(( bence ben alayim babynest kv kalsin o halde. Ona gittigimizde kullanir bebis

Kuzum bende gebelik şekeri varya 40 ı geçerse doktor cok tutamayız dedi.
Bende 40 ı bulmasın 39+ larda gelsin diye bakıyorum😀
Bu saydıgım şeyleri elçin elif zehra hepsi yaptı 37 de başladı bebekler hep 39+3 te 40+2 de falan doğdular.
Yani ben 2 gün squat yaptım diye bebek hemen gelmezki 😀 doktorumda başlayabilirsin dedi👍
Bende ya pa ca gim sonra pat diye haliya doguruyomusum zaten sancilarda var 😂😂😂 Az once esimi aradim sabah midesini bozmustu nasil oldun diye iyiyim sen nasil oldun dedi dogurdum dedim sacma sacma konusma nerdesin dedi pirtlattim cocugu dogdu dedim eli ayagina dolandi geliyodu ahahaha cok mu kotuyum neee 🤪🤪🤣🤣🤣

Günaydın kızlar
Bizde reflü yatağı emzirme yastıgı ve bebişe hiç yelek almamışız siz yazınca eksik cıkıyor habire🤣
Al canım mutlaka Reflü yastığı daha kullanmadım çok şükür kusma sorunu yaşamıyoruz hastanede mama verince kusuyodu bi ama emzirme yastığıyla yaşıyorum resmen 😂 yelekte giydirmedim hiç hastane sıcaktı evde sıcak

Bende ya pa ca gim sonra pat diye haliya doguruyomusum zaten sancilarda var 😂😂😂 Az once esimi aradim sabah midesini bozmustu nasil oldun diye iyiyim sen nasil oldun dedi dogurdum dedim sacma sacma konusma nerdesin dedi pirtlattim cocugu dogdu dedim eli ayagina dolandi geliyodu ahahaha cok mu kotuyum neee 🤪🤪🤣🤣🤣
Aman sen yapma daha var biraz daha senin 😀 bu forumda bi arkadasım var babanesi uyurken doğurmuş🤣🤣🤣🤣 sende o hesap😀😀 inşallah gerçeğide böyle anlattıgımız gibi kolay olur😀

Al canım mutlaka Reflü yastığı daha kullanmadım çok şükür kusma sorunu yaşamıyoruz hastanede mama verince kusuyodu bi ama emzirme yastığıyla yaşıyorum resmen 😂 yelekte giydirmedim hiç hastane sıcaktı evde sıcak
İlla para harcatcaksınız 😀😀 alayım bari bugun😀

Annelik iç güdüleri seni yönlendirir 👍 ağzına burnuna su kaçırmadan yaparsınız. Önce vücudunu sonra başını yıkadık biz. Hamak aldıysan küvetin içine o daha da kolaylaştırıyor.
Evet aldım aynen bende öyle biliyorum önce vücut sonra kafa 😂 inşallah canım 😊

Evet 5 te yattim 9 da kalktimmm offf. Gece karnim asiri kasindi kasimisim sabah gene surprizlerle uyandim 😞
Benimde çok fena kaşınıyor bunhafta cildiye ye gidecem belki bişeyler verir çok fena durum kırmızı kormızı çatlak doldu karnım 😫

Babynest 😊 kayınvaliden biliyor mu böyle şeyler ne hoş . Ben hepsinide aldım hangisini kullanacağıma dair bi fikrim yok 🤭 heves işte ama ihtiyaç mı , bilemiyorum

Back
X